• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Benim eşim de martta gidiyor :(
bakalım nasıl geçecek.. kütahya çıktı, hava kuvvetleri..

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kızlar..

Gitmeden önce eşlerinize dair bir planınız var mı? Yemek organizasyonu vs.. bir de yanında bize dair bişeyler götürseler.. ne olabilir, konuşuldu mu bilmiyorum yeni gördüm konuyu.. :(

Son düzenleme:

Gitmeden önce eşlerinize dair bir planınız var mı? Yemek organizasyonu vs.. bir de yanında bize dair bişeyler götürseler.. ne olabilir, konuşuldu mu bilmiyorum yeni gördüm konuyu.. :(

Aramıza hoşgeldiniz :16:
Kısa dönem mi eşinizin askerliği?
Usta birliğini nereye çıktı?
Tek havacı sizsiniz sanırım aramızda :61:
son bir haftamızı birlikte geçircemize oturdum bütlerime çalışıyorum ay kafayı yicem :43:

Yaa, kıyamam :31:
İnşallah vakit ayırabilirsin sevdiceğine :31:

Yaa, kıyamam :31:
İnşallah vakit ayırabilirsin sevdiceğine :31:[/QUOTE]

sormaa mutiii yaaa neyseki yarın bitiyoo sınavlarım artık son 7 günü birliktee geçiririz inşallahh.kızlarrr yanımızdayken çok sarılalrımm onlaraaaa :43:

:72:***ASKER YÂRENLERİ***:72:

~ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYAN YÂRENLER~

:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

~ŞUBAT'TA ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYACAK YÂRENLER~

:124:11kelebek06 - İZMİR / İZMİR:124:

:124:asglcmc - TEKİRDAĞ / TEKİRDAĞ :124:

:124:bnnu - KASTAMONU / ŞANLIURFA :124:

:124:dexter89 - AMASYA / KARS:124:

:124:erees - KASTAMONU / ŞIRNAK:124:

:124:lunamoon - ANTALYA / İZMİT :124:

:124:MissGamzeli - TEKİRDAĞ / ÇANAKKALE-Gelibolu :124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

:124:nonsense38 - MANİSA / KIBRIS-Girne :124:

:124:pembe_dizi - TEKİRDAĞ-Malkara / TEKİRDAĞ-Hayrabolu :124:

:124:sinre - AMASYA / KARS-Sarıkamış :124:

~MART'TA ŞAFAK SAYMAYA BAŞLAYACAK YÂRENLER~

:124:Mutella - KASTAMONU / ANKARA-Güvercinlik :124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) *U*:124:

:124:paytak_paytak_kosan_koala - KÜTAHYA / (Askerinin usta birliği) :124:

:124:sakarkedi - KASTAMONU / BURSA:124:​

Son düzenleme:
sormaa mutiii yaaa neyseki yarın bitiyoo sınavlarım artık son 7 günü birliktee geçiririz inşallahh.kızlarrr yanımızdayken çok sarılalrımm onlaraaaa :43:

Neyse artık takılırsınız 1 hafta güzel güzel. Ne güzel Şubat'ta gidiyor bak gidip gelcek hemen :16:

Günaydın canlarımm :16:
Çok kalamayacağım ben yine :1:
Selam vermeden gitmek istemedim.

Hoşgeldinn :16:
Ben Muti 21 buçuk yaşındayım, ayrıntılara daha gireriz :1:
Aramıza katıldığına göre asker yareni oldun demektir (önceki mesajları okuyamadım aceleden :1:)
Bana özel mesajla askerinin acemilik ve ustalık yerlerini, ne zaman gideceğini yazar mısın? İlk sayfada listemiz var da :16:

Merhaba Muti,

k.bakma yeni gördüm. Özelden msj atamiyorum henüz daha msj sayimi dolduramadim. yazdim bugun baya bos bos cevaplar msj doldurma yerinde de bi türlü dolmadi. artik zamanla...

ni$anlim $ubatin 5inde gidecek acemilik: izmir ustalikda: izmir

Merhaba Muti,

k.bakma yeni gördüm. Özelden msj atamiyorum henüz daha msj sayimi dolduramadim. yazdim bugun baya bos bos cevaplar msj doldurma yerinde de bi türlü dolmadi. artik zamanla...

ni$anlim $ubatin 5inde gidecek acemilik: izmir ustalikda: izmir

ekledim listeye :16:

Eheh afiyet olsunn :1:

Sağol canım yavaş yavaş yapıyoruz artık napalım :1:

Çikolatalı cupcake :1:
Ben çok seviyorum pasta yapmayı yaa :16:

Kızlar o zaman Şubat 1'de 'Şafak saymaya başlayan yarenler' olarak ekliyorum sizi. Ne güzel başlıyorsunuz saymaya. Biz daha 19 Mart'ta başlayacağız :31:
Başlamazsa bitmiyor içinizi ferah tutun.

mutiii şubat 1 değil hepimizin 3 şubattan itibaren düşmeye başlıcak

oley oley kendim gibi evli birini buldum :52: canım yemek falan değilde c.tesi ve pazarı full beraber geçiricez inşallah p.tesi salı içinde izin alıcam iş yerinden biz içlik aldık çorap pudra slikon tabanlık vatka not defteri telefon kartı :)

Selam kızlar, bugün son kez görüştük sevgilimle, ama hiç de öyle son psikolojisinde değildik :)

Bu arada biz hala bilmiyoruz tam olarak hangi gün gideceğini :(

Bi de ne alsak diye soranlar olmuş, ben kişisel hijyen ve bakım malzemelerini aldım, ona süpriz yapıp, çok hoşuna gitti :)

Ben;
Sabun, banyo seti (lif, kese, ponza taşı), tirnak makasi, küçük yüz havlusu, pudra, vatka, kulak tikaci, el-yüz kremi, dudak balmi, ayak kremi, siyah çorap, boyundan askılı cüzdan aldım :)

bunları ona verdiğimdeki saskinligi ve mutlulugu görmek çok güzeldi :) aşkım annem bile beni bu kadar ince detayına kadar düşünmez dedi :) ben de çok mutlu oldum :)

kıyamam ne güzel olmuşşş :)

bende de garip bir rahatlik var :) bi an önce gitsin ve bi an önce temmuz olsun gelsin istiyorum :)

bende aynı moddayım enteresan geliyor ama ya ben sadece geçirmeye otogara gittiğimizde ağlamak istemiyorum 40 kişi falan olucak geçirmeye gelen ben ağlarsam oda ağlar uff napıp ne edip kendimi tutmalıyım :18:

Merhaba aramıza hos geldin :)
Ben fotoğrafımı verdim .Bir de şiir yazdim ,bir an önce gidip gelmesi hakkinda ,ona bakip bakıp moral bulsun diye ,kağıdın arasina da saç telimi koydum ...bana ait bunlar var onda :)

bende aynı moddayım enteresan geliyor ama ya ben sadece geçirmeye otogara gittiğimizde ağlamak istemiyorum 40 kişi falan olucak geçirmeye gelen ben ağlarsam oda ağlar uff napıp ne edip kendimi tutmalıyım :18:

Memleketi burasi olmadığı için onu menleketine uolcu eden tek kisi bendim doya doya agladim :) iki güne kendime geldim.
Bosver tutma kendini icinden nasil geciyorsa oyle davran canim

Günaydın kizlaar ctsi gununden beri giremiodum anca okudum bitirdim :) bitanem burda hemde evede misafir temizlik derken firsat olmadi hic.buarada bnde askerime kişisel bakim icin biseyler aldim.eczaneden mantar kremi ayak kremi ve el catlaklari icinde bisey alirsa bitio. Ben kece tabanlik almayı düşünüyorum hem soguk gecirmez hemde hava aldirir hic degilse.telefon karti nerden aliyoruz bilen var mi.aramiza gelenler olmus hosgelmis sefa getirmis. Bitanem tekirdaga 6sinda bincek gece 7sinde orda olck büyük ihtimalle. Bende ayni diyet spora baslicam iki hafta once yapip 4kg vermistim devam edcm inşallah

Günaydın kizlaar ctsi gununden beri giremiodum anca okudum bitirdim :) bitanem burda hemde evede misafir temizlik derken firsat olmadi hic.buarada bnde askerime kişisel bakim icin biseyler aldim.eczaneden mantar kremi ayak kremi ve el catlaklari icinde bisey alirsa bitio. Ben kece tabanlik almayı düşünüyorum hem soguk gecirmez hemde hava aldirir hic degilse.telefon karti nerden aliyoruz bilen var mi.aramiza gelenler olmus hosgelmis sefa getirmis. Bitanem tekirdaga 6sinda bincek gece 7sinde orda olck büyük ihtimalle. Bende ayni diyet spora baslicam iki hafta once yapip 4kg vermistim devam edcm inşallah
Gunaydin canim
Sporcu yaren hoşgeldin ozele yazarım şimdi
Telefon kartini ben askerde veriyorlar saniyordum yanlis mi biliyorum :(

Merhaba aramıza hos geldin :)
Ben fotoğrafımı verdim .Bir de şiir yazdim ,bir an önce gidip gelmesi hakkinda ,ona bakip bakıp moral bulsun diye ,kağıdın arasina da saç telimi koydum ...bana ait bunlar var onda :)

Memleketi burasi olmadığı için onu menleketine uolcu eden tek kisi bendim doya doya agladim :) iki güne kendime geldim.
Bosver tutma kendini icinden nasil geciyorsa oyle davran canim

ağlarsam çok aklı kalıcak biliyorum güçlü durmalıyım ben bırakırsam kendini oda bırakır uff napıcam bilmiyorum

Back