- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Ondan haberim yok benim o ne oluyor? Ben 6 aydan 12 gün kullanılmayan izin ile 1 gün yol iznini katarak hesaplamıştım.
yol izniyle birlikte toplam 5 gün mü neymiş bende tam emin değilim aslında ama askerliği uzatıyormuş askerlikten sayılmıyormuş. Yani siz toplamda 13 gün izin kullandıklarını varsayarak mı 23 temmuz dediniz tam anlayamadım :)
kızlar şafagı hesaplıycaksınız silus başlangıc tarihi + yol ıznını baz alarak hesaplamalısın dogrusu bu
Silüs başlangıç tarihi ne oluyo tam olarak? Kağıdı aldığı tarih mi? Eğer öyleyse benimki 7 şubatta alacak, yani 7 şubat mi olacak silüs tarihi?
Bir de yol izni ne kadar oluyor?
bu arada seninki Tekirdağ-merkez mi? yoksa ilçesi mi?
Evet toplamda 13 gün olarak aldım ve 21 temmuz buldum. Az önce baktım da dağıtım izni acemilikten sonra 7 gün kullanılan bir izinmiş ve 12 gün olan izin süresinden düşülüyormuş. Buna göre isteğe bağlımı oluyor bu durum biz izin kullanmayacaktık çünkü. Eğer öyle değil ise 1 hafta uzamış oluyor ve 28 temmuzda bitiyor :s
kafam karıştı benim erkek arkadasım bayramda askerliğinin biteceğini savunuyor ve sinirinden çatlıyor bayramda evimde olmak istiyordum diye
bayramdan önce bitecek diye biliyorum ben :26:
Merkez aynı yer canım 8mknz. ay gebzedeki şubeyi basmak istiyorum şuanöyle yapıyormmm canım sağol sevindim senin adına
Şaşardım zaten başka türlü olsa. Çok kırgınım.....
Ah daha erken görseydim kosar gelirdim :)günaydınnn kızlar, haydi gelin beraber kahvaltı yapalım
Ailecek bana bir gün ayırmaya karar vermişler sağolsunlar..
Nasıl yani canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?