354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ich fall um !!!! hahayyy..inanmıyorum..bende almanya..:))

şu an izmirde yaşıyorum ama..yai izmirli olduğumdan tabii..burda çalışıyorum..:)) ayy çok sevindimm...:) benim nişanlım foçada yapacak acemliğini..zaten oda izmirde okuyordu..

Bizde isviçre de yasioduk tr ye kesin donus yaptik. Bazi sistematik durumlar hariç kolay bi alışma sureci oluo. Allah yardimcin olsun tr ye gelin aliyoruz desene

yani hemnden kastım,,askerlikten sonra bu sene yani..:)))

wow..cok sevindim senin adına..!!!

hayırlısı olur inşallah!! bizimde düğünümüz bu sene olacak, daha askerdeyken yani..:2:

Hmm anladim. Bizde dioduk insallah askerlik uzun dönem olmazda dügün askerdeyken olmaz die Allahdan kisa dönem oldu da ucu ucuna denk gelio yani martda gitseydi yine yetismezdi. ama olsun ya sizdede Cogu gitmis olur o zmn kadara. Uzun dönem o zmn galiba? Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin. Simdiden mutluluklar 😊

biz hep bu karikatüre bakar gülerdik işte sırf bu yüzden jandarma oldu

Vaav supersiniz biz iki şaşkın cok komiktik yarın diomusum bende ananas yerine para diyelim diye artık iyce ele veririz kendimizi. Benimki gitmeden dalga geciodu ipli don diyelim diye o bile geldi aklima konuşurken ipli donunu gonderym mi dicektim

amin.çok teşekkür ederim, hepimiz için geçerli bu dua..

evet uzun dönem yedek subaylık cıktı ..:) halimizden memnunuz fakat işte bazen üzüntü basıyor bir an..

alışacağız bakalım..

Waaa cool inanmiyorum hee :)
Ne zmn gittin türkiyeye yani almanyada mi büyüdün?

Bizde isviçre de yasioduk tr ye kesin donus yaptik. Bazi sistematik durumlar hariç kolay bi alışma sureci oluo. Allah yardimcin olsun tr ye gelin aliyoruz desene

Ay süper yaa! Ya bende ztn hep aklimdaydi türkiyeye dönüs yapmak. Yapabilirmiyim die bakmak icin istanbulda okudum bi dönem veee baaayilldim ya. Zaten nisanlim türkiyede. Bakalim nasil olcak is bulurmuyum felan arkadaslar olmicak felan filan 😊

Ahahaah sizde supersiniiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…