- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
Amin gökçecim sen de olmasan kimse uğramıyor topiğe valla
Ya şafak kaç gün oluyor şimdi? Kaçtan başlıyor?
168'den başlıyor tatlımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin gökçecim sen de olmasan kimse uğramıyor topiğe valla
Ya şafak kaç gün oluyor şimdi? Kaçtan başlıyor?
benımde sozlum subatta gıdıcek ama ınternetten falan bakılıyomu yardımcı olabılırmısınız canlar?
hosbuldumm :)güm güm güm güm pof cok heyecan yaptım :)rabbım hepımızın gonlune gore versın
Aminnn
O zaman artık bizimlesin, listeye ekliyorum seni de![]()
ekle canım ekle :) ben goremedım edevlette hangı sekmede ya heyecandan bakan kör oldum![]()
Ana sayfada var şekerim, milli savunma bakanlığı diyeHeyecanlı seni
![]()
ıyı aksamlar kızlar mısafır falan derken gıremedım ıkı gundur nasılsınız ben heycanla beklıyorum acıklanmasını hepımıze dua edıyorum sureklı. yarın bıtanemın dogum gunu ama ben yanında olamıcam![]()
Bende diyorum niye kulagim cinliyo megersem muti beni ozlemisssss pembecim bnde giremiyorum ya uzaklastim iyice sinavlar yuzunden nasilsiniz bebiklerimm
Bende diyorum niye kulagim cinliyo megersem muti beni ozlemisssss pembecim bnde giremiyorum ya uzaklastim iyice sinavlar yuzunden nasilsiniz bebiklerimm
Günaydın kuzulaar
Canım benim üzülme, birlikte olacağınız günleri düşün.
Sınavlar bitince gelmezsen görüşelim senle![]()
Ayy inşallah mutim. Sen neler yapıyosun nasi geciyo bekleyis
son 60 saat 58 dakika !!![]()
![]()
![]()
benımde sozlum subatta gıdıcek ama ınternetten falan bakılıyomu yardımcı olabılırmısınız canlar?
ıyı aksamlar kızlar mısafır falan derken gıremedım ıkı gundur nasılsınız ben heycanla beklıyorum acıklanmasını hepımıze dua edıyorum sureklı. yarın bıtanemın dogum gunu ama ben yanında olamıcam![]()