kızlarr bende geldimm o kadar saflaşmışımki yeni buldum burayı ben:)
ben eskişehirdeyim eşim bolu 2. komanda tugayında
ben size neler neler sormak istiyorum alıyormusunuz aranıza
Şubat 2014'e çok az kaldı.
Şubat'ta gidecek olanlar 1. dönem oluyormuş 3-7 Şubat arası gidiliyormuş. Mart'ta gidecek olanlar 2. dönem oluyormuş.
Araştırdığım kadarıyla 354. Dönem olması lazım. Yanlışsa düzeltin lütfen.
24 Ocak'ta askerlik yerlerimiz belli olacak kızlar. Hep birlikte bekleyelim askerlerimizi, birbirimize dert ortağı olalım.
Var mı benim gibi Şubat-Mart aylarının gelmesini istemeyen?
___________________________________________________________________________________________________________
MUTELLA listeye beni de ekler misin? İstanbul / İstanbul 5 şubatta teslim oldu terhis şafak sayara göre 24 temmuz doğrumudur acaaba?
Merhaba hoşgeldin, kilit bölgelere gidenleri kendileri alip direk götürüyorlarmis , benimki de urfa ustasi ordan biliyorum: (Sizinkiler acemi bittikten sonra izin kullanacak mı direk kastamonudan ktmye katılmadan bi komutanla birlikte usta birliğine sevk edilme durumu olabilyrmus galiba
Günaydın tatlımm. Oku oku bitmedi biraktigim yerden buraya hep sen doldurmuşun masallah kiz uyusanaGünaydııııııııın
günaydın ereescimnasılsın?
Merhaba hoşgeldin, kilit bölgelere gidenleri kendileri alip direk götürüyorlarmis , benimki de urfa ustasi ordan biliyorum: (
Günaydın tatlımm. Oku oku bitmedi biraktigim yerden buraya hep sen doldurmuşun masallah kiz uyusana
Günaydııııııııın
Allah kolaylik versin canim.
İste sirf dugun hazirliklariyla ugrasayim baska seyle ugrasmayayim diye bekliyorum yoksa bende hemen evlenecem
Okul onlisansmi lisans mi yuksek lisans mi peki
kızlarr bende geldimm o kadar saflaşmışımki yeni buldum burayı ben:)
canım sende uğurlamışsın askerini Rabbim sağ salim dönmek nasip etsin bizlerede sabır versin inşallah
kaynamasın aradaaa, çiziktirin siz de çıktı alıp
Geçsiiiiiiiiin geçsin 66 gün geçsin sonra 166 gün geçsin veeeeeeeeeeBöyle delirelim
Bende Ankara gelini olacam inşallahBöyle mı yapıyorum yeniym daha öğrencem umarım :) bende ankaradym
La ben nerde halay çekecem bilmiyom kiBende Ankara havalimanında çekecem
Planlarımız tutarsa
Bana şunu beğeniyorum de se anında 1 hafta küsüz alış derim vallaayy ziynet diyince geçenlerde ziyneti çok beğeniorum dedii 5 dkk böle bakakaldım yariim bu kadar zevksiz olamaz diee. yaniye herşey onu hatırlatıyo yaa nieee
Hoşgeldinizzzzkızlarr bende geldimm o kadar saflaşmışımki yeni buldum burayı ben:)
günaydın ereessGünaydııııııııın
günaydııınnn herkeseee
Bi siteden ben kendimize özel takvim yaptım isterseniz adresini yollayım sizde yapın
haydiii yolla yapalım bizdeee
haydiii yolla yapalım bizdeee
Haydi yolla yolla :)
Sevgilim,
Garip bir his naptığını bilmemek.
Ben evimdeyim. Bildiğin gibi herşey...
Şahsına ait bütün iletişim araçlarına el koyabilen bir kurumda, bana kalan tek şey; güzel yemek yiyip, temiz bir yatakta huzurla uyuyabilmeni dilemek...
Rabbim seni; yara olmaması için ayaklarını; çalınmaması için botlarını; erimemesi için beynini ve beni hep sev diye kalbini korusun...
lisanss canımm .aynen hepsi gerçekten çok zor oluyor heleki sevgilin askerdeyse en mantıklısını yapıosun. benimde başka şansım yok seneye olmasınıda aşkım istemiyor mecbur artık ilgilenmeye çalışıorum elimden geldiği kadarr :) senin ne canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?