Aa nesi ağırmış kız ilk kez duyuyorum ağır diyeni. En rahatı jandarma en ağırı piyadedir benim bildiğim. Komando zaten kötü. Çok şükür daha ne olsun. Sen hangi şehirdesin canım?
Gözün aydin canim cok yakınmış, Hepsinde vardir bir hayır diyorum .Evet ya urfa olunca telaş yaptı.Hoş ben de yapmadim değil.Gece gündüz dua edicem yapabilecegim baska birşey yok mecbur gidecek, keşke urfa cikmasaydi diye dövünmenin bi mantığı yok.Sicak üsümez falan dicem :) Aksini düşünüp çağırmak istemiyorum.
Kizlar gordugum kadariyla Kastamonu cikanlar olmus benim sevgilimde orada yapti hatta acemiligi dun bitti bgn izne yanima geliyor oncelikle cok cookk iyi bi yere dustuklerini soyleyebilirim bana 10 saat uzakliktaydi ama o kdr rahat ettiki komutanlar cok iyilerdi hic zorlanmadilar sadece soguk memleket onun disinda iciniz ferah olsun 366 alan koduna kendinizi alistirin hepinizehayirli olsun!
Piyade en ağırımı ne olacak şimdi
Ya canım benim abim topçuydu piyadeydi yani. En ağırı da ne oldu yani sonuçta 4 yıllık fakülte mezunu insanları çatışmaya sokacak değiller sen gönlünü ferah tut. Bi tanıdığımız Mardin'de yaptı askerliği paşalar gibi öyle rahattı ki. İzmir'de İstanbul'da canı çıkan insanlar biliyorum ben. Kısmet bu işler dua etmemiz gerekiyor yapacak bişeyimiz yok ki
Kısa dönemin illa ki bi ayrıcalığı var duyduklarıma göre konuşuyorum canım benim
'Koğuş kalk!' diye değil de 'Günaydın beyler!' diye uyandırılıyorlarmış mesela
Neyse kas yapar en azından fit olurbende idman yapacam burada Uyanamaz ki o
Uyandırırlar
Ben de Kpss idmanı yapcam inşallah
Ondan bende yapacam :)) bizim daha çok işimiz var yaaa
Hem de çok, daha nişan hazırlıkları var amaaan
selam kızlarr
Bu nişanın bir de düğünü varçok çalışmak lazım çookkk :123:
Sağol kuzumm
Evet canım bence de dua et. Hayırlısı buymuş demek ki. Biz de Mart'a kalmak istemiyorduk ama hayırlısı diyoruz nişanımız ertelendi ama vardır bi hayırYemin törenine gidemiycem mesela
Uyandırırlar
Ben de Kpss idmanı yapcam inşallah
Kps magdurlariyiz ha bir de :)Ondan bende yapacam :)) bizim daha çok işimiz var yaaa
selam kızlarr
Ben askere bile ugurlayamiyorum vardir bir hayir mutlaka ,Allaha emanet ettim onu .Nişan ne zaman :)
Kps magdurlariyiz ha bir de :)
Selam :)
Nişan bohçası falan hazırlanıyor. Bizimki aceleye geldi biraz nişan alışverişimizi eksiksiz yapamadık falan o gün bir takım sıkıntılar olduBen daha nişanı hayal edemiyorum onu düşünmek bile istemiyorum
Sahi nişanda neler yapılıyor?
Kizlar hepiniz burdayken birşey sormak istiyorum.Askerde mesleklerine göre iş veriyorlar genelde demi
Nişan bohçası falan hazırlanıyor. Bizimki aceleye geldi biraz nişan alışverişimizi eksiksiz yapamadık falan o gün bir takım sıkıntılar olduİşte biz salonda yaptık nişanımızı 2 ay önceden falan elbisem hazırdı kilo verecektim ama veremedim sonra işte bahçeli hoş bi yer tuttuk davetiye bastırdık nişanlandık geldik
Tabi tabi yaşasın :)Yaşasın Kpss mağdurluğu+Asker yarenliği
Nişan askerlikten sonra inşallah
Herşey tam anlamiyla bir muamma ...Yani bildiğim kadarıyla öyle canım :114:
selam kızlarr
ben bi yolunu bulup gitmek istiyorum yemin törenine ya:26:Ben askere bile ugurlayamiyorum vardir bir hayir mutlaka ,Allaha emanet ettim onu .Nişan ne zaman :)
Kps magdurlariyiz ha bir de :)
Kizlar hepiniz burdayken birşey sormak istiyorum.Askerde mesleklerine göre iş veriyorlar genelde demi
Ben evde küçük bi söz istiyorum ya. Nişan bohçasında neler oluyor?
Tabi tabi yaşasın :)
Hayırlı olsun Canim
Herşey tam anlamiyla bir muamma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?