354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hey Allahım bu askeriyenin işlerine akıl sır ermiyor. Kısa dönem asker zaten misafir gibi bişey ne diye zora sokuyorsun hem askerleri hem de sevdiklerini anlamıyorum ki
Sabır diliyorum sana canım benim.

sağol canımmm

bu da askeriyeye gelsinn

***Kim Ne Zaman Kavuşuyor?***

Yekta61 - 10 Temmuz - 50 gün

Esmila - 19 Temmuz - 58 Gün

sinre - 20 Temmuz - 59 Gün

bnnu - 20 Temmuz - 59 Gün

monarkk - 20 Temmuz - 59 Gün

LunaDaisies - 20 Temmuz - 59 Gün

dexter89 - 23 Temmuz - 62 Gün

akayca - 27 Temmuz - 66 Gün

pis_prenses - 27 Temmuz - 66 Gün

MissGamzeli - 29 Temmuz - 68 Gün

Mutella - 7 Eylül - 108 Gün

elmuhibbi - 17 Ocak - 240 Gün

Gamzelimin kahveleri güzel fikir aslında mesajlı kahveler. Askerde olunca pek fikir gelmedi aklıma. En güzel hediye kitap aslında okumayı seviyorsa.

kız ne diyosun. askeriyeye kütüphane kurdu benim sevgilim. benim kitaplardan kendi kitaplarından arkadaşlarından falan topladı hep dün de 'Emine & Mehmet'in kütüphanesi' diye kaşe siparişi verdim. kitaplarımıza basıcaz. numaratör de alıyorum tarih basmak için. şimdi dünya klasiklerini araştırmamı istedi. yeni kitaplar alıcaz kendimize

gamzeliii beybi senin şu kahveler nerden alınmıştı kuzum yaa?

özelden atıyorum linkii

bu arada bizim de 7 temmuz yıldönümü, ben kendimce bi kutu hazırlıyorum onun için.

bi kitap almıştık ya biz "sen benim diğer yarımsın" diye, o kitabı okuyorum, okurken çeşitli notlar alıyorum zerine, onu koyucam kutuya.
çikolatalar koyucam
her ay dönümü için bir şey yazıcam, 12 tane ay kartı yapıcam
duygusal bi mektup yazıcam
fotoğraflarmızdan bi kolaj yapıcam, onu koyucam

daha zamanım var, belki aklımabaşka şeyler de gelise ekleme yaparım daha

sana da fikir verir belki benim planladıklarımm

tatlım çok güzel fikirlerin var. ben yetiştirebilir miyim bakalım pazara kadar? :)

Benimkisinin pek böyle romantiklikleri yoktur ama olsun kalbi güzeldirrr

:)))))))) aynen canım, yaptığı eşşekliği affettirsin diye yapıyo o da yoksa böyle herkesin ortasında bişey yapmaz yani hele askeriye de şaşırdım

:)))))))) aynen canım, yaptığı eşşekliği affettirsin diye yapıyo o da yoksa böyle herkesin ortasında bişey yapmaz yani hele askeriye de şaşırdım

Canımmm benimm senin böyle mutlu olduğunu görmekk çok güzeeeell.Hep gülsün yüzünnnCanım arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…