Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi akşamlar kizlarr :)
Muti liste süper olmuş: )
Benim eşim de martta gidiyor
bakalım nasıl geçecek.. kütahya çıktı, hava kuvvetleri..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah kızlar..
Gitmeden önce eşlerinize dair bir planınız var mı? Yemek organizasyonu vs.. bir de yanında bize dair bişeyler götürseler.. ne olabilir, konuşuldu mu bilmiyorum yeni gördüm konuyu..![]()
son bir haftamızı birlikte geçircemize oturdum bütlerime çalışıyorum ay kafayı yicem![]()
sormaa mutiii yaaa neyseki yarın bitiyoo sınavlarım artık son 7 günü birliktee geçiririz inşallahh.kızlarrr yanımızdayken çok sarılalrımm onlaraaaa![]()
Günaydın canlarımm
Çok kalamayacağım ben yine
Selam vermeden gitmek istemedim.
Hoşgeldinn
Ben Muti 21 buçuk yaşındayım, ayrıntılara daha gireriz
Aramıza katıldığına göre asker yareni oldun demektir (önceki mesajları okuyamadım aceleden)
Bana özel mesajla askerinin acemilik ve ustalık yerlerini, ne zaman gideceğini yazar mısın? İlk sayfada listemiz var da![]()
Merhaba Muti,
k.bakma yeni gördüm. Özelden msj atamiyorum henüz daha msj sayimi dolduramadim. yazdim bugun baya bos bos cevaplar msj doldurma yerinde de bi türlü dolmadi. artik zamanla...
ni$anlim $ubatin 5inde gidecek acemilik: izmir ustalikda: izmir
Eheh afiyet olsunn
Sağol canım yavaş yavaş yapıyoruz artık napalım
Çikolatalı cupcake
Ben çok seviyorum pasta yapmayı yaa
Kızlar o zaman Şubat 1'de 'Şafak saymaya başlayan yarenler' olarak ekliyorum sizi. Ne güzel başlıyorsunuz saymaya. Biz daha 19 Mart'ta başlayacağız
Başlamazsa bitmiyor içinizi ferah tutun.
Gitmeden önce eşlerinize dair bir planınız var mı? Yemek organizasyonu vs.. bir de yanında bize dair bişeyler götürseler.. ne olabilir, konuşuldu mu bilmiyorum yeni gördüm konuyu..![]()
Selam kızlar, bugün son kez görüştük sevgilimle, ama hiç de öyle son psikolojisinde değildik :)
Bu arada biz hala bilmiyoruz tam olarak hangi gün gideceğini
Bi de ne alsak diye soranlar olmuş, ben kişisel hijyen ve bakım malzemelerini aldım, ona süpriz yapıp, çok hoşuna gitti :)
Ben;
Sabun, banyo seti (lif, kese, ponza taşı), tirnak makasi, küçük yüz havlusu, pudra, vatka, kulak tikaci, el-yüz kremi, dudak balmi, ayak kremi, siyah çorap, boyundan askılı cüzdan aldım :)
bunları ona verdiğimdeki saskinligi ve mutlulugu görmek çok güzeldi :) aşkım annem bile beni bu kadar ince detayına kadar düşünmez dedi :) ben de çok mutlu oldum :)
bende de garip bir rahatlik var :) bi an önce gitsin ve bi an önce temmuz olsun gelsin istiyorum :)
bende aynı moddayım enteresan geliyor ama ya ben sadece geçirmeye otogara gittiğimizde ağlamak istemiyorum 40 kişi falan olucak geçirmeye gelen ben ağlarsam oda ağlar uff napıp ne edip kendimi tutmalıyım :18:
Gunaydin canimGünaydın kizlaar ctsi gununden beri giremiodum anca okudum bitirdim :) bitanem burda hemde evede misafir temizlik derken firsat olmadi hic.buarada bnde askerime kişisel bakim icin biseyler aldim.eczaneden mantar kremi ayak kremi ve el catlaklari icinde bisey alirsa bitio. Ben kece tabanlik almayı düşünüyorum hem soguk gecirmez hemde hava aldirir hic degilse.telefon karti nerden aliyoruz bilen var mi.aramiza gelenler olmus hosgelmis sefa getirmis. Bitanem tekirdaga 6sinda bincek gece 7sinde orda olck büyük ihtimalle. Bende ayni diyet spora baslicam iki hafta once yapip 4kg vermistim devam edcm inşallah
Gunaydin canim
Sporcu yaren hoşgeldin ozele yazarım şimdi
Telefon kartini ben askerde veriyorlar saniyordum yanlis mi biliyorum![]()
Merhaba aramıza hos geldin :)
Ben fotoğrafımı verdim .Bir de şiir yazdim ,bir an önce gidip gelmesi hakkinda ,ona bakip bakıp moral bulsun diye ,kağıdın arasina da saç telimi koydum ...bana ait bunlar var onda :)
Memleketi burasi olmadığı için onu menleketine uolcu eden tek kisi bendim doya doya agladim :) iki güne kendime geldim.
Bosver tutma kendini icinden nasil geciyorsa oyle davran canim