selam tatlım nasıl gidiyo bakalım??
Az biraz karışık işte :44: sizin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam tatlım nasıl gidiyo bakalım??
:) boşver napsa kızmak yok , yanimda olsa da uyuzluk yapsa diyorum :)Evet öyle hayırlısı olsun nasipse giderim nasip değilse yapacak bişey yok :) uyuzum uyuzluk yaptı yine de ondan ya pıf![]()
Yaaa ,gel sen ne çektiğimi bir de bana sor ,nerde nasıl yaşarım gel de bana sor :) şarkısı aklımdan gecti bir an: )aman aman zaman gitsinde haber vermeden gitsin sıkıntı değil :))
Gelmiş gelmis :) Kisa dönem miydi?artık gelmelii :) Kesinlkle oylee![]()
Merhaba Iyi akşamlar :)Iyi aksamlarrrrrr![]()
:) boşver napsa kızmak yok , yanimda olsa da uyuzluk yapsa diyorum :)
Yaaa ,gel sen ne çektiğimi bir de bana sor ,nerde nasıl yaşarım gel de bana sor :) şarkısı aklımdan gecti bir an: )
Gelmiş gelmis :) Kisa dönem miydi?
Muhakkak öyledir, hic izin alip geldi mi yanınızakısa dönem evet :) bana hala cok vaR GIBI gelıyor![]()
Şamar oğlanına döndüm ya:) boşver napsa kızmak yok , yanimda olsa da uyuzluk yapsa diyorum :)
yok ızın kullanmadık ztn kullanmıycak dıe konşmuştuk.. sdece dagıtımta yol ıznı suresınce burdaydı :) 3 -4 gün
:)rahatlamanın en iyi yolu tıkınmakaskere gidince rejime başlarım ben
![]()
Anlamadim ki bu topikte herkesle mi telepati kurduk , ben de stresimden biraz once hiç yapmadigim birşey yaptim ve bu saatte atistirdim rahatlarim belki die :) , kakaolu mozaik de buna dahil , ve sonunda da nasilsa spor yaparim die tereddut etmeden yedim :)
Anlamadim ki bu topikte herkesle mi telepati kurduk , ben de stresimden biraz once hiç yapmadigim birşey yaptim ve bu saatte atistirdim rahatlarim belki die :) , kakaolu mozaik de buna dahil , ve sonunda da nasilsa spor yaparim die tereddut etmeden yedim :)
Ahahaha ben de henüz bitirdim atıştırmalıklarımı![]()
Hahaha bnde biraz once nutella kasikladim![]()
Izin almadan gelmesi daha mi mantikli ama öyle de hic görmeden dayanilabiliyor mu , yani gelip birakmak daha zor, kafam karıştı
Hahaha bnde biraz once nutella kasikladim![]()
Ohh masallah yanlız degilmisim :) afiyet olsun hepimize :))
Ama bu yediklerimiz sabaha kadar sindirilmeyecek
bende minicik minicik eticinlerimi indirdim miğdeme heheyaşasın tıkınmak :)