354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hoşgeldinnn

Ben daha nişanı hayal edemiyorum onu düşünmek bile istemiyorum
Sahi nişanda neler yapılıyor?

Ben askere bile ugurlayamiyorum vardir bir hayir mutlaka ,Allaha emanet ettim onu .Nişan ne zaman :)

Kps magdurlariyiz ha bir de :)

Selam :)

keyıfler nasıll kızlarrr

ben bi yolunu bulup gitmek istiyorum yemin törenine ya:26:
aynen hem de ne mağdur :s

hiç bilmiyorum ki bilenler bana da söylerse sevinirim :)
Sen.nerdesin canim uzak mi mesafeniz

Muticim benim şafak basladi bile ,cizelge yapicam daha biraz toparlansam :)
Dönüşü bilmiyorum ne zaman dönecek, daha cok var orasi kesin de , ya bir de izin alıp gelmesi mi daha ii izin almadan bitirmesi mi karar veremedim , izin alip gelse yüzünü gördüm die sevinirim ama bu ayrılık ani mahvedio insani ,iki kere izin alsa 10 günlükden , iki kere daha mi bu ayrılık ani yasanacak , öbür türlü gelmese diyorum alışır mıyım, gelip gitmesi kabuk tutmuş yarayı kanatmaya mi benzer ?

selam kızlarr napıyosunuz bakalımm nasıl gidiyoo
Selam , walla bilmiyorum benden habersiz gidiyor :)

Son düzenleme:
selam kızlarr napıyosunuz bakalımm nasıl gidiyoo

keyıfler nasıll kızlarrr

Mart'a kadar çok iyiyim ben

Canım 10 günlük izinleri varmıymış ya ben toplam 12 gün izinleri var diye biliyordum

Bu günlük kötü, saatler önce askerimi memleketine gönderdim ,bir yanim da onla gitti ,sizin keyifler nasil?iyidir insallah

Canım 10 günlük izinleri varmıymış ya ben toplam 12 gün izinleri var diye biliyordum

Allahh kavuştursun cnm tez vakııte ..

hehehe marta dha var :))

ben ıyıym cok sukur

Canım hayirlisi olsun ben de askerligine dair hicbirseyine katilamiyorum,böyle olsun bu da..senin moralin neden bozuk ,piyade mi

Evet öyle hayırlısı olsun nasipse giderim nasip değilse yapacak bişey yok :) uyuzum uyuzluk yaptı yine de ondan ya pıf

aman aman zaman gitsinde haber vermeden gitsin sıkıntı değil :))

canım marta mı ertelendi? hayırlısı olsun elbet vardır bi hayır

aman aman zaman gitsinde haber vermeden gitsin sıkıntı değil :))

canım marta mı ertelendi? hayırlısı olsun elbet vardır bi hayır

Evet canım ya 2. döneme kaldık
Olsun ya o kadar da, gönlüme göre oldu ustalığı bu kadar aksi olmuş hiç bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…