Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben çok mutluyumm
Marta kaldık ama olsun askerim hemen 40 dakikalık mesafede olacak yaşasınn![]()
cok sevındım canım ya sen hangı sehırdesınkı . ben bakıyorum ama daha acıklanmamıs gorunuyo. 11de de ole olursa solıcem subeye gıtsın sorsun artık napım heycandan gebercemKızlar ben çok mutluyumm
Kızlar ben çok mutluyumm
Bizde mart demistim zaten sana :) cok sevindim canim ya ne guzel istedgnde gidersin yanina :)
cok sevındım canım ya sen hangı sehırdesınkı . ben bakıyorum ama daha acıklanmamıs gorunuyo. 11de de ole olursa solıcem subeye gıtsın sorsun artık napım heycandan gebercem![]()
canım biz bakıyoruz bulamıyoruz ama nerden baktın sen?
Ne guzel tekirdag annemin memleketi her yaz ordayim :)) hayirlisi olsn canmkızlar acıklanmıs tekırdag hem acemılık hem usta bırlıgı ve subatta gıdıo kısa donem pıyade![]()
askerlik için pek de ıyı seyler soylemıolar canım surgun yerı flnNe guzel tekirdag annemin memleketi her yaz ordayim :)) hayirlisi olsn canm
Kızlar ben çok mutluyumm
Kuzum acemilik Kastamonu Usta birliği de Ankaraymış ama e devlette yazar ayrıntılar sanırım daha tam bilmiyorum![]()
Kızlar ben çok mutluyumm
kızlar acıklanmıs tekırdag hem acemılık hem usta bırlıgı ve subatta gıdıo kısa donem pıyade![]()
yaşasınnnnnnnnnnnn aşkım yanıma geldiiiiiiiiii![]()
Saat 10 olmadan tabletten girdim ben kızlar
Acemi Kastamonu
Usta Şırnak..........................
acemilik amasya ustalık kars sarıkamış askeri hastane
hadi gözün aydın :)
benimki de acemilik tekirdağda :)
ne kadaaaaa şanslısınız, çoook kıskandımmm :)
hayırlısı olsun canım.
hayırlısı olsun.
ne kadaaaaa şanslısınız, çoook kıskandımmm :)