354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Üniversite aşkı bizimki okul bitti ayrı şehirlere düştük kaç yıldır gurbete alıştım ama bu askerlik olayı bana epey zor geldi hala buna alışamadım gün boyu telefonla konusup yatarken telefonda birlikte uyumayı çok özledim ya off

Benimde 15 ay görmediğim olduuu ama askerlik başka bir şey ayrı zormuş:31:

Sizinkiler acemi bittikten sonra izin kullanacak mı direk kastamonudan ktmye katılmadan bi komutanla birlikte usta birliğine sevk edilme durumu olabilyrmus galiba

Sizinkiler acemi bittikten sonra izin kullanacak mı direk kastamonudan ktmye katılmadan bi komutanla birlikte usta birliğine sevk edilme durumu olabilyrmus galiba

Benimki kullanmayacak direkt gideceklermiş
Usta birliği neresi seninkinin

Bende katılıyorum burasının olması yazışmak bilgilendirmek falan cok iyi oluyor cok alıştım buraya
Napalım mecbur alışmaya çalışıyoruz hepimiz olduğun günü yaşamak en mantıklısı galiba 1 2 ay sonrasını düşününce karanlık geliyo içim sıkılıyo ama ileriyi düşünmeden bugünü yaşamak en güzeli :31::31:

1-2 ay sonrasını düşününce neden için sıkılıyo onu anlayamadımmm:26:

1-2 ay sonrasını düşününce neden için sıkılıyo onu anlayamadımmm:26:

Bu askerlik bitermi bu zaman geçer mi diyorum çoooooooooooooooooooooooooooook uzun geliyor 2 ay sonrasını düşününce nasıl geçecek diyorum daralıyorum ama ileriyi düşünmeyip bugünü yaşarsam daha iyi hissediyorum bendeki olay bi kaç sonrasını düşünmemek sanırım:31:

Telefon konuşmalarımız çok uzun sürmediği için hiç aklıma gelmedi sormak ama en sonuncu galiba yemek sırası ile ilgili konuşurken öyle birşey hatırlıyorum.yarın öğrenirim umarım sizin hangi bölükte

Bu askerlik bitermi bu zaman geçer mi diyorum çoooooooooooooooooooooooooooook uzun geliyor 2 ay sonrasını düşününce nasıl geçecek diyorum daralıyorum ama ileriyi düşünmeyip bugünü yaşarsam daha iyi hissediyorum bendeki olay bi kaç sonrasını düşünmemek sanırım:31:

hmmm anladım şimdddiii bende o yüzden safak saymıyorummm böle birdenn kütt diyee aa bu kadarmı kalmış demk istiyoruumm.üzmee tabi kendini bidaha bu zamnlara istesekte dönemicezkinemmm.o yüzden özlemeninde tadını çıkartmalıı ayhh çok polyanayım ben ya yerim kendimii:1::31::17::54:

Telefon konuşmalarımız çok uzun sürmediği için hiç aklıma gelmedi sormak ama en sonuncu galiba yemek sırası ile ilgili konuşurken öyle birşey hatırlıyorum.yarın öğrenirim umarım sizin hangi bölükte

2.Tabur 5.bölük canım
Ya demişti ki bana doğuya gidenleri bir araya toplamışlar o yüzden seninkiyle aynı tabur aynı bölük mü merak ettim :6:

ayy ayy o günleri görelim inşallahtaaa
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:5:

hmmm anladım şimdddiii bende o yüzden safak saymıyorummm böle birdenn kütt diyee aa bu kadarmı kalmış demk istiyoruumm.üzmee tabi kendini bidaha bu zamnlara istesekte dönemicezkinemmm.o yüzden özlemeninde tadını çıkartmalıı ayhh çok polyanayım ben ya yerim kendimii:1::31::17::54:

Amaaaaaaan senelerce özlemiştim zaten bu kadar özlem çok ama yapacak bir şey de yok :6:

Back
X