• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ŞAFAK 4 Canlarr
:124: :124: :124: :124: :124:

Son düzenleme:
benımde sozlum subatta gıdıcek ama ınternetten falan bakılıyomu yardımcı olabılırmısınız canlar?

:72:***ASKER YÂRENLERİ***:72:

:124:bnnu - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:dexter89 - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:erees - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:Mutella - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:mutlulukbulutu - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:nar_cicekk - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:nidagkhn - MANİSA-Alaşehir / (Askerinin usta birliği):124:

:124:pembe_dizi - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

:124:sinre - (Askerinin acemi birliği)/(Askerinin usta birliği):124:

Yerlerimizi öğrenmeye son 4 GÜN/60 SAAT 35 DAKİKA
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Son düzenleme:
ıyı aksamlar kızlar mısafır falan derken gıremedım ıkı gundur nasılsınız ben heycanla beklıyorum acıklanmasını hepımıze dua edıyorum sureklı. yarın bıtanemın dogum gunu ama ben yanında olamıcam :43:

Bende diyorum niye kulagim cinliyo megersem muti beni ozlemisssss pembecim bnde giremiyorum ya uzaklastim iyice sinavlar yuzunden nasilsiniz bebiklerimm

Günaydın kuzulaar :16:

ıyı aksamlar kızlar mısafır falan derken gıremedım ıkı gundur nasılsınız ben heycanla beklıyorum acıklanmasını hepımıze dua edıyorum sureklı. yarın bıtanemın dogum gunu ama ben yanında olamıcam :43:

Canım benim üzülme, birlikte olacağınız günleri düşün. :31:

Bende diyorum niye kulagim cinliyo megersem muti beni ozlemisssss pembecim bnde giremiyorum ya uzaklastim iyice sinavlar yuzunden nasilsiniz bebiklerimm

:1:
Sınavlar bitince gelmezsen görüşelim senle :22:

İnşallah en güzel sekilde gecer sinavlarin nidam. İyiyim kuzucum bekliyoruz işte cumayi sabir ve duayla :)) sen nasılsın bakalım

Ayy inşallah mutim. Sen neler yapıyosun nasi geciyo bekleyis

Valla canım makalem sağolsun pek bi oyalıyor beni çabuk geçiyor ama bir o kadar da stresli geçiyor. Artık çok az kaldı. Rabbim hayılısını versin hepimiz için inşallah. Hayırlı rahat yakın yerler gelir inşallah. Aminn :31:

sağolasın duaların için bende öyle sürekli hepimiz için dua ediyorum Rabbim zamanı su gibi geçirsin bizee de onlarada hayırlı yerler çıkarsın inşallah

Back