• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlarrr selam nasılsınııızzzz ben koşturmaca işi bıraktım ama burdaki işlerimi halledip gitmem lazım bir yandanda bavul hazırlıklarıııı giremiyoruummm

Kızlaaar zaman gecmiyo gibi yaaa pufff :((

kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diye :5: bugün itibariyle başlıyor :5:

askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler... :30::30:

önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm :14::14::14:

kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diye :5: bugün itibariyle başlıyor :5:

askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler... :30::30:

önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm :14::14::14:
senin ki katılmayacak demiştin canım:26:
Offf offf canim aciyooo :((

ne can acıması be evlencez lan:D beni heyecan bastı :52:

Son düzenleme:
senin ki katılmayacak demiştin canım:26:

ne can acıması be evlencez lan:D beni heyecan bastı :52:

yok öyle demedim.. bazı askerleri tkirdağa göndermişler bu tatbikat için, kısa dönemler ve kalan diğer askerler, kendi birliklerinde çadır kurarak yapacaklar demiştim :26:

yok öyle demedim.. bazı askerleri tkirdağa göndermişler bu tatbikat için, kısa dönemler ve kalan diğer askerler, kendi birliklerinde çadır kurarak yapacaklar demiştim :26:

hımmm kaçırmışım ben o zaman canım:26: olsun göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah sıkma canını :13:

hımmm kaçırmışım ben o zaman canım:26: olsun göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah sıkma canını :13:

ne saçma bi iştir bu yaaa :47::47::47: sanki savaşa gidecekleeer :47::47:

tuvaleti bile kazdıkları çukurlara yapacaklarmış yaaa, nasıl bi ilkellik bu :47::47:

Back
X