• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim onu ilk biraktigimda ben de kötü oldum otobüse.bindigi an hickiriklar icindeydim .iki gün sora kendime geldim , toparlanmak zorundayız, zaman su gibi akıyor, inan bana su gibi.Yeter ki kendini kapali bir yere hicbirseyle uğraşmadan koyma .Devamli meşgul ol .Garanti veriyorum zaman su gibi gececek

öyle zamanın durma gibi bi hali yok onlar rahat huzurlu olsunlar yeter bişeylerle meşgul olucaz artık biz

Canim onu ilk biraktigimda ben de kötü oldum otobüse.bindigi an hickiriklar icindeydim .iki gün sora kendime geldim , toparlanmak zorundayız, zaman su gibi akıyor, inan bana su gibi.Yeter ki kendini kapali bir yere hicbirseyle uğraşmadan koyma .Devamli meşgul ol .Garanti veriyorum zaman su gibi gececek

muhakkak oyalamam lazım kızlar acemıdeyken dısarı cıkarmazlar dımı onu gorebılme ımkanım olurmu yemın torenı falan ne zaman olur ki:43:

Kendmizi cok uzersek zaman gecmez ,sabirli olun kızlar, önümüzdeki engeller kalkıyor, er ya da geç zaten olacaktı bu durum .
Dua edip o gelene kadar kendimizi hazirlicaz ,mecburuz buna.Degistiremeyecegimiz seyleri kabul etmemiz lazim

vallahı kötüyüm sabah beri ağlıyorum gözüm şişti ya uzun donem olsaydı dıye avutuyorum kendımı ama konusabılcezmı haber alabılcemmı hıcbısey bılmıyorum rabbım sualar seller gıbı gecmesını nasıp etsın hepimiz ıcın sağolun kızlar destegınız ıcın...

Bende kac gündür aglicam aglicam bi türlü aglayamadim. Aglasamda rahatlasam diodum. Dün agladim sonunda rahatladim.

Evet haklisin bnnu kendimizi üzersek gecmez. Ya sanirim bu belirsizlik üzio belki de korkutio bizleri. Haber alcakmiyiz görüsebilcekmiyiz felan. Askerlik basladikdan sonra hersey daha belli oldukdan sonra rahatlayacagiz sanirim :)

muhakkak oyalamam lazım kızlar acemıdeyken dısarı cıkarmazlar dımı onu gorebılme ımkanım olurmu yemın torenı falan ne zaman olur ki:43:

dexter benimle irtibatta olsan aynı yerde olucak askerlerimiz ama bu konuda sana 3. ye yeazıyorum dönmedin bana büyük ihtimal 28 şubatta yemin törenleri

Bende kac gündür aglicam aglicam bi türlü aglayamadim. Aglasamda rahatlasam diodum. Dün agladim sonunda rahatladim.

Evet haklisin bnnu kendimizi üzersek gecmez. Ya sanirim bu belirsizlik üzio belki de korkutio bizleri. Haber alcakmiyiz görüsebilcekmiyiz felan. Askerlik basladikdan sonra hersey daha belli oldukdan sonra rahatlayacagiz sanirim :)
Aynen oyle kelebek içimi okudun :)
Bi başlasa gerisi gelecek,devamli düşünmeyin bunlari kızlar.biz hiç konuşmayız bu konuları, acilinca strese giriyor iyice .Devamli baska seylerden konuşuruz,sanki hic gitmeyecekmis gibi ...
Yani insan hatırladıkça üzerine düşündükçe daha cok üzülüyor.

Son düzenleme:
anam o neeeeeeeeeeee çok güzelmişşşşş ben bunlarla doydum bile :52::52::52::52:

Canım bozma moralini geçecek bir şekilde. Ben alışığım uzak kalmaya ama zırt pırt ararım böyle canım sıkılınca şimdi onu yapamayacam o yüzden bende korkuyorum nolcak diye. Uyuz diyom oh rahatlayacan aramalarımdan kurtulacan diye ama :43::43::43::43:

Eheh afiyet olsunn :1:

abowww kolay gelsinnn
Sağol canım yavaş yavaş yapıyoruz artık napalım :1:

Kizlar merhabaa :)

Mutiiii şubat 5 de gidecek aslerim Allahin izniyle , a o nedir enfes gözüküyor canım çekti: ) ellerine sağlık
Çikolatalı cupcake :1:
Ben çok seviyorum pasta yapmayı yaa :16:

salı akşamı 4 ünde gidiyor 5 inde teslim ama şafak zaten 3 ünde atmaya başlıyor diye biliyorum canım

4 ünün gecesi çıkacak yani 5i olmuş olacak saat 13e kadar teslim olması gerekiyormuş

4şubatta malesef :(

Kızlar o zaman Şubat 1'de 'Şafak saymaya başlayan yarenler' olarak ekliyorum sizi. Ne güzel başlıyorsunuz saymaya. Biz daha 19 Mart'ta başlayacağız :31:
Başlamazsa bitmiyor içinizi ferah tutun.

Selam kızlar, bugün son kez görüştük sevgilimle, ama hiç de öyle son psikolojisinde değildik :)

Bu arada biz hala bilmiyoruz tam olarak hangi gün gideceğini :(

Bi de ne alsak diye soranlar olmuş, ben kişisel hijyen ve bakım malzemelerini aldım, ona süpriz yapıp, çok hoşuna gitti :)

Ben;
Sabun, banyo seti (lif, kese, ponza taşı), tirnak makasi, küçük yüz havlusu, pudra, vatka, kulak tikaci, el-yüz kremi, dudak balmi, ayak kremi, siyah çorap, boyundan askılı cüzdan aldım :)

bunları ona verdiğimdeki saskinligi ve mutlulugu görmek çok güzeldi :) aşkım annem bile beni bu kadar ince detayına kadar düşünmez dedi :) ben de çok mutlu oldum :)

Selam kızlar, bugün son kez görüştük sevgilimle, ama hiç de öyle son psikolojisinde değildik :)

Bu arada biz hala bilmiyoruz tam olarak hangi gün gideceğini :(

Bi de ne alsak diye soranlar olmuş, ben kişisel hijyen ve bakım malzemelerini aldım, ona süpriz yapıp, çok hoşuna gitti :)

Ben;
Sabun, banyo seti (lif, kese, ponza taşı), tirnak makasi, küçük yüz havlusu, pudra, vatka, kulak tikaci, el-yüz kremi, dudak balmi, ayak kremi, siyah çorap, boyundan askılı cüzdan aldım :)

bunları ona verdiğimdeki saskinligi ve mutlulugu görmek çok güzeldi :) aşkım annem bile beni bu kadar ince detayına kadar düşünmez dedi :) ben de çok mutlu oldum :)

Ayyy ne güzel olmuş, ne güzel söylemiş :16:
Canım son engeller bunlar başlasın ki bitsin bir an önce, ben 2 aya yakın bir süre olmasından dolayı mıdır bilmiyorum ama çok rahatım :1:
Hatta başlasın istiyorum hemen. Bitsin şu askerlik aradan çıksın :1:

Kızlar o zaman Şubat 1'de 'Şafak saymaya başlayan yarenler' olarak ekliyorum sizi. Ne güzel başlıyorsunuz saymaya. Biz daha 19 Mart'ta başlayacağız :3

canım beni de ekle :) önümüz deki hafta gidiyor benimki de :)

Ayyy ne güzel olmuş, ne güzel söylemiş :16:
Canım son engeller bunlar başlasın ki bitsin bir an önce, ben 2 aya yakın bir süre olmasından dolayı mıdır bilmiyorum ama çok rahatım :1:
Hatta başlasın istiyorum hemen. Bitsin şu askerlik aradan çıksın :1:

bende de garip bir rahatlik var :) bi an önce gitsin ve bi an önce temmuz olsun gelsin istiyorum :)

Eheh afiyet olsunn :1:

Sağol canım yavaş yavaş yapıyoruz artık napalım :1:

Çikolatalı cupcake :1:
Ben çok seviyorum pasta yapmayı yaa :16:

Kızlar o zaman Şubat 1'de 'Şafak saymaya başlayan yarenler' olarak ekliyorum sizi. Ne güzel başlıyorsunuz saymaya. Biz daha 19 Mart'ta başlayacağız :31:

bence 3 ünde başlat çünkü 3 ünden itibaren asker sayılacaklar o zaman şafakları başlayacakk

:72:***ASKER YÂRENLERİ***:72:

~ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYAN YÂRENLER~

:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

~ŞUBAT'TA ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYACAK YÂRENLER~

:124:asglcmc - TEKİRDAĞ / TEKİRDAĞ :124:

:124:bnnu - KASTAMONU / ŞANLIURFA :124:

:124:dexter89 - AMASYA / KARS:124:

:124:erees - KASTAMONU / ŞIRNAK:124:

:124:lunamoon - ANTALYA / İZMİT :124:

:124:MissGamzeli - TEKİRDAĞ / ÇANAKKALE-Gelibolu :124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

:124:pembe_dizi - TEKİRDAĞ-Malkara / TEKİRDAĞ-Hayrabolu :124:

:124:sinre - AMASYA / KARS-Sarıkamış :124:

~MART'TA ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYACAK YÂRENLER~

:124:Mutella - KASTAMONU / ANKARA-Güvercinlik :124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

:124:sakarkedi - KASTAMONU / BURSA:124:

________________________________________________________________________________________________________

:124:nonsense38 - MANİSA / KIBRIS-Girne :124:​

Back