Hoşgeldinnn
Ben daha nişanı hayal edemiyorum onu düşünmek bile istemiyorum
Sahi nişanda neler yapılıyor?
Ben askere bile ugurlayamiyorum vardir bir hayir mutlaka ,Allaha emanet ettim onu .Nişan ne zaman :)
Kps magdurlariyiz ha bir de :)
Selam :)
selammm
ben bi yolunu bulup gitmek istiyorum yemin törenine ya:26:
aynen hem de ne mağdur :s
hiç bilmiyorum ki bilenler bana da söylerse sevinirim :)
Biz sözü evde yapmıştık aile arasında. Yani bana iç çamaşırı, günlük elbise, çanta, ayakkabı falan alınmıştı. Nişan elbisesi ve ayakkabısını da erkek tarafı almıştı. Bizde işte ayakkabı, kemer, kravat, gömlek, çorap, iç çamaşırı aldık :)
Sen.nerdesin canim uzak mi mesafenizben bi yolunu bulup gitmek istiyorum yemin törenine ya:26:
aynen hem de ne mağdur :s
hiç bilmiyorum ki bilenler bana da söylerse sevinirim :)
Muticim benim şafak basladi bile ,cizelge yapicam daha biraz toparlansam :)Ayy inşallah kuzum yaa korkuyorum aslında. Bilmiyorum hiç bişey çünkü nişanla ilgili.
Askerlikse dediğin gibi tam bir muamma. Ben şafağı 168 gün sanıyordum sevgilim diyor ki 19 Mart'ta gidersem izin kullanmayınca 19 Eylül'de geleceğim diyor. Çünkü ay bazında hesap yapıp her ayı 30 gün sayıyorlarmış. Yani askerliği tam 6 ay düşünüyorlarmış. Öyle söyledi kesin mi bilmiyorum
Selam , walla bilmiyorum benden habersiz gidiyor :)selam kızlarr napıyosunuz bakalımm nasıl gidiyoo
Bu günlük kötü, saatler önce askerimi memleketine gönderdim ,bir yanim da onla gitti ,sizin keyifler nasil?iyidir insallahkeyıfler nasıll kızlarrr
selam kızlarr napıyosunuz bakalımm nasıl gidiyoo
keyıfler nasıll kızlarrr
Sen.nerdesin canim uzak mi mesafeniz
Muticim benim şafak basladi bile ,cizelge yapicam daha biraz toparlansam :)
Dönüşü bilmiyorum ne zaman dönecek, daha cok var orasi kesin de , ya bir de izin alıp gelmesi mi daha ii izin almadan bitirmesi mi karar veremedim , izin alip gelse yüzünü gördüm die sevinirim ama bu ayrılık ani mahvedio insani ,iki kere izin alsa 10 günlükden , iki kere daha mi bu ayrılık ani yasanacak , öbür türlü gelmese diyorum alışır mıyım, gelip gitmesi kabuk tutmuş yarayı kanatmaya mi benzer ?
Selam , walla bilmiyorum benden habersiz gidiyor :)
Bana 20 gün dedi .Artık bilmiyorum ben kendimden geçmişken rahatlatmak için mi dedi :)Canım 10 günlük izinleri varmıymış ya ben toplam 12 gün izinleri var diye biliyordum
Bu günlük kötü, saatler önce askerimi memleketine gönderdim ,bir yanim da onla gitti ,sizin keyifler nasil?iyidir insallah
Mart'a kadar çok iyiyim ben
Canım 10 günlük izinleri varmıymış ya ben toplam 12 gün izinleri var diye biliyordum
Aminnn inşallah. Eşiniz gitmişti sizin demi , cizelgeniz var mi göremiyorum şu an , mobil temadayken gözükmüyorAllahh kavuştursun cnm tez vakııte ..
ben ıyıym cok sukur
keyıfler nasıll kızlarrr
Allahh kavuştursun cnm tez vakııte ..
hehehe marta dha var :))
ben ıyıym cok sukur
Canım hayirlisi olsun ben de askerligine dair hicbirseyine katilamiyorum,böyle olsun bu da..senin moralin neden bozuk ,piyade miEvet canım uzaktayım ya
Kafam bulanık birazcık sizin nasıl ?
Oyyy az kalmış Allah kavustursun .eşim degil sevgilim gitti cnm :) 2 ay 24 gunumz kaldı..
Canım hayirlisi olsun ben de askerligine dair hicbirseyine katilamiyorum,böyle olsun bu da..senin moralin neden bozuk ,piyade mi
eşim degil sevgilim gitti cnm :) 2 ay 24 gunumz kaldı..
Aminnn inşallah. Eşiniz gitmişti sizin demi , cizelgeniz var mi göremiyorum şu an , mobil temadayken gözükmüyor
Oyyy az kalmış Allah kavustursun .
Sevgiliye de eş gözüyle bakıyorum, resmiyetteki eş degil de hayattaki eş anlamında :)
Muticim benim şafak basladi bile ,cizelge yapicam daha biraz toparlansam :)
Dönüşü bilmiyorum ne zaman dönecek, daha cok var orasi kesin de , ya bir de izin alıp gelmesi mi daha ii izin almadan bitirmesi mi karar veremedim , izin alip gelse yüzünü gördüm die sevinirim ama bu ayrılık ani mahvedio insani ,iki kere izin alsa 10 günlükden , iki kere daha mi bu ayrılık ani yasanacak , öbür türlü gelmese diyorum alışır mıyım, gelip gitmesi kabuk tutmuş yarayı kanatmaya mi benzer ?
Selam , walla bilmiyorum benden habersiz gidiyor :)
Mart'a kadar çok iyiyim ben
Canım 10 günlük izinleri varmıymış ya ben toplam 12 gün izinleri var diye biliyordum
selam :)
aman aman zaman gitsinde haber vermeden gitsin sıkıntı değil :))
canım marta mı ertelendi? hayırlısı olsun elbet vardır bi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?