- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
Yollamistim sorun cikmamisti okunmamisti bileArkadaslar aranizda askeriyeye mektup yollayan var miii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yollamistim sorun cikmamisti okunmamisti bileArkadaslar aranizda askeriyeye mektup yollayan var miii
Yollamistim sorun cikmamisti okunmamisti bile
Yazmalisin tabikiCanim sadece askeriyenin adres yetiyo mu boluk fln yazmak gerekiio mu
Bir bir bitecek bu günler ne yapalım
Eğer üzüyorsa sizi, isterseniz yazmayım?
Aaa öyle mi ben bilmiyodum kuzum uzun olduğunu.
kızlarrr selam nasılsınııızzzz ben koşturmaca işi bıraktım ama burdaki işlerimi halledip gitmem lazım bir yandanda bavul hazırlıklarıııı giremiyoruummm
Kızlaaar zaman gecmiyo gibi yaaa pufff(
geçiyo be hem de baya geçiyo![]()
Cıksss gecmiyooo( dakikalari saatleri gunleri sayiyorumm
(
saymaman lazım saymayınca geçiyor canım![]()
senin ki katılmayacak demiştin canım:26:kızlar daha önce bahsetmiştim yaa bizimkilerin tatbikatı olacak diyebugün itibariyle başlıyor
askeriyenin açık alanına çadırları kurmuşlar dünden beri, bugünden itibaren koğuşlarda değil, çadırlarda kalacaklarmış, tuvalet/banyo falan yokmuş, kitlenmiş, tuvalet için çukurlar falan kazdırmışlar, 8 gün boyunca banyo yapmayacaklarmış, kantini kitlemişler, yemek olarak ne verirlerse onu yiyeceklermiş, ve muhtemelen bu 8 günlük süre içinde telefonu kullanmalarına da izin vermeyecekler...
önümüzdeki 8 günü nasıl geçircem hiç bilmiyorummm![]()
Offf offf canim aciyooo(
senin ki katılmayacak demiştin canım:26:
ne can acıması be evlencez lanbeni heyecan bastı
![]()
yok öyle demedim.. bazı askerleri tkirdağa göndermişler bu tatbikat için, kısa dönemler ve kalan diğer askerler, kendi birliklerinde çadır kurarak yapacaklar demiştim :26:
hımmm kaçırmışım ben o zaman canım:26: olsun göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah sıkma canını :13:
yapacak bişey yok allahtan 1 ay değilne saçma bi iştir bu yaaasanki savaşa gidecekleeer
tuvaleti bile kazdıkları çukurlara yapacaklarmış yaaa, nasıl bi ilkellik bu![]()
yapacak bişey yok allahtan 1 ay değil
inşallah su vardır :26::26: