• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hey Allahım bu askeriyenin işlerine akıl sır ermiyor. Kısa dönem asker zaten misafir gibi bişey ne diye zora sokuyorsun hem askerleri hem de sevdiklerini anlamıyorum ki:47::47::47:
Sabır diliyorum sana canım benim.:31:

sağol canımmm :14::14::14:

bu da askeriyeye gelsinn :22::22::22::41::41::41:

:69:***Kim Ne Zaman Kavuşuyor?***:69:

:48:Yekta61 - 10 Temmuz - 50 gün:48:

:48:Esmila - 19 Temmuz - 58 Gün:48:

:48:sinre - 20 Temmuz - 59 Gün:48:

:48:bnnu - 20 Temmuz - 59 Gün:48:

:48:monarkk - 20 Temmuz - 59 Gün:48:

:48:LunaDaisies - 20 Temmuz - 59 Gün:48:

:48:dexter89 - 23 Temmuz - 62 Gün:48:

:48:akayca - 27 Temmuz - 66 Gün:48:

:48:pis_prenses - 27 Temmuz - 66 Gün:48:

:48:MissGamzeli - 29 Temmuz - 68 Gün:48:

:48:Mutella - 7 Eylül - 108 Gün :48:

:48:elmuhibbi - 17 Ocak - 240 Gün
:48:

Gamzelimin kahveleri güzel fikir aslında mesajlı kahveler. Askerde olunca pek fikir gelmedi aklıma. En güzel hediye kitap aslında okumayı seviyorsa.

kız ne diyosun. askeriyeye kütüphane kurdu benim sevgilim. benim kitaplardan kendi kitaplarından arkadaşlarından falan topladı hep :16: dün de 'Emine & Mehmet'in kütüphanesi' diye kaşe siparişi verdim. kitaplarımıza basıcaz. numaratör de alıyorum tarih basmak için. şimdi dünya klasiklerini araştırmamı istedi. yeni kitaplar alıcaz kendimize :D :52:

gamzeliii beybi senin şu kahveler nerden alınmıştı kuzum yaa?

özelden atıyorum linkii :51:

bu arada bizim de 7 temmuz yıldönümü, ben kendimce bi kutu hazırlıyorum onun için.

bi kitap almıştık ya biz "sen benim diğer yarımsın" diye, o kitabı okuyorum, okurken çeşitli notlar alıyorum zerine, onu koyucam kutuya.
çikolatalar koyucam :56:
her ay dönümü için bir şey yazıcam, 12 tane ay kartı yapıcam
duygusal bi mektup yazıcam
fotoğraflarmızdan bi kolaj yapıcam, onu koyucam

daha zamanım var, belki aklımabaşka şeyler de gelise ekleme yaparım daha :31:

sana da fikir verir belki benim planladıklarımm :31:

özelden atıyorum linkii :51:

bu arada bizim de 7 temmuz yıldönümü, ben kendimce bi kutu hazırlıyorum onun için.

bi kitap almıştık ya biz "sen benim diğer yarımsın" diye, o kitabı okuyorum, okurken çeşitli notlar alıyorum zerine, onu koyucam kutuya.
çikolatalar koyucam :56:
her ay dönümü için bir şey yazıcam, 12 tane ay kartı yapıcam
duygusal bi mektup yazıcam
fotoğraflarmızdan bi kolaj yapıcam, onu koyucam

daha zamanım var, belki aklımabaşka şeyler de gelise ekleme yaparım daha :31:

sana da fikir verir belki benim planladıklarımm :31:

tatlım çok güzel fikirlerin var. ben yetiştirebilir miyim bakalım pazara kadar? :)

Benimkisinin pek böyle romantiklikleri yoktur ama olsun kalbi güzeldirrr:16:

:)))))))) aynen canım, yaptığı eşşekliği affettirsin diye yapıyo o da yoksa böyle herkesin ortasında bişey yapmaz yani hele askeriye de :D şaşırdım :53:

:)))))))) aynen canım, yaptığı eşşekliği affettirsin diye yapıyo o da yoksa böyle herkesin ortasında bişey yapmaz yani hele askeriye de :D şaşırdım :53:

Canımmm benimm senin böyle mutlu olduğunu görmekk çok güzeeeell.Hep gülsün yüzünnn:16:Canım arkadaşımmm

Back
X