• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ben hic öyle bisey duymadim kuzucum. Nasilsin buarada en erken hasret cekmeye sen basladin
Nerden alinacak bilen varsa yazarlar ,aman unutmayalim Allah korusun hiç konusamayiz :(
Iyim canim uyumakla uyaniklik arasindayim :) kahvalti yaparim birazdan .Ya evet erkenden hasretlik çekiyorum. Memleketine uzun zamandir gitmemişti, burada çalıştığı için. .. askere yolcu edemiyorum diye ilk basta cok uzuluyordum ama kabullendim artik ,hayırlısı buymus diyorum .sen nasilsin tatlim

Son düzenleme:
ağlarsam çok aklı kalıcak biliyorum güçlü durmalıyım ben bırakırsam kendini oda bırakır uff napıcam bilmiyorum
Canım rahat ol .Akışına bırak ,skma sen canını hersey olacagina varır. Bak hıçkıra hıçkıra agladim noldu ,toparlandim iki güne, sonucta aramizdaki engeli kaldirmaya gidiyor geri döndüğünde hersey daha guzel olacak diyorum.Evet sen evlisin sizin evliliginizde de devamli kafanizi kurcalayan bir mesele ortadan kalkmis olacak .Hemen yapip gelcek

Canım rahat ol .Akışına bırak ,skma sen canını hersey olacagina varır. Bak hıçkıra hıçkıra agladim noldu ,toparlandim iki güne, sonucta aramizdaki engeli kaldirmaya gidiyor geri döndüğünde hersey daha guzel olacak diyorum.Evet sen evlisin sizin evliliginizde de devamli kafanizi kurcalayan bir mesele ortadan kalkmis olacak .Hemen yapip gelcek

inşallah canım inşallah :)

Günaydın kızlar, benimkinin de gidecegi gün netleşti, 6 şubat perşembe günü tekirdağdaki birliğine teslim olacak. :( ;)

Günaydın kızlar, benimkinin de gidecegi gün netleşti, 6 şubat perşembe günü tekirdağdaki birliğine teslim olacak. :( ;)

hadi bakalım hepimize hayırlı olsun :)) Şafak saymaya çok az kaldı allah hem bize hem onlara yardım etsin inşallah

Nerden alinacak bilen varsa yazarlar ,aman unutmayalim Allah korusun hiç konusamayiz :(
Iyim canim uyumakla uyaniklik arasindayim :) kahvalti yaparim birazdan .Ya evet erkenden hasretlik çekiyorum. Memleketine uzun zamandir gitmemişti, burada çalıştığı için. .. askere yolcu edemiyorum diye ilk basta cok uzuluyordum ama kabullendim artik ,hayırlısı buymus diyorum .sen nasilsin tatlim

Bende bi huzunlu bi neşeli iste canim yanımda ama tadini cikaramiyorum gidecek kaygisiyla:14: hayirlisi olsun diyorum işte ne denir ki zaten.

Yardımmm kızlar asker ihtiyaçlarını nerden alabilirim illa askeri malzeme satan yer mi olması gerekiyor ?:(( online sipariş etmiştim ellerinde kalmamış iptal ettiler siparişimi ne yapacam????

listeni oluşturup çarşıya çıkıp ayrı ayrı yerlerden de alabilirsin bence

İçeriği değiştirip tekrar istedim bu sefer onayladılar :(:43::43::43::43::43::14::14::14: ama bana daral geldi, afakanlar basıyor, duvarlara kafa atasım var :5:

Sakin ol tatlım, hallolmuş işte ne güzel. Paketin gelsin eksik ya da içine sinmeyen birşey olursa çarşıya çıkar tedarik edersin :)

onayladılarsa gözünüz aydın.alışmaktan başka caremiz yok :)

Teşekkür ederim. Alışırmıyım ki bilmiyorum:43: hep uzaktık ama hep zırt pırt arardım ben onu :43::43::43:
Sakin ol tatlım, hallolmuş işte ne güzel. Paketin gelsin eksik ya da içine sinmeyen birşey olursa çarşıya çıkar tedarik edersin :)

Olmaya çalışıyorum ama :( traş malzemesini falan sonra alacam baktım hep arko koymuşlar sitelere bide temizlik malzemesi falan alırım ben az takıntılıyımdır da :17::2:

Teşekkür ederim. Alışırmıyım ki bilmiyorum:43: hep uzaktık ama hep zırt pırt arardım ben onu :43::43::43:

Olmaya çalışıyorum ama :( traş malzemesini falan sonra alacam baktım hep arko koymuşlar sitelere bide temizlik malzemesi falan alırım ben az takıntılıyımdır da :17::2:

Canım arko marka kalsin hiç degistirme. Askeriyede "yer degistirme" diye tabir edilen hirsizlik olayları oluyormuş kaliteli şeyler olduğunda ;) arko ideal bence :)

Back