Ne üşümesi mis gibi uyuyordur böyle düşün böyle olsun![]()
dogru dıyosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne üşümesi mis gibi uyuyordur böyle düşün böyle olsun![]()
Yine patlatayım bir şarkı ?ayy ziynet diyince geçenlerde ziyneti çok beğeniorum dedii 5 dkk böle bakakaldım yariim bu kadar zevksiz olamaz diee. yaniye herşey onu hatırlatıyo yaa nieee![]()
dogru dıyosun![]()
Amaaaaaaan senelerce özlemiştim zaten bu kadar özlem çok ama yapacak bir şey de yok![]()
Sevgilim,
Garip bir his naptığını bilmemek.
Ben evimdeyim. Bildiğin gibi herşey...
Şahsına ait bütün iletişim araçlarına el koyabilen bir kurumda, bana kalan tek şey; güzel yemek yiyip, temiz bir yatakta huzurla uyuyabilmeni dilemek...
Rabbim seni; yara olmaması için ayaklarını; çalınmaması için botlarını; erimemesi için beynini ve beni hep sev diye kalbini korusun...
kaçç senekiiii???
Sevgilim,
Şahsına ait bütün iletişim araçlarına el koyabilen bir kurumda, bana kalan tek şey; güzel yemek yiyip, temiz bir yatakta huzurla uyuyabilmeni dilemek...
Rabbim seni; yara olmaması için ayaklarını; çalınmaması için botlarını; erimemesi için beynini ve beni hep sev diye kalbini korusun...
3.5 yılımızı farklı şehirlerde geçirdik :) Yeri geldi 15 ay yüzyüze görüşmediğimiz bile oldu ama şu 6 ay çok büyük geliyor gözüme
5.yılımızı doldurduk 6dan gün aldık![]()
Yalnız nonsense38 benim yazdıklarımı sen yazmış senin yazdıklarını ben yazmışım gibi görünüyor alıntılanınca ahahahah![]()
ayy maşallahh nice yıllaraa inşallah ay bn askımı tanıyalı bi yıl bile olmadı ama evleniyoruzgökhan özenide andırır aşkısım yaa burun ve kaş kısmııı
![]()
ayy bi türlü öğrenemedim bunu kullamayıı![]()
kızlarr ben gidip uyumayı deneyeceğim artık, iyi geceleeeeer![]()
Aynen benimd okulum var daha![]()
ayy bi türlü öğrenemedim bunu kullamayıı![]()
evlilik okul askerlik sınavlarr çeyiz hazırlıkları yoğun yoğun çok yoğun geçiyor hayat![]()
Sevgilim,