kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm
Canim Allah sabir versin.
Enistem uzman cavus o da 8gunluk tatbikata gitti evet dagda yatip kalkacaklarmis onlarda. Sanirim ayni tatbikat...
eveet, genel tatbikat..
allahtan bizimki kısa dönem olduğu için öyle dağlara bayırlara gönderilmedi... sadece birlikliernin içinde açık alanda olacaklar
Aay gidiyosun heee az kaldi
evet canım yarın gece 3 te yolcuyum allahın izniyle
hayırlı yolculuklar olsunnn
git, kocanı al ve dön
eşinemi gıdıyosun cok sevındım adına allah kavustursn sımdıden darısı basımıza
sağol canımmm döndüğümde 33 günümüz kalmış olucak allahın izniyleee
onunla beraber dönmeyecek misin? :26::26:
senin ki katılmayacak demiştin canım:26:
ne can acıması be evlencez lanbeni heyecan bastı
Günaydınn asker hatunlaarıııııı
Günaydınn asker hatunlaarıııııı
günaydın fıstık
günaaaydınnnnn kızlaaarr yağmurlu Ankara sabahından hepinize sevgilerimi fışkırtıyorum:13: :82::86::103::119::118:
günaydınnn
ben de yağmurlu gebze sabahından öpücüklerimi fışkırtıyorummm
Bende güneşli Trabzon sabahındaaaannn mutluluuuukkk fışkırtıyorummmmmmm
Heee iyiymis o zaman bak bizimkiler daha kotu halde sukret :)
eşinemi gıdıyosun cok sevındım adına allah kavustursn sımdıden darısı basımıza
Oh ya sonunda bitti siparişler
senin ki katılmayacak demiştin canım:26:
ne can acıması be evlencez lanbeni heyecan bastı
Hadi bakalim hayirlisiyla git gel
Gunaydin kizlar :)
kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm
ne saçma bi iştir bu yaaasanki savaşa gidecekleeer
tuvaleti bile kazdıkları çukurlara yapacaklarmış yaaa, nasıl bi ilkellik bu
evet canım gidiyorum ve 20 gün ona 1 saat mesafede olacağım inşallah allahın izniyleeeee amiinnn darısı şafak doğan güneş e hepimizeeee
günaydın fıstık
günaaaydınnnnn kızlaaarr yağmurlu Ankara sabahından hepinize sevgilerimi fışkırtıyorum:13: :82::86::103::119::118:
kızlar size bişi sorucam. bizim 28 mayısta yıl dönümümüz. ben sürpriz için biraz geç kalmış sayılırım ama bana fikir verin lütfen.
Hey Allahım bu askeriyenin işlerine akıl sır ermiyor. Kısa dönem asker zaten misafir gibi bişey ne diye zora sokuyorsun hem askerleri hem de sevdiklerini anlamıyorum ki
Sabır diliyorum sana canım benim.
Hadi gözün aydınn
Günaydın şekerler
Vanilya kokuları gönderiyorum ben de zira kurabiyelerim mis gibi vanilya kokuyor
Monarkcım sana kurabiye önercektim ama sınavlarımın başladığını farkettim bi an
Yoksa güzel olurdu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?