354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Benimki ilce canim hem acemilik hemde ustalık. Tekirdağ hakkinda iyi bisey diyen bi Allahin kulu yok kafayi yicem

tekirdağ'ın neresinde olduğunu nerden öğrendiniz kızlar siz? bizimkine sadece tekirdağ demişler, detay bilmiyoruz.

Teşekkür ederim :)

Olsun canım askerlerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :)

Rabbim korusun askerimi

orası öyle tabi canım, sağlıklı huzurlu rahat olsun da biz hasretlerine dayanırız artık

ben kendim gebzede olduğum için, izmitte olsaydı çok güzel olurdu :)

kızlarr manisa sonrada girne/kıbrısa giden yok mu yaa destek olurduk birbirimizeee

benmkıde manisa merkezdn kıbrısaa gitti Allah kolaylık versn cnm mrk etme manisa merkez gayeeet ıyı acemılıgı kotu gecmez :))) telefon kartıı sımdıden alınn untmayn

benmkıde manisa merkezdn kıbrısaa gitti Allah kolaylık versn cnm mrk etme manisa merkez gayeeet ıyı acemılıgı kotu gecmez :))) telefon kartıı sımdıden alınn untmayn

manisa iyiymişte kıbrıs için çok kötü şeyler söylediler cnm inanırmısın oturup ağlıcam utanmasam. hattı olsada orda çekmiyomuş sanırım nasıl olcak hiç bilmiyorumm .kıbrıs hattı filan mı alıncak acaba . amin canım hepimize insallahh..

Kuzulaaar
Şubat'ta mı Mart'ta mı gidiyor askerleriniiiz??

kıbrıs evet uzgunm ama ıyı degil bnmkı suanda kıbrısta.. Evet kıbrıs hattı alıcak ve bı kampanya alcak ınternet uzerndn whtsapp facebook yoluyla konşrnz .. Hayyırlısı nasip boyleyms cnm :/

kıbrıs evet uzgunm ama ıyı degil bnmkı suanda kıbrısta.. Evet kıbrıs hattı alıcak ve bı kampanya alcak ınternet uzerndn whtsapp facebook yoluyla konşrnz .. Hayyırlısı nasip boyleyms cnm :/

hattı türkiyeden mı kıbrıstan mı alcak cnm ? aynen hakkımızda böylesi hayırlıymışş...

Güncelliycem canım herkes bi söylesin de

tamam :) peki bir şey soracağım, şimdi bizim askercikler hiç izin kullanmazlar ise tam kaç gün askerlik yapmış olacaklar, kaçtan başlıycaz yani biz saymaya :)

tamam :) peki bir şey soracağım, şimdi bizim askercikler hiç izin kullanmazlar ise tam kaç gün askerlik yapmış olacaklar, kaçtan başlıycaz yani biz saymaya :)

Ya canım onu tam bilmiyorum ama mesela 7 Şubatta başlıyorsa tam 6 ay sonra dönecek. Yani 7 Aralık. Ama izin kullanmazsa 12 gün daha erken dönecek diye biliyorum. Ordan hesaplayabiliriz sanırım.

***ASKER YÂRENLERİ***

:124:asglcmc - TEKİRDAĞ / TEKİRDAĞ :124:

:124:ALiRa - AMASYA / (Askerinin usta birliği):124:

:124:bnnu - KASTAMONU / ŞANLIURFA :124:

:124:dexter89 - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:erees - KASTAMONU / ŞIRNAK:124:

:124:lunamoon - ANTALYA / İZMİT :124:

:124:MissGamzeli - TEKİRDAĞ / ÇANAKKALE-Gelibolu ~ŞUBAT~:124:

:124:Mutella - KASTAMONU / ANKARA-Güvercinlik ~MART~:124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği) ~MART~:124:

:124:nonsense38 - MANİSA / KIBRIS-Girne :124:

:124:pembe_dizi - TEKİRDAĞ-Malkara / TEKİRDAĞ-Hayrabolu ~ŞUBAT~:124:

:124:sakarkedi - KASTAMONU / BURSA:124:

:124:sinre - AMASYA / KARS-Sarıkamış :124:​

İşte bunlar hep deneme

Son düzenleme:
Ya canım onu tam bilmiyorum ama mesela 7 Şubatta başlıyorsa tam 6 ay sonra dönecek. Yani 7 Aralık. Ama izin kullanmazsa 12 gün daha erken dönecek diye biliyorum. Ordan hesaplayabiliriz sanırım.

askerlık 168 ten başlıyor ama yol ızını ve silüs başlangıc tarıhınden hesaplayıcaksınz :) şafakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…