353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

Yolunuz acık olsun kızlar
Mutlu günler geçirin askerlerinizle inşallahhh :))

Ben sizi bekliyor olacağım burda

Merhaba kızlar.. Kastamonudan bugün dönüş yaptık biz evdeyim şuanda.. Mersin sıcak bi memleket, dolayısıyla Kastamonuda dondum, titredimm o soğukta ama değdi askerim için.. Yemin töreni çok güzeldi bol bol fotoğraf çektim. Çok etkileyici anlardı,duygusaldı.. Ama soğuktan ne yaptığımızı anlıyamadık.

BU ARADA GÖKÇEYLE TANIŞTIK :) yanımda kvalide olunca pek rahat edemedim konuşamadık pek ama o da çok mutluydu :)

Askerime gelince, yazıcı olduğu için bi kamelyanın altında ailelere imza attırdılar izin kağıdı için.. Görünce sarılamadık hemen çünkü komutan yanındaydı ve işi vardı, işi bittiğinde kucakladı hemen beni kıyamam şimdiden özledim Ama zayıflamış ve 6 kilo vermişti, çok durgundu. Eskisi gibi neşesi yoktu pek.. Hep elini tuttum, öptüm kokladım, sarıldım yanında bir dakika bile ayrılmadım. Çok konuşcağımız şeyler birikmişti sohbet ettik baya. Sonra yemeğe falan gittik. Akşamda benim yaptıklarmı yedi güzelce karnı doydu, askeriyeye de götürdü, arkadaşlarıyla beraber yediler çokta iyi oldu aslında...

Ve veda vakti geldi çattı akşam 22.30da ayrıldık askeriyeye bıraktık tabi ben ağlamaklı hep çok ağladım o da ağladı ayrılmak çok zordu ondan.. şuanda bile ağlıyorum. Çünkü böyle bi ayrılık acısı yok arkadaşlar ya yapayalnız hissediyorum kendimi. Boşluktayım sanki...

Ama herşeye rağmen güzeldi, onun için katladım bazı şeylere, yapmacık tavırlara, yapmacık gülüşlere, 2 gün o yol geçmek bilmedi.. Allahım hepimize büyük sabırlar versin dostlar....

iyi olmaya çalışıyoruzz :)

Kıyamam ben sana canımm yaa
Ama bak eşini gördün sarıldınn öptün , vakit
Geçirdinn öyle düşün kuzummm ..
Az kadı bak 140 gün sadece ve bitanen yanında :))

Ne güzel yaa Gökçekmle tanışmışsınız cok sevindimm :)
Darısı başımıza inşallahh ..

Bende benimkiyle yazışmakla yetindim, yarın
Akşam 17:00 de teslim olcak oda ..

Mutsuzum

ben sana kıyamam canım benim yine biz gördük hasret giderik. senin için daha zor hem de çok zor.. anlıyabiliyorum ama dayanıcaz ve sabredicez.. bunların hepsi geçicek bir gün

ben sana kıyamam canım benim yine biz gördük hasret giderik. senin için daha zor hem de çok zor.. anlıyabiliyorum ama dayanıcaz ve sabredicez.. bunların hepsi geçicek bir gün

Benimki de teslim oldu , saat üç bucuktan beri görüşmüyoruz bizde
Bu günlerde geçecek inşallah , sizler Allah'ın izniyle kavuşacaksınız
Askerinize kızlar :)

Benim durum belli değil , karışık kuruşuk hala işte ..
Ona yolladığım paketi de daha almamış zaten ..
Bakalım bekliyorum nolcak ne bitecek :)

Kandiliniz mübarek olsun canlarrrr

Kizcelerr donus yolundayim bende ruya gibi gecen 2 gunden sonra ayrilmak o kdr zor olduki icimden bi parca gitti kaldi orada sanki huyu suyu herseyi degismis ozlem yaramis fazlasiyla ama onada banada cok moral oldu iyiki gelmisim...
Gamen yani GULSAHla tanistk o kdr kisi arasinda cok tatli bi kiz cok konusamadk cnm malum ortam musait degildi acisini cikartirz artk:))
Yemin toreni harikaydi soguktan gozyaslarim dondu ama degdi tuylerim diken diken izledm onumuzden gecerken gordum bagirdm gordu beni goz kirpti. Dagildiktan sora yanimiza gelirken kosarak bi atladimki boynuna tutamadim kndimi off simdiden ozledim ((

Gökcemm :)) böyle şeyleri okumak ne kadr
Sevindiriyor beniii yaa
Ayrılık yarıyor askerlere bunu anladık :)
Değerlerinizi daha iyi anlıyorlar işte ohhh ne güzel ..

Hayırlı yolculuklar kuzumm :) bekliyoruz seniii

Sende kavuşcaksın inşallah canım öyle kötü düşünme. İnan ki askerlik çok değiştiriyor, daha çok bağlanıp daha çok seviyorlar... Kıymetimiz biliniyo, cuma günü yemin töreninde bir an bile olsun elimi bırakmadı.. Sen sakın böyle kötü düşüncelere kapılıp üzülme, olayı tam anlamı ile bilmiyorum ama.. Bekleyen o kadar kıymetli ki .... Seninde kandilin mübarek olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…