354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlarr bende geldimm o kadar saflaşmışımki yeni buldum burayı ben:)
ben eskişehirdeyim eşim bolu 2. komanda tugayında:(
ben size neler neler sormak istiyorum alıyormusunuz aranıza

canım merhaba hoşgeldin anammm hem evli hem eskişehirli çok sevindirik oldum :) bende eskişehirdenim 26 yaşındayım eşimi askere yolladım hoşgeldin aramıza :)

Şubat 2014'e çok az kaldı.
Şubat'ta gidecek olanlar 1. dönem oluyormuş 3-7 Şubat arası gidiliyormuş. Mart'ta gidecek olanlar 2. dönem oluyormuş.
Araştırdığım kadarıyla 354. Dönem olması lazım. Yanlışsa düzeltin lütfen.
24 Ocak'ta askerlik yerlerimiz belli olacak kızlar. Hep birlikte bekleyelim askerlerimizi, birbirimize dert ortağı olalım.
Var mı benim gibi Şubat-Mart aylarının gelmesini istemeyen? :31:
___________________________________________________________________________________________________________
MUTELLA listeye beni de ekler misin? İstanbul / İstanbul 5 şubatta teslim oldu terhis şafak sayara göre 24 temmuz doğrumudur acaaba?:72:

Sizinkiler acemi bittikten sonra izin kullanacak mı direk kastamonudan ktmye katılmadan bi komutanla birlikte usta birliğine sevk edilme durumu olabilyrmus galiba
Merhaba hoşgeldin, kilit bölgelere gidenleri kendileri alip direk götürüyorlarmis , benimki de urfa ustasi ordan biliyorum: (

Günaydııııııııın:8:
Günaydın tatlımm. Oku oku bitmedi biraktigim yerden buraya hep sen doldurmuşun masallah kiz uyusana :1::52:

günaydın ereescim :30: nasılsın?

İyiyim şuandaa sen nasılsın.Bitaneme mektubunu yazdım öğleden sonra postalayacağımm :32:
Merhaba hoşgeldin, kilit bölgelere gidenleri kendileri alip direk götürüyorlarmis , benimki de urfa ustasi ordan biliyorum: (

Günaydın tatlımm. Oku oku bitmedi biraktigim yerden buraya hep sen doldurmuşun masallah kiz uyusana :1::52:

Uyku tutmuyoooooooooor beeee
Ya bide dün bi haber okudum nette millet ayaklanmıştı ona bakacam derken saatler geçti 3 de uyumuşum

Allah kolaylik versin canim.
İste sirf dugun hazirliklariyla ugrasayim baska seyle ugrasmayayim diye bekliyorum yoksa bende hemen evlenecem:52:
Okul onlisansmi lisans mi yuksek lisans mi peki

lisanss canımm .aynen hepsi gerçekten çok zor oluyor heleki sevgilin askerdeyse en mantıklısını yapıosun. benimde başka şansım yok seneye olmasınıda aşkım istemiyor mecbur artık ilgilenmeye çalışıorum elimden geldiği kadarr :) senin ne canım ??

Günaydınlar efenim nasılsınız bu gün:3::8: ben böyleyim :30:

bu arada dün hesabımı kapatayım diye mesaj attıydım kapanırsam haberiniz olsun :52:

hoşgeldiniz aramiza :)

canım sende uğurlamışsın askerini Rabbim sağ salim dönmek nasip etsin bizlerede sabır versin inşallah

Teslim ettim birliğine geldim :( zaman su gibi geçsin inşallah :)

kaynamasın aradaaa, çiziktirin siz de çıktı alıp :52: :27:

Bi siteden ben kendimize özel takvim yaptım isterseniz adresini yollayım sizde yapın :34:

Geçsiiiiiiiiin geçsin 66 gün geçsin sonra 166 gün geçsin veeeeeeeeee :52::52::52::52: Böyle delirelim:52::52::52::52::52::52::52::52:

Ben delirmekle korkmak arasında kalacam sanırım:30:
Böyle mı yapıyorum yeniym daha öğrencem umarım :) bende ankaradym
Bende Ankara gelini olacam inşallah:31:
Bende Ankara havalimanında çekecem :52:
Planlarımız tutarsa:27:
La ben nerde halay çekecem bilmiyom ki:52:
ayy ziynet diyince geçenlerde ziyneti çok beğeniorum dedii 5 dkk böle bakakaldım yariim bu kadar zevksiz olamaz diee. yaniye herşey onu hatırlatıyo yaa nieee :1:
Bana şunu beğeniyorum de se anında 1 hafta küsüz alış derim valla :52:

Hoşgeldinizzzz :3:
Günaydııııııııın:8:
günaydın ereess :3:
günaydııınnn herkeseee

Günaydınnnn:23:

Sevgilim,

Garip bir his naptığını bilmemek.

Ben evimdeyim. Bildiğin gibi herşey...

Şahsına ait bütün iletişim araçlarına el koyabilen bir kurumda, bana kalan tek şey; güzel yemek yiyip, temiz bir yatakta huzurla uyuyabilmeni dilemek...

Rabbim seni; yara olmaması için ayaklarını; çalınmaması için botlarını; erimemesi için beynini ve beni hep sev diye kalbini korusun...

ne güzel yazmıssınız dua edın bol bol huzur verıyo gece gunduz okuyorum rabbım onları korusun :72:

lisanss canımm .aynen hepsi gerçekten çok zor oluyor heleki sevgilin askerdeyse en mantıklısını yapıosun. benimde başka şansım yok seneye olmasınıda aşkım istemiyor mecbur artık ilgilenmeye çalışıorum elimden geldiği kadarr :) senin ne canım ??

Benimde lisans canim:55:

kızlar adres tamam da bölük tabur vs yazmak gerek mi mektuba bir de istanbula kaç gün de gider ki

Back
X