354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

19 Mart Sevk başlangıç 21 Mart Sevk bitiş yazıyor canım. Şafak hangisinde başlıyor?

keyifim standart da içim sıkılıyo sebepsizz. Martta gidiyor canm.

Mutim evet biz olmayınca sohbettt oluyorr bi geliyoz ki kimsecikler yokkk :26:

19 marttan başlıyor cnm

brzck daha varmıs sızınkılere hayırlısı kızlar

Bu arada topiğimizin diceyi Şarkı müthişti paylaştım hemen

sıkılmadaann dinleyebilirim hepp.. ama otobuste falan kulaklıkta dınledıgım zaman bı gozum doluyo sekılden sekıle gıırıyorum kımse anlmasın dıye kasıyorum kendımıD

kızlar arkadasım aradı da yazamadım kızlar nıda şarkı yokmu kuzum ya. benım yıne basıma agrı gırdı sıkıntıdan mıgrene muptela oldum ah tsk ah

kızlar arkadasım aradı da yazamadım kızlar nıda şarkı yokmu kuzum ya. benım yıne basıma agrı gırdı sıkıntıdan mıgrene muptela oldum ah tsk ah

Canım
Migrenin varsa durma kuzum git yat karanlıkta

Son düzenleme:
Biz araştırdık Kastamonu iyi diyorlar.Hayırlı tezkereler şimdiden.
Teşekkürler hayirli tezkereler hepimize insallah , kastamon sanirim iyi de urfa sıkıntılı, suriye sınırı, savaş olursa (Allah korusun ) ilk jandarmadakiler gidiyor dedi ,bana belli etmemeye çalışıyor ama stres yaptı onu rahatlatmak için tonlarca dil döktüm ama içim içimi yiyor

Siz biz gitmeden gelirsiniz usta birliğine, neyse sizden öğreniriz artık nasılmış oralar

Canım Şubat mı Mart mı?
Tabi söylerim muti

Kızlar yapmayın iyice melankolik olcaz sarkilarla

Amin canım amin.. düşünsene ya yatağa yatıyosun yanın bomboş aklıma geliyo ıcım kotu oluyo allah yardımcıları olsun

Inan fotoğraflara bakarken aynisini ben düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…