• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diye :5: bugün itibariyle başlıyor :5:

askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler... :30::30:

önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm :14::14::14:

Canim Allah sabir versin.
Enistem uzman cavus o da 8gunluk tatbikata gitti evet dagda yatip kalkacaklarmis onlarda. Sanirim ayni tatbikat...

Canim Allah sabir versin.
Enistem uzman cavus o da 8gunluk tatbikata gitti evet dagda yatip kalkacaklarmis onlarda. Sanirim ayni tatbikat...

eveet, genel tatbikat.. :14:

allahtan bizimki kısa dönem olduğu için öyle dağlara bayırlara gönderilmedi... sadece birlikliernin içinde açık alanda olacaklar

Bende güneşli Trabzon sabahındaaaannn mutluluuuukkk fışkırtıyorummmmmmm:16::21::10::3:

günaydınnn :3:

ben de yağmurlu gebze sabahından öpücüklerimi fışkırtıyorummm :54:

Bende güneşli Trabzon sabahındaaaannn mutluluuuukkk fışkırtıyorummmmmmm:16::21::10::3:

evet canım yarın gece 3 te yolcuyum allahın izniyle

Heee iyiymis o zaman bak bizimkiler daha kotu halde sukret :)

eşinemi gıdıyosun cok sevındım adına allah kavustursn sımdıden darısı basımıza

Oh ya sonunda bitti siparişler :1:

senin ki katılmayacak demiştin canım:26:

ne can acıması be evlencez lan:D beni heyecan bastı :52:

kızlar size bişi sorucam. bizim 28 mayısta yıl dönümümüz. ben sürpriz için biraz geç kalmış sayılırım ama bana fikir verin lütfen. :16:

kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diye :5: bugün itibariyle başlıyor :5:

askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler... :30::30:

önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm :14::14::14:

ne saçma bi iştir bu yaaa :47::47::47: sanki savaşa gidecekleeer :47::47:

tuvaleti bile kazdıkları çukurlara yapacaklarmış yaaa, nasıl bi ilkellik bu :47::47:

Hey Allahım bu askeriyenin işlerine akıl sır ermiyor. Kısa dönem asker zaten misafir gibi bişey ne diye zora sokuyorsun hem askerleri hem de sevdiklerini anlamıyorum ki:47::47::47:
Sabır diliyorum sana canım benim.:31:

evet canım gidiyorum ve 20 gün ona 1 saat mesafede olacağım inşallah allahın izniyleeeee amiinnn darısı şafak doğan güneş e hepimizeeee :16:

Hadi gözün aydınn :16:

günaydın fıstık :16:

günaaaydınnnnn kızlaaarr yağmurlu Ankara sabahından hepinize sevgilerimi fışkırtıyorum :52::33::24::3::21::10::12::8::13::36::37::46::56::55::64::62::74::82::86::103::119::118:

kızlar size bişi sorucam. bizim 28 mayısta yıl dönümümüz. ben sürpriz için biraz geç kalmış sayılırım ama bana fikir verin lütfen. :16:

Günaydın şekerler :16:
Vanilya kokuları gönderiyorum ben de zira kurabiyelerim mis gibi vanilya kokuyor :1:

Monarkcım sana kurabiye önercektim ama sınavlarımın başladığını farkettim bi an :1:
Yoksa güzel olurdu .

Son düzenleme:
Hey Allahım bu askeriyenin işlerine akıl sır ermiyor. Kısa dönem asker zaten misafir gibi bişey ne diye zora sokuyorsun hem askerleri hem de sevdiklerini anlamıyorum ki:47::47::47:
Sabır diliyorum sana canım benim.:31:

Hadi gözün aydınn :16:

Günaydın şekerler :16:
Vanilya kokuları gönderiyorum ben de zira kurabiyelerim mis gibi vanilya kokuyor :1:

Monarkcım sana kurabiye önercektim ama sınavlarımın başladığını farkettim bi an :1:
Yoksa güzel olurdu .

yaaaaa :14::14::14: daha başka ne olabilir ki. ay içim şişti. :51:

Back
X