Canım arko marka kalsin hiç degistirme. Askeriyede "yer degistirme" diye tabir edilen hirsizlik olayları oluyormuş kaliteli şeyler olduğundaarko ideal bence :)
merhaba,
bi sorum olcakti: kisa dönem erlere aylik veya haftalik ne kadar harclik veriliyor? bir bilginiz var mi?
Merak ettikde...
benimkiniin dediğine göre acemi birliği de usta birliği de kütahyaymış. çünkü bizimkinde ayrı ayrı yazmıyor, sadece kütahya yazıyor... kısa dönem.. ben de evdeyim çalışmıyorum, bakalım nasıl üstesinden geleceğiz masrafların, borçların... bugün de bir mülakattan olumsuz sonuç aldım, kendimi hiç iyi hissetmiyorum
hakkaten ha veriyorlar mı harçlık falan ?
merhaba,
bi sorum olcakti: kisa dönem erlere aylik veya haftalik ne kadar harclik veriliyor? bir bilginiz var mi?
Merak ettikde...
hakkaten ha veriyorlar mı harçlık falan ?
Çok yüksek rakamlar değil canım iline göre değişir
Çok yüksek rakamlar değil canım iline göre değişir
eet yüksek rakamlar degil, internetde bi sayfa da biseyler yaziyorda herkez icin mi gecerli emin olamadik. ayda 300 TL civari bisey yaziyordu.
Kızlar ogrendim askeriyede satoliomus telefon karti. 4tl ye aliniomus saatlerce konusuluomus. En iyi hediye para diolar
Benim aldığım ihtiyaçların içinde telefon kartı da vardı. 4.95 falandı sanırım. :)
Haklisin canım sen her ani onunla geçirmek istiosun sonuçta ama gidicek sonuçta bosver takilma caniniz skilmasin. Ben dikkat ediyorum zaten stres altinda bide ben eklenmeyim diye.bize cok is dusuo kuzucum takmamaya calis napalim kiBir şey soracağım?
Nişanlım bu gece memleketine gidecekti işte halledilmesi gereken şeyler vardı eşyalarını taşıdı falan filan, bende dedim niye hepsini bugüne sıkıştırdın önceden askere gideceğini biliyordun dedim halletseydin birazını konuşamayacaz dedim falan neyse kapattık. Gitmiş işte biletini sabaha almış. İşte Aradım az önce ne yapacaksın dedim akşam işte eşyamı şöyle yapacam, dinlenecem, banyo falan yapacam sonrada seninle konuşuruz dedi bende dedim oho saat 12 yi bulur falan. Sana da yaranılmıyor dedi bana.Yarın gidince bir daha doğru düzgün konuşamayacaz. Salı günü yanıma gelip çarşamba akşam gidecek. Niye benim yanımda az kalıyorsun dedim
Haksız mıyım?
merhaba,
Merak ettikde...
Haklisin canım sen her ani onunla geçirmek istiosun sonuçta ama gidicek sonuçta bosver takilma caniniz skilmasin. Ben dikkat ediyorum zaten stres altinda bide ben eklenmeyim diye.bize cok is dusuo kuzucum takmamaya calis napalim ki
merhabalar öncelikle Allah kavuştur.. bizde şafağımızı dün bitirdiknişanlım da kısa dönemdi ilk gittiğinde 25 tl verdiler ardından onbaşı oldu 27 ya da 29 tl verdiler ardından çavuş oldu 31 tl vermişler
merhabalar öncelikle Allah kavuştur.. bizde şafağımızı dün bitirdiknişanlım da kısa dönemdi ilk gittiğinde 25 tl verdiler ardından onbaşı oldu 27 ya da 29 tl verdiler ardından çavuş oldu 31 tl vermişler
eet yüksek rakamlar degil, internetde bi sayfa da biseyler yaziyorda herkez icin mi gecerli emin olamadik. ayda 300 TL civari bisey yaziyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?