• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

353. Dönem Aralık Grubu (2. grup) Eşi/Nişanlısı/Sevgilisi Askere Gidecekler...!!

Sağol canım benimm , arada geliyorlar bana öyle , bide özel dönemimdeyim
Üst üste geldi :))

Aradı benimki, hastaymışş sesi berbattı,,
Ne bicim yermiş kastamonu yaaa , su yokmuş onların bölüğünde
Içme suyu nasıl olmaz yaa :19:

Duş da alamıyorlarmış soğuk su akıyormuş sırf ..
İlaçını bile meyve suyu ile icmiş bugün ..
Bişeye ihtiyacın varmı yetişemem ama burdan yollamaya çalışırım dedim :)
Su yolla dedi eşşek ya :9:
Mektupla bir çikolata filan yollamayı düşünüyorum
Seviyor diye ama öteki askerler yirse düverim :1:

Alalaa :( bnmki alıomuş duş hiç sıkıntı yok dedi hergün belli saatlerimiz var sıcak su var dedi ,
İçme suyuda makinalarda vardır da bozuk para yoktr bellki.Allah sabır versn hepsine eğitimler bugun iyice artmış :(

Yok canım Çeşme suyu kireç gibi dedi icilmiyormuş..

Gökçem aynen cok kötü oldum ama mektupumuda yazdım sonunda :))
Şimdi yollasam kaç güne eline ulaşır acaba :26:

Kızlar bide bunların duşları da zamanlıymış,
7 dk boyunca sıcak su geliyormuş ondan sonra kapanıyormuş su ..benimkinin
Bölüğünde sınırsızmış ama borumu ne patlamış hic yokmuş şimdi..

Bakalım usta birlikleri nasıl olcak

Alalaa :( bnmki alıomuş duş hiç sıkıntı yok dedi hergün belli saatlerimiz var sıcak su var dedi ,
İçme suyuda makinalarda vardır da bozuk para yoktr bellki.Allah sabır versn hepsine eğitimler bugun iyice artmış :(

bizimkilerinden duş olayı azıcık sıkıntılı oluyormuş hemen çıkman lazım soğuk suya geçiyormuş çünkü :(

aynen Haticem yaa dün ilk defa hiç aramadı bizimki akşam ben dayanamadım aradım çok yoğunduk eğitimler , yemin töreni hazırlıkları falan oturmadık 2 dk. dedi :(

bizimkilerinden duş olayı azıcık sıkıntılı oluyormuş hemen çıkman lazım soğuk suya geçiyormuş çünkü :(

aynen Haticem yaa dün ilk defa hiç aramadı bizimki akşam ben dayanamadım aradım çok yoğunduk eğitimler , yemin töreni hazırlıkları falan oturmadık 2 dk. dedi :(

Geçicek inş bugünler anılarda kalıcak,onlarda erkek olarak daha dirnçli olmayı öğreniyorlar.ben çok korkudm benm babam emekli asker anlattkları korkutuodu ya bnmki brlli etmio yaşadklarını yada gerçekten eskiye göre cok daha rahatlar:/ yazıomus hergününü gerçekçe okuyunca anlıcaz artk :(

Geçicek inş bugünler anılarda kalıcak,onlarda erkek olarak daha dirnçli olmayı öğreniyorlar.ben çok korkudm benm babam emekli asker anlattkları korkutuodu ya bnmki brlli etmio yaşadklarını yada gerçekten eskiye göre cok daha rahatlar:/ yazıomus hergününü gerçekçe okuyunca anlıcaz artk :(

aaa ne güzel yazmasıı:) bizimki hayatta yazmaz yaa aslında ne güzel olur ileride okudukça hatırlarsınız. ben günlük tutuyorum askerliğin bitmesine 10 gün falan kala yollayacağım buraya dönünce versem anlamı olmayacak orada son günlerinde daha anlamlı olur diye düşündüm.

dün telefonda arkadaşlarımızla hoparlörden konuştuk ilk lafı ne oldu biliyormusun: kurtarın beni buradan yaaa :47::47:

Tünaydınn kızlarrr :3:

Hatcem ne güzel seninki yazıyor, ben benimkine dedim
Vakit yok ne ara yazacağım kitabı bile akşam zor okuyorum
Işıkları kapatıyorlar dedi ..

Duş ve su olayını bilmiyorum valla,
Kantinden alıyorlarmış suyu ama kalmamış,
Çarşıya biri inmesi lazım ama komutanların hangi biri
Gitcek yoğunlar dedi..
İnşallah hallolur ya..

Bugün ilk atışlarını yapacaklardı,
Eğitimler iyice yoğunlaştı tabi ne kaldı şurda yemin törenine ..
Akşam yeni yıl kutlamak icin arar herhalde , gerçi yine
Erken yatcakmış benimki napim başka dio canımm ya,
Seneyi düşün bu gününü hatırlayıp gülersin geçecek bak dedim
Yeni yıl eğlencesi umrumda değil ya zaman geçio işte dedi :27:

Tünaydınn kızlarrr :3:

Hatcem ne güzel seninki yazıyor, ben benimkine dedim
Vakit yok ne ara yazacağım kitabı bile akşam zor okuyorum
Işıkları kapatıyorlar dedi ..

Duş ve su olayını bilmiyorum valla,
Kantinden alıyorlarmış suyu ama kalmamış,
Çarşıya biri inmesi lazım ama komutanların hangi biri
Gitcek yoğunlar dedi..
İnşallah hallolur ya..

Bugün ilk atışlarını yapacaklardı,
Eğitimler iyice yoğunlaştı tabi ne kaldı şurda yemin törenine ..
Akşam yeni yıl kutlamak icin arar herhalde , gerçi yine
Erken yatcakmış benimki napim başka dio canımm ya,
Seneyi düşün bu gününü hatırlayıp gülersin geçecek bak dedim
Yeni yıl eğlencesi umrumda değil ya zaman geçio işte dedi :27:

hahahaa yaa ne zor olcak onlar için yawrum düşünsene orda çerez meyve suyu takılcaklar. 10'dan geriye saymaya bile dayanamayabilirler :(

bizimkine sordum dün akşam napcaksınız die dansöz oynatcaz dio dalga geçiyor :)))) sonra diyor 300 erkek napabilirzki :)

hahahaa yaa ne zor olcak onlar için yawrum düşünsene orda çerez meyve suyu takılcaklar. 10'dan geriye saymaya bile dayanamayabilirler :(

bizimkine sordum dün akşam napcaksınız die dansöz oynatcaz dio dalga geçiyor :)))) sonra diyor 300 erkek napabilirzki :)

eheheh:) bende az önce konuştum, çok garip oldum yaa akşama çok sıra olursa daha geç ararım belki dedi bende aman canım sıraya girme dedim boş olunca ararsın dedim... şimdiden mutlu yıllar aşkım umarım son ayrı senemiz olur dedi... bir daha hepbirlikte olmak dileğiyle dedi... düğümlendim, ilk defa ağladım ya telde:( :2:

eheheh:) bende az önce konuştum, çok garip oldum yaa akşama çok sıra olursa daha geç ararım belki dedi bende aman canım sıraya girme dedim boş olunca ararsın dedim... şimdiden mutlu yıllar aşkım umarım son ayrı senemiz olur dedi... bir daha hepbirlikte olmak dileğiyle dedi... düğümlendim, ilk defa ağladım ya telde:( :2:

pofff yaa :(( muhtemelen bende ağlıcam :(

ama dedikleri gibi umarım seneye hepimiz sevdiceklerimizle belki farklı mekanlarda farklı sıfatlarla ama beraber oluruz. o yüzden bu senelik böyle olsun napalım

pofff yaa :(( muhtemelen bende ağlıcam :(

ama dedikleri gibi umarım seneye hepimiz sevdiceklerimizle belki farklı mekanlarda farklı sıfatlarla ama beraber oluruz. o yüzden bu senelik böyle olsun napalım

off yaaa... dayanamadım:(
bide ben kaç gündür burdayım dedi bende 13 14 gün dedim... o da küçük bi kuzeni var... o bile senden iyi sayıyor dedi takılma maksatlı ama alındım resmen:( çaktırmadım tabi de...
dedim ki ben en son geri dönüp saydığımda 12 gün olmuştu çok zaman geçmişti ama az gün olmuştu ondan saymıyorum ben dedim... ama 12 günü sayalı sanırım 2 gün oldu ondn 13 14 dedim dedim... Allah'ım heeee heee ben saymıyorum...
:43:

off yaaa... dayanamadım:(
bide ben kaç gündür burdayım dedi bende 13 14 gün dedim... o da küçük bi kuzeni var... o bile senden iyi sayıyor dedi takılma maksatlı ama alındım resmen:( çaktırmadım tabi de...
dedim ki ben en son geri dönüp saydığımda 12 gün olmuştu çok zaman geçmişti ama az gün olmuştu ondan saymıyorum ben dedim... ama 12 günü sayalı sanırım 2 gün oldu ondn 13 14 dedim dedim... Allah'ım heeee heee ben saymıyorum...
:43:

ayy aradı canım benimkide akşam belki arayamam diye 2014 bizim yılımız olacak her anlamda unutma bunu dedi ben orada başladım ağlamaya canım tutamadım kendimi :( walla bende askerime söyledim kaç gündür oradasın falan saymıyorum dedim. sadece şu an mehtabı sayıyorum

ayy aradı canım benimkide akşam belki arayamam diye 2014 bizim yılımız olacak her anlamda unutma bunu dedi ben orada başladım ağlamaya canım tutamadım kendimi :( walla bende askerime söyledim kaç gündür oradasın falan saymıyorum dedim. sadece şu an mehtabı sayıyorum

zaten öyle 2014 bizim yılımız olacak yada 2014 son ayrı senemiz olacak gibi laflar gelince topladığın bütün gözyaşları akıyor :'(:43::43::43:

zaten öyle 2014 bizim yılımız olacak yada 2014 son ayrı senemiz olacak gibi laflar gelince topladığın bütün gözyaşları akıyor :'(:43::43::43:

pofff aynen tatlım umarım herşey gönlümüzce olur bu yıl tüm dualarımız gerçek olur sevdiceklerimiz ve ailemiz yanımızda olur inşallahh:21::21::21:

kaderdaşlarım şafak arkadaşlarım akşam giremeyebilirim buraya. sevdiceklerimizden ayrı son yılbaşımız kısmetse acısını çok fena çıkaracağız :1::1:

sizleri çoooookkkkk seviyorum bol sağlık , huzur ve aşk dolu bir yıl olsun inşallahhh:16::16::16::16::16::4::4::4::4:

Mutlu Yıllar Kızcelerrrr :38:
Dilerim 2014 hepimize uğurluuu gelir,
Tüm dileklerimiz umutlarımız hayallerimiz gerçekleşir inşallah ve
Birdahaki seneye sevdiğimiz erkeklerle girmeyi nasip eder Allah inşallah :48:

Seviyorum sizi şafakdaşlarımmm

hohoho herkese mutlu senelere tatlışkolar:)
evet evet seneye çok pis acısını çıkartmamız dileğiyle 2014te bize iki yılbaşı kutlama hakkı veriyorum biriside döndükleri gün olur inş.
iyiki bu konuya denk gelipte tanıştım sizinle....
yeni yıl sağlık sevgi huzur mutluluk para getirmesi dileğiyle, yeni yıl yeni yıl yeni yıl sizlere mutlu olsun, yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun :119:

girip girip bakıyorum 5dk 5dk.. dileklerinizi okudukça gözlerim doluyor... bu nasıl yılbaşı yahu :/

Benimki aradı demin kızlar,
Tam gece 12 de aricaktım seni aslında ama uykum gelmeye
Başladı bide uyuya kalır da arayamazsam diye arayım dedim dedi :38:
2013ün son telefon görüşmesi yarın yep yeni yılda yine senin telefonunu beklicem dedim :16:
Telefon bozuktu sesi tam gelmiyordu , olsun sesini biraz da olsa duydum
Ya yeter bana dedim :))

Allahımmm sen koru askerlerimiziii Âminnn

Mutlu yıllar kızlar. umarım herşey gönlünüzce olur. hepimiz sevdiğimizden ayrı yılbaşı geçiriyoruz benm için çok zor birgündü bugün :( geçmek bilmedi... benimkide aradı ağlaştık beraber. çok zor sensiz diyor, ama 2015 ve diğer senelrde hep elini tutarak kucağında olarak geçiricem dedi <3 ALLAHIMM birdaha bize böyle bi ayrılık yaşatmasın.. İnşallah seneye hep beraber sevdiğimiizn yanında olup yine burada toplanıp mutlu ve güzel anılarımızı paylaşırız. Sevgi ve dua ile kendinizie çok iyi bakın :)

:nazar: :72: TEZKERECI GÜZELLERIN ŞAFAKMATİK TABLOSU :72: :nazar:

353. DÖNEM ( ARALIK 2013) ASKER YARENLERİ

:29: SABIRLA VE DUA ILE TEZKEREMIZI BEKLIYORUZ :29:

:16: TEZKERE BEKLEYEN TEZKERECI GÜZELLER :16:

Gokche8605 &#9829; - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 151 :124:

esmeralda5 &#9829; -Acemi HATAY - Usta Birliği NiĞDE = Şafak 151 :124:

BurCuu09 &#9829; - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği AMASYA = Şafak 151 :124:

Nahale258 &#9829; -Acemi KASTAMONU - Usta Birliği KÜTAHYA = Şafak 151 :124:

gamenn &#9829; - Acemi KASTAMONU - Usta Birliği ARTViN = Şafak 151:124:

:92: BIR GÜN BITECEK BIR GÜN KALACAK ! :92:

LÂ Tahzen İnnallâhe Meanâ &#8734; ÜZÜLME ! ALLAH BIZIMLE :)

Yeni yılın ilk şafak tablosuuu uğurlu gelsin bize inşallahhh

Back