hahahaa yürü bee kim tutar seni aferin kıs sana biz dereyi geçene kadar iyiyz bakalım sora nası olcaz müstakbel kv ile :))
ah canım ah ben sevgiliyken çok iyilerdi umarım siz hep iyi anlaşırsınız. sevdiğin için onlara katlanmak o kadar zor ki. mecburen hep saygını koruyosun
hahahaa yürü bee kim tutar seni aferin kıs sana biz dereyi geçene kadar iyiyz bakalım sora nası olcaz müstakbel kv ile :))
ah canım ah ben sevgiliyken çok iyilerdi umarım siz hep iyi anlaşırsınız. sevdiğin için onlara katlanmak o kadar zor ki. mecburen hep saygını koruyosun
Bekleee beni kastamonuuuuu kızlarrr çıktk yolaaa gidiooorzz :))
Yaaa çok heyecanlı Kastamonu yolları taştann açın yolları akşama bende çıkıyorum yolaaa
Çoook güzell bi duyguuu :) dönüşte nasıl olcaz bakalım
hahahaaa aynen sevdiğin üzülmesin diye annesi babası sonuçta diye birşeylere göz yummak da zor bakma bizdede ufak tefek varda umarım fazlası olmaz söz nişan döneminde
iyi oluruz umarım canım yaa keşke orada tanışabilsek ama çookk kalabalık olacakmış birbirimizi nasıl bulcaz
Yanlızdım dostlarım yanlızım yanlızzz
Şafaklar atıyor .. Tek tesellim o
kızlar keyıfler nasl :))
iyi olmaya çalışıyoruzz :)
Kıyamam ben sana canımm yaa
Ama bak eşini gördün sarıldınn öptün , vakit
Geçirdinn öyle düşün kuzummm ..
Az kadı bak 140 gün sadece ve bitanen yanında :))
Ne güzel yaa Gökçekmle tanışmışsınız cok sevindimm :)
Darısı başımıza inşallahh ..
Bende benimkiyle yazışmakla yetindim, yarın
Akşam 17:00 de teslim olcak oda ..
Mutsuzum
ben sana kıyamam canım benim yine biz gördük hasret giderik. senin için daha zor hem de çok zor.. anlıyabiliyorum ama dayanıcaz ve sabredicez.. bunların hepsi geçicek bir gün
Kizcelerr donus yolundayim bende ruya gibi gecen 2 gunden sonra ayrilmak o kdr zor olduki icimden bi parca gitti kaldi orada sanki huyu suyu herseyi degismis ozlem yaramis fazlasiyla ama onada banada cok moral oldu iyiki gelmisim...
Gamen yani GULSAHla tanistk o kdr kisi arasinda cok tatli bi kiz cok konusamadk cnm malum ortam musait degildi acisini cikartirz artk:))
Yemin toreni harikaydi soguktan gozyaslarim dondu ama degdi tuylerim diken diken izledm onumuzden gecerken gordum bagirdm gordu beni goz kirpti. Dagildiktan sora yanimiza gelirken kosarak bi atladimki boynuna tutamadim kndimi off simdiden ozledim((
Benimki de teslim oldu , saat üç bucuktan beri görüşmüyoruz bizde
Bu günlerde geçecek inşallah , sizler Allah'ın izniyle kavuşacaksınız
Askerinize kızlar :)
Benim durum belli değil , karışık kuruşuk hala işte ..
Ona yolladığım paketi de daha almamış zaten ..
Bakalım bekliyorum nolcak ne bitecek :)
Kandiliniz mübarek olsun canlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?