• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Aaa ciddi mi sözlüm de öyle diyordu ,ben uzuluyordum o da moral vermek için tatil gibi düşün tatile gidip gelcem diyordu :) ,ben de oyle düşüncem artik , o tatile gitti ben de kpss kampina ...

Sürekli okul ve iş döngüsünden bıktığı için diyor benimki daha rahat edecem falan diyor :49: Kpss için aynı şeyi bende yapacam desem :)

Sürekli okul ve iş döngüsünden bıktığı için diyor benimki daha rahat edecem falan diyor :49: Kpss için aynı şeyi bende yapacam desem :)

Hayirli rahat bir yere giderler insallah ,
öyle mi hangi bölümdesiniz

Son düzenleme:
Ben hiç aglamadim yani ugurladim teyzemleri kuzenleri falan hic aglamadim , yani ufak bi duygulanma oldu o kadar ,ilk kez böyle birşey yaşadım, otobüs giderken dizlerimin bağı çözüldü (bu duyguyu da ilk kez yaşadım) ,yere düşcem sandim ayaklarim titriyor, her yerim titriyordu :( ... siz sanirim evlisiniz Allahim sabirlar versin ,artik en ufak birseyi bile kendime ümit etmeye basladim

evet canım evliyim öyle çok şeyi düşünmek planlamak zorundayım ki :( valla 3 hafta sonra görücem diye geçireceğim hem o kadar ağlamakta iyi değil çok şükür ki hayatta Rabbim başka ayrılık vermesin bide herkes olucak orda onun ailesi benim ailem ben ağlarsam oda kesin ağlar kendimi geçtim onun ağlamasını istemem asla napıp ne edip tutmalıyım kendimi

Anladım canım şükür kısa dönemmiş. Benim ki tatile gidiyom ben diyor :52:

hepsi aynı psikolojiyle karşılıyorlar sanırım bu durumu eşimde öyle diyor tatilde diye düşün ben tatile gidiyorum diyorda nasıl düşünceksem :D

Kuzum acemilik Kastamonu Usta birliği de Ankaraymış ama e devlette yazar ayrıntılar sanırım daha tam bilmiyorum :16:

Saat 10 olmadan tabletten girdim ben kızlar
Acemi Kastamonu
Usta Şırnak..........................

Kizlar gordugum kadariyla Kastamonu cikanlar olmus benim sevgilimde orada yapti hatta acemiligi dun bitti bgn izne yanima geliyor oncelikle cok cookk iyi bi yere dustuklerini soyleyebilirim bana 10 saat uzakliktaydi ama o kdr rahat ettiki komutanlar cok iyilerdi hic zorlanmadilar sadece soguk memleket onun disinda iciniz ferah olsun 366 alan koduna kendinizi alistirin hepinizehayirli olsun!

evet canım evliyim öyle çok şeyi düşünmek planlamak zorundayım ki :( valla 3 hafta sonra görücem diye geçireceğim hem o kadar ağlamakta iyi değil çok şükür ki hayatta Rabbim başka ayrılık vermesin bide herkes olucak orda onun ailesi benim ailem ben ağlarsam oda kesin ağlar kendimi geçtim onun ağlamasını istemem asla napıp ne edip tutmalıyım kendimi
Aslinda evet bir ay sonra geliyorlar ama dağıtım izni 3-5 gün müydü?
Diyorum ya arkadasim yeni nisanlandi esi baska sehirde 7 aydir goremiyor , biz biliyoruz ki bitsin yine yanimiza dönecek, hem uzak mesafe özlemi artırır.Avantajlarina bakıp iyi şeyler düşünmek lazim yoksa geçmez.Ben bu gün cok üzüldüm, tansiyonum dustu , uyudum kaç saattir ama ben de biliyorum böyle olmaz , Allahin izniyle cabuk gececek ve gelecek bitti ,bu kadar. Tatile gittiler :) ben de sinav kampina girdim o kadar :))

Kizlar gordugum kadariyla Kastamonu cikanlar olmus benim sevgilimde orada yapti hatta acemiligi dun bitti bgn izne yanima geliyor oncelikle cok cookk iyi bi yere dustuklerini soyleyebilirim bana 10 saat uzakliktaydi ama o kdr rahat ettiki komutanlar cok iyilerdi hic zorlanmadilar sadece soguk memleket onun disinda iciniz ferah olsun 366 alan koduna kendinizi alistirin hepinizehayirli olsun!
Sözlüm de kastamonu, bu söyledikleriniz jandarma icin mi?Bir de urfa hakkinda bilginiz var mi ? Suriye sınırı olduğu için korkmuyor değilim.

günaydınn kuzuuu. özel mesaj atamıomuşum:1: şubatta gidiyor:/

Tamam canım güncelliyorum :1:

günaydın canım şubat ama tam tarih p.tesi belli olcak bu şafak sayma işi nasıl olcak peki 3. ünden itibarenmi düşücek gittiği günden itibarenmi

Canım e devlette yazan sevk başlangıç tarihinden itibaren başlıyormuş.

Ben söz vermistim ağlamicam die , olmuyor ki ,dudaklarimi isirmaktan morardi neredeyse , olmadi tutamadim kendimi ..

Tünaydin muti benim safağim simdi başladı aslinda :(

Allah kavuştursun canım :31:
Allah başka ayrılık vermesin, tez zamanda kavuştursun inşallah :31:

Anladım canım şükür kısa dönemmiş. Benim ki tatile gidiyom ben diyor :52:

Benim sevdiceğim de aynısını söylüyor :1:
Kastamonu'yu görmedim hiç bi tatil yapıp gelicem diyor :1:

Gökçee :52:
Herkesten aynısını duyuyorum yaa çok şükür :16:
366'ya hazırım :1: Ama daha 2 ayımız var nerdeyse Mart'a kaldık biz :114:

Allah kavuştursun canım :31:
Allah başka ayrılık vermesin, tez zamanda kavuştursun inşallah :31:
Aminnnn insallah muticim aklimdan geçiyordun tam ,mesaj attin :)
Gökçe hanımın dedigi jandarma icin mi acaba biliyor musun?

Aminnnn insallah muticim aklimdan geçiyordun tam ,mesaj attin :)
Gökçe hanımın dedigi jandarma icin mi acaba biliyor musun?

Telepati kurduk demek ki :1:
Canım benim de sevgilim jandarma oldu, genel olarak Kastamonu rahat diye duyuyorum kuzum bilmiyorum ki Gökçe'nin askeri jandarma mıydı acaba?

Telepati kurduk demek ki :1:
Canım benim de sevgilim jandarma oldu, genel olarak Kastamonu rahat diye duyuyorum kuzum bilmiyorum ki Gökçe'nin askeri jandarma mıydı acaba?

Hii telepati kurduk , artık ayni hisleri taşıyoruz diye çekiyor mu ne :)
Umarim jandarmadir , sözlüm en agir yer jandarma dedi , yok degildir ben rahat die duydum,piyade degilsin,komando değilsin şükür falan dedim rahatlasin die ama , onu rahatlatirken ben rahat değilim nasil birseyse :) genel olarak jandarmadan bilgin var mı?Aslinda yerine gore değisir diyor bir yanım da ama.

Hii telepati kurduk , artık ayni hisleri taşıyoruz diye çekiyor mu ne :)
Umarim jandarmadir , sözlüm en agir yer jandarma dedi , yok degildir ben rahat die duydum,piyade degilsin,komando değilsin şükür falan dedim rahatlasin die ama , onu rahatlatirken ben rahat değilim nasil birseyse :) genel olarak jandarmadan bilgin var mı?Aslinda yerine gore değisir diyor bir yanım da ama.

Aa nesi ağırmış kız ilk kez duyuyorum ağır diyeni. En rahatı jandarma en ağırı piyadedir benim bildiğim. Komando zaten kötü. Çok şükür daha ne olsun. Sen hangi şehirdesin canım?

Aa nesi ağırmış kız ilk kez duyuyorum ağır diyeni. En rahatı jandarma en ağırı piyadedir benim bildiğim. Komando zaten kötü. Çok şükür daha ne olsun. Sen hangi şehirdesin canım?
Erzurumdayim , sözlüm corumda. Usta birliği urfa olduğunda 7 buçuk saatlik yolu var otobüsle , neyse ki daha fazla degil.
Ben de öyle okudum nette .Jandarmanin cok da ağır olmadığını,hatta devriye geziyorlarmis bildiğim kadariyla.Boyleyse icerde bunalmazsin da hem diyorum ,Gidecek ya asil telaş onda

Erzurumdayim , sözlüm corumda. Usta birliği urfa olduğunda 7 buçuk saatlik yolu var otobüsle , neyse ki daha fazla degil.
Ben de öyle okudum nette .Jandarmanin cok da ağır olmadığını,hatta devriye geziyorlarmis bildiğim kadariyla.Boyleyse icerde bunalmazsin da hem diyorum ,Gidecek ya asil telaş onda

Hmm anladım Urfa olunca telaş etti anlaşılan. İnşallah rahat geçer diyelim yine de canım :16:
Biz şanslıyız ya Konya'dayız ikimiz de, usta birliği Ankara çıktı :nazar:

Hmm anladım Urfa olunca telaş etti anlaşılan. İnşallah rahat geçer diyelim yine de canım :16:
Biz şanslıyız ya Konya'dayız ikimiz de, usta birliği Ankara çıktı :nazar:

Gözün aydin canim cok yakınmış, Hepsinde vardir bir hayır diyorum .Evet ya urfa olunca telaş yaptı.Hoş ben de yapmadim değil.Gece gündüz dua edicem yapabilecegim baska birşey yok mecbur gidecek, keşke urfa cikmasaydi diye dövünmenin bi mantığı yok.Sicak üsümez falan dicem :) Aksini düşünüp çağırmak istemiyorum.

Back