353.Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen cnm ya tamamyle böyle hissedyrum bzmkde tecillydi. bozdr dye başnn etini yemştm 91 li kendisi. kavga edyduk snra bi baktm bozdrdu kasmda gitcek nasipse. ama 2 yıldr kaç kere onu askre göndermş gibi hissettm o yuzdn şuan şaka gibi geliyo iyi mi kötümü blmyrum yeri belli olsun ozmn ciddiyti anlycam snrm. İnşallah hepmzn askerleri güzl bi yere çıkar bi an önce kavuşalım :( bu dönemde brbrmze destk olalm kzlar :72: :72:

Aynen öyle ben şimdiden bu 5 ay nasıl geçicek diye düşünüyorum 7 yılda ilk uzun ayrılığımız hayırlısıyla gidip gelsinde herşeye razıyım gerçi. :34:

Öyle miii merhaba :) inşallah bi an önce gidip gelirler hayırlısıyla inşallah. Daha gitmeden stres oldum ben:14:

Merhaba canıımm :3:
Aynen öyle, bende bir an önce gidip dönmesi için dua ediyorum.. 15 ay askerlik yapanlar, 15 ay sevgilisini, eşini bekleyenler var Allah hepsine yardım etsin, sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah. :5:

Nişanlım 16 aralıkta gidiyor kısa dönem acemi birliği kastamonu usta birliği artvin çıktı. Evliyken daha zor ama nişanlıyken de sanki çok zor olcak gibi. Allah hepimize büyük sabırlar versin

amin canım benim hepimizinki inşallah benim nişanlımda 4 kasımda gidiyor denizliye jandarma olarak aynı yer çıkan arkadaşlarımız lütfen birbirimize destek olalım:5:

bnde sızdenım kızlar eşimi 4 kasımda balıkesir2e gonderıyorum 6 ayda olsa cok zor gelıyo sımdıden yaa nasıl gnderebılcezki:14:

bnde sızdenım kızlar eşimi 4 kasımda balıkesir2e gonderıyorum 6 ayda olsa cok zor gelıyo sımdıden yaa nasıl gnderebılcezki:14:

merhaba kızlar benim eşim 352.dönem biz yarıladık çok şükür..çok iyi anlıyorum sizleri çok sıkıntılı bir süreç ama inanın gitmeden önce daha fazla sıkıntı yapıyor insan sonrasında alışılıyor duruma..hele askerleriniz rahat yerlerde olursa onların iyi oldugunu bilince rahat edersiniz..şimdidn Allah kavustursun hepimizi:)

Back