• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

zor olacak valla yaaa :18: ama ben onun yanından ayrılana kadar asla ağlamıycam, fakat eminim ki dönüş yolunda böyle olucam :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

başlamak bitirmenin yarısı kızlar kesinlikle açık ve net gördüm son günlerimizde diyordum ki zaten gidicek madem artık gitsin biran evvel de şu ayrılma anı stresi üzerimizden gitsin... sonrası çorap söküğü emin olun

başlamak bitirmenin yarısı kızlar kesinlikle açık ve net gördüm son günlerimizde diyordum ki zaten gidicek madem artık gitsin biran evvel de şu ayrılma anı stresi üzerimizden gitsin... sonrası çorap söküğü emin olun

ben de öyle diyorum canım, bi an önce gitsin ki bi an önce gelsin :34:

zaten acemilik dönemindeki 3-4 haftalık süreçte zorlanırız biraz, ustalıkta daha rahat oluruz diye düşünüyorum :34:

Selam kizlar tlfdan bakiyodum bizim topic sessiz size bi selam vereyim dedim ne zaman teslim oluyo askerleriniz 6 sinda mi? Simdiden Allah hayirlisini versin ins

İyidir canım ne olsun yaa, biraz uykusuzum.Hava da soğuktu bugün, iş çıkışı Zaferden Kule'ye yürüyelim dedik yürüyemedik soğuktan :1:
Sen napıyosun nasılsın canım?

Ay evet ya bugün cok soguktu. Bizde hep yururuz kuleyle zafer arasi mobilya ve gelinlikcilere bakip hayal kurariz :16: dun silleye gittik biraz yuruduk cay ictik cok guzeldi ya cok beğendim evleri o dereyi tahta kopruleri fln.hatta evlenince burda otrlm dedim cok guldu bana burasi koy ddi :1:

Yasayan kisilerin bunları söylemesi gerçekten cok iyi geliyo insana cok tesekkurler. :) Allah hepimize sabir ve guc versin

Selam kizlar tlfdan bakiyodum bizim topic sessiz size bi selam vereyim dedim ne zaman teslim oluyo askerleriniz 6 sinda mi? Simdiden Allah hayirlisini versin ins

Amin çok teşekkürler. Yarın sulus almaya gidicek belli olcak bakalım ama son tarih 7si diyodu edevlette:18:

ben de öyle diyorum canım, bi an önce gitsin ki bi an önce gelsin :34:

zaten acemilik dönemindeki 3-4 haftalık süreçte zorlanırız biraz, ustalıkta daha rahat oluruz diye düşünüyorum :34:

inan acemilik yapacağı yerede bağlı mesela benim erkek arkadaşım acemilikte çok rahat etti telefon sokmuştu zaten yemin töreninden sonra sürekli görüşüyorduk telde daha kolay oldu. zaten acemilik 25 güncük...

Yasayan kisilerin bunları söylemesi gerçekten cok iyi geliyo insana cok tesekkurler. :) Allah hepimize sabir ve guc versin

aminn tatlım sabır kelimesi bu sıralar çok fazla kullandığımız bir laf diye diye dilimizde tüy bitiyor :1::1:

aynen bizim topic nolmuş öyle yaaa acaip yoğun olurum ertesi gün okuyamam bile yazılanları ama şimdi müsaitim takılırız diye düşündüm kimsecikler yok :31:

bize de az kaldi yarin gece 23.30 da yola cikacak...aslinda tam son 24h gibi bisey... gercekden bir an önce baslasada askerlik su i$gence bitse. Insan vaktin daraldigini ayrilik vaktinin yaklastigini hissetikce bi sIKInti doguyor icine.

Carsamba saat 1de teslim olacak. ve o andan itibaren saatleri ve günleri saymaya baslarim artik...

üstüne üstelik Türkiye'de yasamiyorum ileti$ime gecmek de zor olacak. oradaki ankesörler sadece yurticine mi acik oluyor yurtdi$ini da arayabilir mi bilmiyorum bile... off ooff

Son düzenleme:
bize de az kaldi yarin gece 23.30 da yola cikacak...aslinda tam son 24h gibi bisey... gercekden bir an önce baslasada askerlik su i$gence bitse. Insan vaktin daraldigini ayrilik vaktinin yaklastigini hissetikce bi sIKInti doguyor icine.

Carsamba saat 1de teslim olacak. ve o andan itibaren saatleri ve günleri saymaya baslarim artik...

üstüne üstelik Türkiye'de yasamiyorum ileti$ime gecmek de zor olacak. oradaki ankesörler sadece yurticine mi acik oluyor yurtdi$ini da arayabilir mi bilmiyorum bile... off ooff
Allah yardimcin olsun canım benim bilmiyorum arayabilir mi ama ogreniriz. Aroyodur hem neden aramasinki.

canlarım merhaba :16: nezamandır giremiyorum forum pek bi sessiz. Nasılsınız gönderdiniz mi askerlerinizi?

askerım bu gece gidiyooo benım muslukları nasıl kapalı tutucam bakalım mendılım yanımda olucak :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: çabuk gel be çirkinim :43::43::43:

Allah yardimcin olsun canım benim bilmiyorum arayabilir mi ama ogreniriz. Aroyodur hem neden aramasinki.

Cümlemize!

Bakalim hayirlisi ya =) bu günlerde gececek, hem de su gibi, artik yarindan itibaren $afak saycam...

kendimi üzmek ne a$kima faydasi olur ne de bana. tam tersi...

Allah baska ayriliklar vermesin!

Kuzulaar :16:
Asker yarenlerii :54:
Şafağınız başlıyor, bitmek için! Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın askerlerinizi :54:

askerım bu gece gidiyooo benım muslukları nasıl kapalı tutucam bakalım mendılım yanımda olucak :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: çabuk gel be çirkinim :43::43::43:

Bende çirkinim derim hep ona :) ama ben ağlamadım hiç üzülmedim yani problem mi var bende :) yani bir tek rahat olsun istiyorum onun dışında uzaklık açısından bir problemim yok :s çok mu deliyim???

Kuzulaar :16:
Asker yarenlerii :54:
Şafağınız başlıyor, bitmek için! Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın askerlerinizi :54:
Amin muticimm. :)

Bu gece binecek tabi ben başka şehirdeyim :(

Bende yolladım bugün canım o da Allah kısmet ederse perşembe binecek başka şehirde tabi. Ama ben iyiyim ya huzurlu olsunda başka sıkıntım yok. Allaha çok şükür iyi yolladım onu.:32: :nazar:Gittiği gibi bana geri gelsin inşallah.:nazar: Cümlemizinki de tabi.....

Back