haydiii..herkes kalksın halayaaaa...
jendermmeee jendermeeee...bizede tam uyuyor ya..foça ile izmir arası gerçekten dağlık...ay güleyimmii..ağlıyayımmı??
:)))))))
Tam size Günaydın demek için girdim siteye bitanem aradiii simdi kapattik cok mutlu oldum
Hasta olunca aklim sende gece bile arcktim ddi hasta olduguma sevincem nerdeyse musait oldukça aricam ddibuarada hepinize kocaman gunaydiiiiinnnn
Yuppiiee benim a$kim da aradii. Aman Allahim heyecandan dizlerim titreti resmen. O kadar iyi geldiki aramasi mutlulukdan gözlerim doldu resmen 😊
tmm canım benimki de 9la 10 arası tutcakmışşşaa yok canım şimdi gördüm mesajınıı bilsem sorardım 3 kez aradıı düne göre daha raht konuştuk.10 la 11 arasıda nöbet tutacakmışş.yarın sorarım artıkk
Kolay gelsiiiin olsun ben yeni öğrenmiş oldum =)))Amin sağolun evet nişanlımı bekliyorum :)) 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum kpss ye hazırlanıyorum :)
acaba daha önce söylemişmiydim
Kolay gelsiiiin olsun ben yeni öğrenmiş oldum =)))
Kızlar selam :) şu an aşkımla tekirdağdayız, birazdan onu teslim edip geri döneceğim
Yaa of telde konustuk sirnaga gidince cizreye gidecez diyor %90mis neden diyorum oyle iste diyor teller dinleniyor diye anlatmiyor deli oldum
Canım tugayda mı olacak peki onu söyle di mi internetten baktım tugay rahattır falan diye yazıyordu bir çok yerde
nonsense benimki 1.tabur 5.bölükteymiş biraz önce öğrendiiiiim seninkini biliyor musun???
Hicbirsey bilmiyorum bu da canimi skiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?