354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlar ben de yatıyorum, yarin erken kalkip askerimi yolcu edicem ,iyi geceler Cok öptüm ...

evli biri olarak kocaman bir amiiiinnnn diyorum

bunu bende çok düşünüyorum yaa nasıl yolcu edicem ağlamadan ama yapmam lazım başarmam lazım hoş eşim beni çok iyi tanır ağlıcamı bilir ama o görmemeli .

kızlar ben evli olduğum için akşamları giremiyorum yani şimdilik ama gündüz sıkı takipteyim ondada siz olmuyosunuz kaynıyo arada benim yazdıklarım ((((((((( hepinize iyi geceler Rabbim hepimize sabır güç versin inş.

Günaydın
Canım askerin ne zaman gidiyor Şubat mı Mart mı?

Günaydın
Canım askerin ne zaman gidiyor Şubat mı Mart mı?

günaydın canım şubat ama tam tarih p.tesi belli olcak bu şafak sayma işi nasıl olcak peki 3. ünden itibarenmi düşücek gittiği günden itibarenmi

bunu bende çok düşünüyorum yaa nasıl yolcu edicem ağlamadan ama yapmam lazım başarmam lazım hoş eşim beni çok iyi tanır ağlıcamı bilir ama o görmemeli .

Ben söz vermistim ağlamicam die , olmuyor ki ,dudaklarimi isirmaktan morardi neredeyse , olmadi tutamadim kendimi ..
Günaydın yârenleer
Tünaydin muti benim safağim simdi başladı aslinda

Ben söz vermistim ağlamicam die , olmuyor ki ,dudaklarimi isirmaktan morardi neredeyse , olmadi tutamadim kendimi ..

Deme öyle Allah korusun ,yapmazlar
Allah kavuştursun sizi korktum ne bileyim internette bakındım birazda Allah korusun tabi bizim dualarımızla iyi olacaklar inşallah:18: kısa dönem mi, uzun dönem mi?

Son düzenleme:

Allah kavuştursun sizi korktum ne bileyim internette bakındım birazda Allah korusun tabi bizim dualarımızla iyi olacaklar inşallah:18: kısa dönem mi, uzun dönem mi?
Amin...
Allaha şükür kısa dönem, acemilik kastamonu ,usta urfa ...
Dualarim hep onunla ,yapmazlar canim ya aklimiza hep iyiyi getirelim aksini düşünmek bile istemiyorum

Ben hiç aglamadim yani ugurladim teyzemleri kuzenleri falan hic aglamadim , yani ufak bi duygulanma oldu o kadar ,ilk kez böyle birşey yaşadım, otobüs giderken dizlerimin bağı çözüldü (bu duyguyu da ilk kez yaşadım) ,yere düşcem sandim ayaklarim titriyor, her yerim titriyordu ... siz sanirim evlisiniz Allahim sabirlar versin ,artik en ufak birseyi bile kendime ümit etmeye basladim

Amin...
Allaha şükür kısa dönem, acemilik kastamonu ,usta urfa ...
Dualarim hep onunla ,yapmazlar canim ya aklimiza hep iyiyi getirelim aksini düşünmek bile istemiyorum

Anladım canım şükür kısa dönemmiş. Benim ki tatile gidiyom ben diyor

Arkadaşım nisanlandi ama işi dolayisiyla 7 aydir göremiyor eşini, işi özelde ve cok yoğun, ona bakip şükür şükür diyorum kendime, bir ay sonra dagitima gelecek ,sayili gün sonunda yine yanima gelecek falan filan ,tuttugum her dal umudum oluyor

Anladım canım şükür kısa dönemmiş. Benim ki tatile gidiyom ben diyor

Aaa ciddi mi sözlüm de öyle diyordu ,ben uzuluyordum o da moral vermek için tatil gibi düşün tatile gidip gelcem diyordu :) ,ben de oyle düşüncem artik , o tatile gitti ben de kpss kampina ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…