- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
akaycaaaaaaaaaaaaaaaaa
He hep akayca derdik ya aysegul deyince kim oldugunu bilemedim birden :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akaycaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayşegül nerde ya![]()
Buradayım canım :) askerim gelmişti telefonum akılsız eve geldiğimde de yorgunluktan bilgisayar açamadım aklım sizdeydi kulaklarınızı çınlattık teker teker :)
ayyyyyyyyyyy sevindim korktum bişey oldu diye :) ne konuştun kız benim hakkımda![]()
Ahh canım teşekkür ederim merakın içinnBiz Yalovayı çok severiz gelmeyi düşünüyorduk öyle konu açıldı kk da ordanda arkadaş var nişanlılar askeri izmitte ne şanslılar falan diye söylendik askerden sonra evlenecekler falan filan diye :)
***Kim Ne Zaman Kavuşuyor?***
Yekta61 - 10 Temmuz - 51 gün
Esmila - 19 Temmuz - 59 Gün
sinre - 20 Temmuz - 60 Gün
bnnu - 20 Temmuz - 60 Gün
monarkk - 20 Temmuz - 60 Gün
LunaDaisies - 20 Temmuz - 60 Gün
dexter89 - 23 Temmuz - 63 Gün
akayca - 27 Temmuz - 67 Gün
pis_prenses - 27 Temmuz - 67 Gün
MissGamzeli - 29 Temmuz - 69 Gün
Mutella - 7 Eylül - 109 Gün
elmuhibbi - 17 Ocak - 241 Gün
Nasıl kesin değil :/eheh :)) evlilik henüz kesin değil dabiiiiiiiiiiiiii![]()
Çok güzel olmuşşş eline sağlık :)***Kim Ne Zaman Kavuşuyor?***
Yekta61 - 10 Temmuz - 51 gün
Esmila - 19 Temmuz - 59 Gün
sinre - 20 Temmuz - 60 Gün
bnnu - 20 Temmuz - 60 Gün
monarkk - 20 Temmuz - 60 Gün
LunaDaisies - 20 Temmuz - 60 Gün
dexter89 - 23 Temmuz - 63 Gün
akayca - 27 Temmuz - 67 Gün
pis_prenses - 27 Temmuz - 67 Gün
MissGamzeli - 29 Temmuz - 69 Gün
Mutella - 7 Eylül - 109 Gün
elmuhibbi - 17 Ocak - 241 Gün
Nasıl kesin değil :/
baya bozuk aramız
doğru düzgün konuşamıyoruz da üstelik
arayamıyor hiç
çok sıkıldım bunaldım![]()
Sabret canım gücünün bittiği anda tekrar ayaklanman lazım bekle gelsin askerin sonrasında her türlü sorunuzu aşarsınız inşallah. Gitmek istemiyor musun yanına belki buzlar erir gidersen falan :26:
İstiyorum gitmek ama bilmiyorumYanıma gelmeyecek ki zaten askerden çıkınca gitcekmiş direk ailesinin yanına
![]()
Gitmek istiyorsan git canım bence iyi gelir diye düşünüyorum ben :26: Şu askerliği bitirinde düzelirsiniz inşallah
İnşallah düzelir, kalbim patlayacak artık sıkıntıdan , öteki durumda çok sıkıyor beni artık herşeyden şüphe eder oldum:85:
Ne desen haklısın canım zor bi durum bence sadece merak burnunu sürt ama evlilik olur mu belli değil gibi düşünme ayrılığa götürecek bir neden değil :/
Hayırlısı olsun artık.. Bana öyle dedi dün, hayırlı değilsek ayrılalım dedi. Bense onu bana hayırlı kıl diye dua ederdim hep![]()
Zor zamanlar askerliğin üzerine o durum yordu sizi toparlarsınız :/
Sarıyer de ........
Hayırlısı olsun artık.. Bana öyle dedi dün, hayırlı değilsek ayrılalım dedi. Bense onu bana hayırlı kıl diye dua ederdim hep![]()