Seni çok iyi anlıyorum
Ama bizden daha cok onlarin tahammul seviyeleri yok , bu donemde bana hiç olmadığı kadar kızdı, ama artik biliyorum stresinden yapiyor , sen de emin ol ,seni kırdığı her cümlesi hatta her davranışı stresinden gercekten söylemiyor ...
Ben bu kadarini tahmin etmemistim ama öyle.
Sen de haklısın, senin yaşadıklarını da yaşadım, yapmaması lazim evet ama streslerine yenik düşüyorlar
Keşke stresten söylemiş olsa ama ben gerçekten öyle düşündüğünü düşünüyorumAllah yardım etsin herkese
Gece aramadı beniYok canim benim ,emin ol stresinden söylemiştir.
Ki zaten kızgınlık anında insan ne söylediğini bilemiyor, b da onun gibi birşey, canini skma ikinizin de moralinizin en yüksek olmasi gereken zaman
kızlar nasılsınız?
selam canım :) ben gün saymaya başladım artık, sen nasılsın?
selam canım :) ben gün saymaya başladım artık, sen nasılsın?
iyiyim bende canım fuull koşturmaca evli olunca herkes yemeğe çağırıyo misafir geliyo işe gidiyorum bir yandan :/ salı günü yola çıkıcak eşim sanırım salı gününe kadar böyle koşturmaca olucak
bu arada başlamışsın kuzum Rabbim hızlıcaaa su gibi geçmeyi nasip etsin sağ salim gittikleri kadar sağlıklı dönmelerini nasip etsin hepimize sabır versin inşallah
oyyy, kolaylıklar diliyorum sana.. işin zor gerçekten
benimki cuma günü alacakmış silüsünü ve pazar günü teslim olacakmış. yani önümüzdeki haftasonu son bir kez daha görüşebileceğiz :) az önce öğrendim bu haberi, mutlu oldum :)
Kıskanmadım kiibizimkide aynı yer ama çarşamba 1 de teslim olman lazım demişler salı günü gidecek pazar ve pazartesi son görüşmemiz olacakk tabi ben yataktan cıkabilirsemm grippp :2::2::2:
Kıskanmadım kiibizimkide aynı yer ama çarşamba 1 de teslim olman lazım demişler salı günü gidecek pazar ve pazartesi son görüşmemiz olacakk tabi ben yataktan cıkabilirsemm grippp :2::2::2:
oyyy, kolaylıklar diliyorum sana.. işin zor gerçekten
benimki cuma günü alacakmış silüsünü ve pazar günü teslim olacakmış. yani önümüzdeki haftasonu son bir kez daha görüşebileceğiz :) az önce öğrendim bu haberi, mutlu oldum :)
o nasıl oluyor kibenimkine 6' sında saat 1 e kadar teslim olman gerekiyor demişler :26:
benimkine hiç öle bişey dememişler, benimki sormuş, cuma günü alabilir miyim dye, olur demişler şubeden
kızlar ben artık şafak çizelgemi yapmak istiyorum, ama teskere tarihine ne yazmamız gerek bizim? temmuz'un kaçı oluyor?
Ben 21 temmuz olarak hesapladım
dagıtım iznini kattınız mı peki
Ondan haberim yok benim o ne oluyor? Ben 6 aydan 12 gün kullanılmayan izin ile 1 gün yol iznini katarak hesaplamıştım.
başlangıç tarihini 3 şubat olarak mı hesapladın yoksa teslim olacağı günü baz alarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?