354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Keşke stresten söylemiş olsa ama ben gerçekten öyle düşündüğünü düşünüyorum Allah yardım etsin herkese

Keşke stresten söylemiş olsa ama ben gerçekten öyle düşündüğünü düşünüyorum Allah yardım etsin herkese

Yok canim benim ,emin ol stresinden söylemiştir.
Ki zaten kızgınlık anında insan ne söylediğini bilemiyor, b da onun gibi birşey, canini skma ikinizin de moralinizin en yüksek olmasi gereken zaman

Yok canim benim ,emin ol stresinden söylemiştir.
Ki zaten kızgınlık anında insan ne söylediğini bilemiyor, b da onun gibi birşey, canini skma ikinizin de moralinizin en yüksek olmasi gereken zaman
Gece aramadı beni uyumuştur bile bilmiyorum. İnşallah dediğin gibidir. Ben sadece onunla zaman geçirmek istemiştim kimsenin yerini almaya ya da onlarla yarışmaya çalışmamıştım. Bilmiyorum işte başım ağrıyor Onun için aldığım havluya ad yazmaya çalıştım yazamadım geri söktüm :)

selam canım :) ben gün saymaya başladım artık, sen nasılsın?

iyiyim bende canım fuull koşturmaca evli olunca herkes yemeğe çağırıyo misafir geliyo işe gidiyorum bir yandan :/ salı günü yola çıkıcak eşim sanırım salı gününe kadar böyle koşturmaca olucak

bu arada başlamışsın kuzum Rabbim hızlıcaaa su gibi geçmeyi nasip etsin sağ salim gittikleri kadar sağlıklı dönmelerini nasip etsin hepimize sabır versin inşallah

oyyy, kolaylıklar diliyorum sana.. işin zor gerçekten

Son düzenleme:

Kıskanmadım kii bizimkide aynı yer ama çarşamba 1 de teslim olman lazım demişler salı günü gidecek pazar ve pazartesi son görüşmemiz olacakk tabi ben yataktan cıkabilirsemm grippp :2::2::2:

Kıskanmadım kii bizimkide aynı yer ama çarşamba 1 de teslim olman lazım demişler salı günü gidecek pazar ve pazartesi son görüşmemiz olacakk tabi ben yataktan cıkabilirsemm grippp :2::2::2:

kıyamammm, kıskanmaaa

benimkine hiç öyle şu gün son falan dememişler. benimki sormuş gidip şubeye , cuma alsam olur mu diye, olur demişler. o da oluyorsa niye erkenden gideyim dedi öyle oldu işte :)

bu arada geçmiş olsun canımm, bugün güzelce dinlen ki enerji topla :)

bu arada seninki Tekirdağ-merkez mi? yoksa ilçesi mi?

o nasıl oluyor ki benimkine 6' sında saat 1 e kadar teslim olman gerekiyor demişler :26:

kızlar ben artık şafak çizelgemi yapmak istiyorum, ama teskere tarihine ne yazmamız gerek bizim? temmuz'un kaçı oluyor?

Ondan haberim yok benim o ne oluyor? Ben 6 aydan 12 gün kullanılmayan izin ile 1 gün yol iznini katarak hesaplamıştım.

başlangıç tarihini 3 şubat olarak mı hesapladın yoksa teslim olacağı günü baz alarak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…