354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar ogrendim askeriyede satoliomus telefon karti. 4tl ye aliniomus saatlerce konusuluomus. En iyi hediye para diolar

İlk zamanlar bulmak sıkıntı olabiliyormus dıye yazıyordu forumlarda gitmeden almakta fayda var askeri malzeme satan yerlerde var mıdır acaba?

Allah kavuştursun. İlla bir çözüm bulunur sıkmayın canınızı nişanlımda aldığı maaşı geri ödeyecek ve daha bir sürü şey ama sağlık olsunda gerisi halloluyor bir şekilde

haklısın canım ama inan evlendikten sonra daha bir başka oluyor, en basitinden kira var, aidatlar faturalar.. nişanlıyken gitseymiş keşke bu borçların hiçbiri olmazdı.. şimdi sürekli içerden halledilecek.. Allah Kerim elbette, bakalım.. kv biz ödeyeceğiz diyor kirayı fln ama bakalm..

sen de haklısın canım, ama onların stresleri de bir ayrı demek ki.. biz de kavga etmeyelim dedikçe didişiyoruz.. biz de stresliyiz ama onlardaki ayrı herhalde... sabır canım ne yapalım, inş bugünlere güler geçeriz..

Bizde en başta evlendikten sonra gider diye konuşmuştuk ama sene başında vazgeçti daha zor olur dedi. Allah yardım eder sıkma canını sen. İllaki destek olur ailesi nişanlıma da ailesi yardım edecek bende elimden geleni yapacağım. İte kaka gidecek bir şekilde sen ferah tut içini

Öteki konuda ise bilmiyorum keşke benimle daha çok kalsaydı. Yada eşit kalsaydı ne bileyim

Yok ,canim aynisi bizde de oldu , cuma öğlen gidecekti , carsamba günü birkac saatik işten izin aldi yanima geldi,o gece esyalari toplamasi saat gece yarisi bir e kadar sürdü konusamadik, perşembe tlfuna bakamayack kadar meşguldu , bu işleri cok fazlaydi ,bir saniye konusamadik , sinirlenmedim birşey demedim,kalktim çalıştığı yere gittim arabasini gorunce cok sevindim (disarida halletmesi gereken cok işi vardi çünkü ) )arabasinin önünde bekledim elbet isten cikacak dedim,göze aldim walla o soğukta saatlerce beklemeye raziydim ,yarim saat sonra geldi, veni görünce cok şaşırdı sevibdi tabi , ben de onu görünce sasirdin cok telaşlı eli yüzü bembeyaz .... geri kalan işleri de beraber yaptik , ordan oraya ordan oraya gittik durduk , arti dairesine tekrar gekdi orda da pek çok işi oldu bekledim.sora bir iki saat de oturduk beraber eve geldim , sabah da 12 deydi otobüsü, 8 de buluştuk 12 ye kadar yanyanaydik....sora gitti ....
Uzunca yazdim ama dediklerini ben de yasadim , ona da hak ver , cok işleri var canim.tabi sen de haklısın ama gidecek olan o olduğu icin telaşı isleri gercekten cok fazla

Son düzenleme:

inşallah canım, şimdiden sıkıntı çekiyoruz ancak yaşayınca görebileceğiz..
haklısın canım ama, mesela ben de eşimle daha uzun kalırız zannediyordum ama mesela memlekete gitti salı günü anneannesi rahatsızlanmış.. herşey tahminimiz gibi olmuyor. bir de git - gel yapmak istesem eşimin yanına benim peşime de takılırlar, sizde öyle olmaz en azından..
Rabbim su gibi akıtsın zamanları...

Kizlar bir de maas konusu açılmış, 300 tl mümkün degil , 15 30 40 falan genelde , ama iline gore değişiyor tabi, sözlüm urfada 150tl veriyorlarmis , ona biz cok fazla dedik sasirdik hatta

Allah yardımcınız olsun....
Kendi ailenizden uzakta misiniz ,çocuğunuz yok sanirim demi

Aynı şehirde miydiniz siz? en son 16 ekimde gördüm ben onu. İş okul derken doğru düzgün konuşmadık. Konuştuğumuzda da sürekli tartıştır olduk. 2 gün iyi 5 gün kötüydü. Şimdide bu oldu bilmiyorum işte sıkmamaya çalışıyorum ama bana da hak versin

Allah korusun hastalansa biri o yüzden gidiyorum dese razıyım ben hiç gelmese de olur. Ama böyle olunca benden çok orayla zaman geçirmek istediğini düşünüyorum.
Amin inşallah sağlıkla geçsin bitsin 6 ay...........

Kizlar bir de maas konusu açılmış, 300 tl mümkün degil , 15 30 40 falan genelde , ama iline gore değişiyor tabi, sözlüm urfada 150tl veriyorlarmis , ona biz cok fazla dedik sasirdik hatta

ya nasıl yaa maaş mı verecekler? kısa dönemlere de veriyorlar mı? hiç yoktan iyidir, harçlığı olur.. ona bile gerek olur eminim

Allah yardımcınız olsun....
Kendi ailenizden uzakta misiniz ,çocuğunuz yok sanirim demi

yok canım aynı şehirdeyiz hem kv hem annemle.. annemlerde kalmak istiyorum, eşim annesigilde de kalırım diyor.. kvlerde pek rahat etmem ama bakalım idare edeceğiz.
çocuk da yok, askerlik var diye cesaret edemedik :26:

Ayni sehirdeyiz ama çalıştığı icin sadece hafta sonu görüşüyoruz, gidecegi bir hafat boyunca da öğlen beraber yemek yedik . Dip dibe değildik hep . Seni cok iyi anlıyorum.bizde de aynisi oldu hatta buyuk tartismalarimizdan birini yaşadık. Ikimizin de sinirleri bozuldu. Tartismayalim dedikçe birşey çıkıyor. Zor bi durum neyse ki atlattık.. Aynilari bizde de oldu: (
Birbirinize hak verince sorun çözülüyor ama o gideceği icin en büyük stres onda canim ya . Ben bu döneminde hiç olmadığı kadar sustum .bazen içime atmaktan patladigim da oldu ama yine toparandik . Yani su yasadiklarinin hepsi normal ama ipler senin elinde bu dönem canim

haklısın canım anlıyorum ben seni.. bizde mesela daha zamanı belli olmadan önce aralık gibi ben bişey yapmak istesem, 8 haftasonumuz kaldı diyordu ama kendi işlerinde annesigilin işlerinde koşturuyordu düğünmüş nişanmış..
yine aynı kavga etmeyelim dedikçe didişiyorduk..
şimdi belli oldu nasılsa daha var diyor herhalde...
gerçekten istediğimiz kdar cok zaman geçiremiyoruz sanırım... bi yerden sonra artık ben de annesigille de zaman geçirsin demeye başladım.. planladığımız gibi olmayabiliyor, üzülme o yüzden..

Maas veriyorlar ama çok küçük miktarlar, tabiki ona da ihtiyaçları olur ,olmaz mi..evet kısa dönem de de veriyorlar :)
Ailenizin yaninizda olmasi cok iyi olmus.Muhakkak yardımcı olurlar zaten Çocuk olsa daha zor olurdu.ALLAH sabir versin cabuk geçer zaman ...

Canim nişanlin ailesinden ayri bi memleketteyse oraya da gitmek ister tabiki ,ama senden cok olmaz ,eşittir , izinlerini kullansa kimin yanina gelecek , buyuk ihtimal senin tabi . Skma sen canini rahat ol

evet canım annemleri Allah başımdan eksik etmesin, hep destek olurlar eminim.. inşallah hepimiz için çabuk geçer.. daha başlamadan stres sardı...

evet canım annemleri Allah başımdan eksik etmesin, hep destek olurlar eminim.. inşallah hepimiz için çabuk geçer.. daha başlamadan stres sardı...

Ben yavaş yavaş alisiyorum . Daha dogrusu kabulleniyorum ,gitmek zorunda ,yapmak zorunda kaçış yok mecbur . Benim de ona duam olur ancak , bir de aradiginda konusmalarimizla birbirimize moral veririz biter geçer insallah çabucak.
Stres de normal o hep vardi :) hatta belki şu an menleketinde olmasaydı daha cok stres yapardim diyorum . Yani birden değil de alıştıra alıştıra gidiyormuş gibi oldu :)

Canim nişanlin ailesinden ayri bi memleketteyse oraya da gitmek ister tabiki ,ama senden cok olmaz ,eşittir , izinlerini kullansa kimin yanina gelecek , buyuk ihtimal senin tabi . Skma sen canini rahat ol

Evet ayrı bir şehirde. Ne yapalım artık başa gelen çekilir:26: hala bekliyorum aramasını bu arada

Benim planladığım çoğu şey olmadı zaten :) Allah hayır etsin sonumuzuama evlenince ben gösterecem ona gününü İnşallah siz de şu son birkaç günde iyi vakit geçirirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…