354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

internetteki bir şafak hesapla sitesinde, sülüs tarihini 7 şubat baz alarak ve 1 gün yol iznini düşünerek hesaplattığımda 25 temmuz çıktı benimkisi. şimdilik ona göre yaptım yanlışsa eğer doğrusunu öğrenince düzeltirim artık

Ondan haberim yok benim o ne oluyor? Ben 6 aydan 12 gün kullanılmayan izin ile 1 gün yol iznini katarak hesaplamıştım.

yol izniyle birlikte toplam 5 gün mü neymiş bende tam emin değilim aslında ama askerliği uzatıyormuş askerlikten sayılmıyormuş. Yani siz toplamda 13 gün izin kullandıklarını varsayarak mı 23 temmuz dediniz tam anlayamadım :)

Evet toplamda 13 gün olarak aldım ve 21 temmuz buldum. Az önce baktım da dağıtım izni acemilikten sonra 7 gün kullanılan bir izinmiş ve 12 gün olan izin süresinden düşülüyormuş. Buna göre isteğe bağlımı oluyor bu durum biz izin kullanmayacaktık çünkü. Eğer öyle değil ise 1 hafta uzamış oluyor ve 28 temmuzda bitiyor :s

kızlar şafagı hesaplıycaksınız silus başlangıc tarihi + yol ıznını baz alarak hesaplamalısın dogrusu bu

kızlar şafagı hesaplıycaksınız silus başlangıc tarihi + yol ıznını baz alarak hesaplamalısın dogrusu bu

Silüs başlangıç tarihi ne oluyo tam olarak? Kağıdı aldığı tarih mi? Eğer öyleyse benimki 7 şubatta alacak, yani 7 şubat mi olacak silüs tarihi?

Bir de yol izni ne kadar oluyor?

Silüs başlangıç tarihi ne oluyo tam olarak? Kağıdı aldığı tarih mi? Eğer öyleyse benimki 7 şubatta alacak, yani 7 şubat mi olacak silüs tarihi?

Bir de yol izni ne kadar oluyor?

yok şubeye gıttıgı gun degılde kagıtta aldıgında tarıh yazıcaak başlangıcı alınca ztn goruceksnz yazıcak :) yool ıznıde gittigi yere göre değişiyor ama genelde 1-2 gun yol ıznı verıyolar uzaklıgına göre değişiyor kısacası

kafam karıştı benim erkek arkadasım bayramda askerliğinin biteceğini savunuyor ve sinirinden çatlıyor bayramda evimde olmak istiyordum diye

Kızlar (jandarma olanlar için söylüyorum ) sanırım yemin töreni jandarmada 2 hafta sonra oluyormuş bilgisi olan var mı

Merkez aynı yer canım 8mknz. ay gebzedeki şubeyi basmak istiyorum şuan öyle yapıyormmm canım sağol sevindim senin adına

canım benimkisi gebzeden değil, balikesirden gidiyor askere. Ordaki şube öyle söylemiş.

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar, haydi gelin beraber kahvaltı yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…