354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim Allah sabir versin.
Enistem uzman cavus o da 8gunluk tatbikata gitti evet dagda yatip kalkacaklarmis onlarda. Sanirim ayni tatbikat...

Canim Allah sabir versin.
Enistem uzman cavus o da 8gunluk tatbikata gitti evet dagda yatip kalkacaklarmis onlarda. Sanirim ayni tatbikat...

eveet, genel tatbikat..

allahtan bizimki kısa dönem olduğu için öyle dağlara bayırlara gönderilmedi... sadece birlikliernin içinde açık alanda olacaklar

Günaydınn asker hatunlaarıııııı

Bende güneşli Trabzon sabahındaaaannn mutluluuuukkk fışkırtıyorummmmmmm

günaydınnn

ben de yağmurlu gebze sabahından öpücüklerimi fışkırtıyorummm

Bende güneşli Trabzon sabahındaaaannn mutluluuuukkk fışkırtıyorummmmmmm

evet canım yarın gece 3 te yolcuyum allahın izniyle

Heee iyiymis o zaman bak bizimkiler daha kotu halde sukret :)

eşinemi gıdıyosun cok sevındım adına allah kavustursn sımdıden darısı basımıza

Oh ya sonunda bitti siparişler

senin ki katılmayacak demiştin canım:26:

ne can acıması be evlencez lan beni heyecan bastı

kızlar size bişi sorucam. bizim 28 mayısta yıl dönümümüz. ben sürpriz için biraz geç kalmış sayılırım ama bana fikir verin lütfen.

ne saçma bi iştir bu yaaa sanki savaşa gidecekleeer

tuvaleti bile kazdıkları çukurlara yapacaklarmış yaaa, nasıl bi ilkellik bu

Hey Allahım bu askeriyenin işlerine akıl sır ermiyor. Kısa dönem asker zaten misafir gibi bişey ne diye zora sokuyorsun hem askerleri hem de sevdiklerini anlamıyorum ki
Sabır diliyorum sana canım benim.

evet canım gidiyorum ve 20 gün ona 1 saat mesafede olacağım inşallah allahın izniyleeeee amiinnn darısı şafak doğan güneş e hepimizeeee

Hadi gözün aydınn

günaydın fıstık

günaaaydınnnnn kızlaaarr yağmurlu Ankara sabahından hepinize sevgilerimi fışkırtıyorum :13::82::86::103::119::118:

kızlar size bişi sorucam. bizim 28 mayısta yıl dönümümüz. ben sürpriz için biraz geç kalmış sayılırım ama bana fikir verin lütfen.

Günaydın şekerler
Vanilya kokuları gönderiyorum ben de zira kurabiyelerim mis gibi vanilya kokuyor

Monarkcım sana kurabiye önercektim ama sınavlarımın başladığını farkettim bi an
Yoksa güzel olurdu .

Son düzenleme:

yaaaaa daha başka ne olabilir ki. ay içim şişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…