354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Amaaaaaaan senelerce özlemiştim zaten bu kadar özlem çok ama yapacak bir şey de yok :6:[/QUOTE]

kaçç senekiiii???

ayy ziynet diyince geçenlerde ziyneti çok beğeniorum dedii 5 dkk böle bakakaldım yariim bu kadar zevksiz olamaz diee. yaniye herşey onu hatırlatıyo yaa nieee :1:
Yine patlatayım bir şarkı ?
Gökhan Özenden geliyoreee :D
Herşeyde biraz sen varsın
Baktığım her yerde gözleriiiiiiiiiiin
:52::52::52::52:

Benimki kesin uyumuştur çoktan rüyada görmüştür(kesin beni görüyordur):52:
5 de kalkıyorlar ya hemen 10.30 11 de yatıyomuş garibim hiç huyu değildir o kadar erken yatmak naapsın mecbur :6:

Amaaaaaaan senelerce özlemiştim zaten bu kadar özlem çok ama yapacak bir şey de yok :6:

kaçç senekiiii???[/QUOTE]

3.5 yılımızı farklı şehirlerde geçirdik :) Yeri geldi 15 ay yüzyüze görüşmediğimiz bile oldu ama şu 6 ay çok büyük geliyor gözüme
5.yılımızı doldurduk 6dan gün aldık :9::9::9:

Sevgilim,

Garip bir his naptığını bilmemek.

Ben evimdeyim. Bildiğin gibi herşey...

Şahsına ait bütün iletişim araçlarına el koyabilen bir kurumda, bana kalan tek şey; güzel yemek yiyip, temiz bir yatakta huzurla uyuyabilmeni dilemek...

Rabbim seni; yara olmaması için ayaklarını; çalınmaması için botlarını; erimemesi için beynini ve beni hep sev diye kalbini korusun...

Sevgilim,

Şahsına ait bütün iletişim araçlarına el koyabilen bir kurumda, bana kalan tek şey; güzel yemek yiyip, temiz bir yatakta huzurla uyuyabilmeni dilemek...

Rabbim seni; yara olmaması için ayaklarını; çalınmaması için botlarını; erimemesi için beynini ve beni hep sev diye kalbini korusun...

:5::43::46:
çok beğendim

kaçç senekiiii???

3.5 yılımızı farklı şehirlerde geçirdik :) Yeri geldi 15 ay yüzyüze görüşmediğimiz bile oldu ama şu 6 ay çok büyük geliyor gözüme
5.yılımızı doldurduk 6dan gün aldık :9::9::9:[/QUOTE]

ayy maşallahh nice yıllaraa inşallah ay bn askımı tanıyalı bi yıl bile olmadı ama evleniyoruz:1: gökhan özenide andırır aşkısım yaa burun ve kaş kısmııı :1:

Sevgilim,

waoooww beğenilesiiii:46:

5.yılımızı doldurduk 6dan gün aldık :9::9::9:

ayy maşallahh nice yıllaraa inşallah ay bn askımı tanıyalı bi yıl bile olmadı ama evleniyoruz:1: gökhan özenide andırır aşkısım yaa burun ve kaş kısmııı :1:[/QUOTE]

Bizim bekleyecek şeylerimiz vardı hep o yüzden bekliyoruz acelemiz yok :) benim okul onun iş askerlik vs vs
Ama sizin zamanınız gelmiş kısmetiniz böyleymiş hemen evleniyormuşunuz ne güzel:9:

Yalnız nonsense38 benim yazdıklarımı sen yazmış senin yazdıklarını ben yazmışım gibi görünüyor alıntılanınca ahahahah:52:

ayy maşallahh nice yıllaraa inşallah ay bn askımı tanıyalı bi yıl bile olmadı ama evleniyoruz:1: gökhan özenide andırır aşkısım yaa burun ve kaş kısmııı :1:

Bizim bekleyecek şeylerimiz vardı hep o yüzden bekliyoruz acelemiz yok :) benim okul onun iş askerlik vs vs
Ama sizin zamanınız gelmiş kısmetiniz böyleymiş hemen evleniyormuşunuz ne güzel:9:[/QUOTE]

aslında çokta zama:nazar::nazar::nazar::nazar:nı değildi canımm daha okulum var 2 yıl sürecek hemen hemen bitmesi ama evlenioruz işte:nazar::nazar: ama ben yinede çok memnunum halimdennn :38:

kızlarr bende geldimm o kadar saflaşmışımki yeni buldum burayı ben:)
ben eskişehirdeyim eşim bolu 2. komanda tugayında:(
ben size neler neler sormak istiyorum alıyormusunuz aranıza

Sevgilim,

canım sende uğurlamışsın askerini Rabbim sağ salim dönmek nasip etsin bizlerede sabır versin inşallah

Back
X