• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

oh beee bugünde sesini duydum ya yine 2 dk konuştuk ama nasıl rahatlıyor nasıl mutlu oluyor insan :) çok şükür allahımmm

Mektupları tahmin edebilirim ama tlf dinlenmesini hiç düşünemedim , umarım tlf alabilirler iceriye :(
Yarin geceye daha cok var , inan artik böyle düşünüyorum, tlf da sesini bir dakika duysam dahi yetiyor hiç duymamaktan iyidir diye .
Ben yolcu etme konusunda buruğum biraz malum memleketinde :(
Dualarin için amin canim cümlemizin inşallah.Allah sabir versin ,güç versin, kudret versin , huzur versin ,rahatlik versin ,melekler hep baş uçlarında olsun insallah . Allaha emanet ettim onu :(

Ne kadar güzel dua etmişsin canım aminnn :16:

Canim acemilikte telefon olmaz ya. Ustaligi bekleyecegiz ama bak benimkide kastamonuda surekli ariyor cok telefin varmis zamani oldukca ariyoo 15dk once yine aradi mutlu oldum :)

Ben de bunlari duyunca mutlu oldum , diger arkadaslar da cok tlf var yazmışlar :)
5 dakika sonda teslim oluyor :(

O zamaan benimki dun aldi sulusu dunden beri asker yani. :72: dağıtım izni ve izin kullanmicagna gore kac gun oluo peki.cok soru sordum ama :1:

Canim ben de tam bilmiyorum google a şafak hesaplama yaz oradan belirlenir :)

Ben de bunlari duyunca mutlu oldum , diger arkadaslar da cok tlf var yazmışlar :)
5 dakika sonda teslim oluyor :(

Canim ben de tam bilmiyorum google a şafak hesaplama yaz oradan belirlenir :)

Tamam teşekkür ederim bende safak cizelgesi olstrym bari artik. Bu gece bincek ya icim o kadar tuhaf ki

Canim acemilikte telefon olmaz ya. Ustaligi bekleyecegiz ama bak benimkide kastamonuda surekli ariyor cok telefin varmis zamani oldukca ariyoo 15dk once yine aradi mutlu oldum :)

canım benim erkek arkadaşım da saat 1 gibi teslim oldu o da kastamonuda, telefonun çok olduğunu söylemen çok sevindirdi beni, teslim olduğu gün aradı mı seni acaba

:( ben netcem ki şimdi.... Perşembe 1 de teslim ol demişlerdi. Aramıştık işte 24 saat geçirmeden gelebilirsiniz ama 1 gün geç terhis olursunuz demişlerdi. Şimdi 3'ümü 7'simi başlangıç. Kafam karıştı yaaa:26: Askerdekiler bilgi verdimi ne zaman başladığını? Kendimi bisküvilere verdim şu an.

@bnnu nerdesinnnnn?

Son düzenleme:
:( ben netcem ki şimdi.... Perşembe 1 de teslim ol demişlerdi. Aramıştık işte 24 saat geçirmeden gelebilirsiniz ama 1 gün geç terhis olursunuz demişlerdi. Şimdi 3'ümü 7'simi başlangıç. Kafam karıştı yaaa:26: Askerdekiler bilgi verdimi ne zaman başladığını? Kendimi bisküvilere verdim şu an.

@bnnu nerdesinnnnn?

3 ünden sayıyorsun canım

Tamam teşekkür ederim bende safak cizelgesi olstrym bari artik. Bu gece bincek ya icim o kadar tuhaf ki

Ben de yapiim artik şu cizelgeyi :(
Bir de teslim oldugu an daha da tuhaf duygular oluşacak :(

@bnnu nerdesinnnnn?
Canım burdayım, teslim oldu sözlüm,tlfu annesine verdi :( , muhtemelen şu an yerlesmeye çalışıyor bot falan ayarliyordur.Bir yandan da kalmis midir uygun bulur muyum acaba diyor, dedim bulursn 43 44 numara cabuk bitmez kocaman ya :1:
Bende durumlar böyle canim, sen nasılsın

Bir de ben askere gittigi an başlangıç saniyordum ama dogru sanırım 3 ü başlangıç.

Ben de yapiim artik şu cizelgeyi :(
Bir de teslim oldugu an daha da tuhaf duygular oluşacak :(

Canım burdayım, teslim oldu sözlüm,tlfu annesine verdi :( , muhtemelen şu an yerlesmeye çalışıyor bot falan ayarliyordur.Bir yandan da kalmis midir uygun bulur muyum acaba diyor, dedim bulursn 43 44 numara cabuk bitmez kocaman ya :1:
Bende durumlar böyle canim, sen nasılsın

Bir de ben askere gittigi an başlangıç saniyordum ama dogru sanırım 3 ü başlangıç.

Allah kavuştursun canım :) sanırım en son ben teslim edecem askerimi :52: biraz karışığım beni aramasını bekliyorumi. Yaşlıları ziyarete gitmiş benimki. Dedim bi arasın bende yaşlıyım beni niye ziyarete gelmiyon diyecem :52: benimkinin kü
çücük ayakları vardır ya 40 numara :16: bulurmu ki acaba ? :52:

Allah kavuştursun canım :) sanırım en son ben teslim edecem askerimi :52: biraz karışığım beni aramasını bekliyorumi. Yaşlıları ziyarete gitmiş benimki. Dedim bi arasın bende yaşlıyım beni niye ziyarete gelmiyon diyecem :52: benimkinin kü
çücük ayakları vardır ya 40 numara :16: bulurmu ki acaba ? :52:
Bir cevap yazdım, yanlislikla silindi gitti tekrar yaziyorum :(

Arada 4 numara fark var boşuna takılmadim sözlüme:60:
Bulur canim 42 cok gidiyor sanirim

Evet yaa en son sen teslim ediyorsun ,walla 10 gündür yasli ziyareti akraba ziyareti bir boş duramadi ki ... hiii tabi canim sende yaşlandin bir ziyaret şart :6::52:

Son düzenleme:
Bir cevap yazdım, yanlislikla silindi gitti tekrar yaziyorum :(

Arada 4 numara fark var :60:
Bulur canim 42 cok gidiyor sanirim

Evet yaa en son sen teslim ediyorsun ,walla 10 gündür yasli ziyareti akraba ziyareti bir boş duramadi ki ... hiii tabi canim sende yaşlandin bir ziyaret şart :6::52:

:1: evet ya bekleye bekleye bi hal oldum hala aramadı :P saçlarıma aklar düştü benim be nerdesin aşkımmm geçerken bana da uğra :23:

Kızlar nerdeyse herkes gönderdi galiba askerini :( en son ben göndereceğim herhalde, benimki pazar günü teslim oluyor :(

:1: evet ya bekleye bekleye bi hal oldum hala aramadı :P saçlarıma aklar düştü benim be nerdesin aşkımmm geçerken bana da uğra :23:

:1:1 sormaaa bu gun kastamonuya vardığında aramasi icin beklerken tlf elime yapıştı resmen , bir elimde tlf öbür elimde kalem , neymis kendimi meşgul edicem de kps ye çalışicam :1: bi garip haller :1:
Arar canim bi fırsat bulsun

Kızlar nerdeyse herkes gönderdi galiba askerini :( en son ben göndereceğim herhalde, benimki pazar günü teslim oluyor :(

Benimki de yarın sabah teslim olacak hayırlısıyla.

:1:1 sormaaa bu gun kastamonuya vardığında aramasi icin beklerken tlf elime yapıştı resmen , bir elimde tlf öbür elimde kalem , neymis kendimi meşgul edicem de kps ye çalışicam :1: bi garip haller :1:
Arar canim bi fırsat bulsun

Oyy ne zor işler bunlar ya bende çalışacam kpssye de ne zaman orası meçhul. Aşkıma söz verdim kazanacam bu sene :17:

Back