• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

:32: :21: :16: çooook teşekkür ederim canım yaa büyük bi dertten kurtardın şafağın hemen bitsin inşallah sevdiğine kavuşacısa :9:

Aminnnn...hepimiz inşallahh:16::16:

Evdede kötüyüm annemdede kötüyüm. Sığamadım bi yere:14:

Canım eşini görmene sadece 4 gün kaldı bunu düşünerek bu geceyi daha rahatlıkla geçirebilirsin

senin sayende galiba evlilikten korkan ben evliliği sevmeye başlicam galiba hihi

Korkma evlilikten canım ya çok güzel bisey evlilik:31: bide kocam askere gitmeseydi minik ailemiz bölünmeseydi:25:

:50: ya canım yapma bak bugün hayaller kuruyorduk ya onları düşün onlara dal ve uyu hadi...:34:

Gündüz ne güzel hayaller kurduk dimi:26: akşam olunca dibi görüyorum ben:25:

Korkma evlilikten canım ya çok güzel bisey evlilik:31: bide kocam askere gitmeseydi minik ailemiz bölünmeseydi:25:

Gündüz ne güzel hayaller kurduk dimi:26: akşam olunca dibi görüyorum ben:25:

Dibe doğru bakmazsan görmezsiz psikolog hanımmm aaaa :20: kızıyorum ama allah korusun sevdiceğine kötü birşey olduğunu hayal edermisin iki dakka bu gününe dönüp nasıl şükredeceksin iki dakka yokluğunu düşün tamamen :20: isyan yokk şükürr varrr

Kızlar selam bugun hep okudum sizi yazamadım bugunku gibi pozitif olalım hep askerlerimizede yansır bu durum :) bugun sevdigimle konustum mamakta olanlar icin söylüorum yarın arayamayabilirmiş denetim varmıs orgeneral mi öle bişe gelcekmiş
Törene hazırlık yapıolarmıs yogun geciomus bugunler
Hsonu mamak yolcusu var mı ? :)))

Hayat hiçbir zaman adil olmadı sevdiğim.Biz tertemiz severken kavuşmayı hep nefSi için sevenlere bahşetti..Kim bilir bu da bizim sınavımızdı.Gözyaşları ile yıkandı aşkımız hep mesafelerin olduğu telefon ağlaşmaları ile geçti günler...O an sarılmak istediğimde sen hep uzaklar denen yerdeydin...İki yüreğin çaresizliğine şahit oldu zaman...Seni, yalan dünyayı gerçek yapmak için sevdim cennet bahçelerinden bir bahçe almak billur pınarlardan su içmek seni sevmek...Şimdi yine uzaklar denen yerdesin...Aşka dair acılarım var yine yüreğimde...Hasrete dair söylemlerde bulunan yüreğimle, mantığa yelken açan beynim kavga halinde...Birisi gelecek ve tüm özlemler kesinkes bitecek her gece onla uyuyacaksın diyor, birisi de şu an yanımda yok avutma beni diyor.Yani saatim saatimi tutmuyor.Sensiz bir halta yaramıyorum anlayacağın.Meğer sen mız mız kalbimin mantığı, gaddar beynimin duygusallığı olmuşsun meğer sevdiğim sen, sen dengem olmuşssun...İYİ GECELER CANLAR...:50::50:

Son düzenleme:
Dibe doğru bakmazsan görmezsiz psikolog hanımmm aaaa :20: kızıyorum ama allah korusun sevdiceğine kötü birşey olduğunu hayal edermisin iki dakka bu gününe dönüp nasıl şükredeceksin iki dakka yokluğunu düşün tamamen :20: isyan yokk şükürr varrr

Toparlamam lazim dimi.. guzel hayallerim vardi bugun benim:31:

kızlarrr bende düğün hazırlığı yapıyorum evli olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorummmmm:))))

Az kaldi haklisin canim.. planlarim hazir, yarin alisveris yapacağım cuma günü aksamda en sevdigi kurabiyeleri yapacağım :31:

Vee...bunları yaparken çok mutlu olacaksın zaman da su gibi akıp geçecek çünkü eşin için yapacaksın bunları :16:

Geceleri daha zor oluyor biliyorum.Ben daha nişanlıyım ama asıl özlem gece vuruyor beni bile:14:

Zamanla bunun da çaresini bulacağız mutlaka

kızlarrr bende düğün hazırlığı yapıyorum evli olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorummmmm:))))

Yardımcı olmaya çalışırım ben canım:31:

Vee...bunları yaparken çok mutlu olacaksın zaman da su gibi akıp geçecek çünkü eşin için yapacaksın bunları :16:

Geceleri daha zor oluyor biliyorum.Ben daha nişanlıyım ama asıl özlem gece vuruyor beni bile:14:

Zamanla bunun da çaresini bulacağız mutlaka

Pek bi istekte bulunmadi.. istediklerini alıp kurabiye için malzeme alacağım ve biliyorum mutlulukla hazirlanagim:31: ne giyecegime karar veremedim hala:44:

Ayyyyy ilkay bişey diceemm.fotoğrafınızı gördüm şimdide.Çok tatlısınız ya maşallah size.Bizde evlenelim ya bi an önce artıkk:17::1::24:
Çok güzelsin ayrıca kızzzz:23::1:

Ayyyyy ilkay bişey diceemm.fotoğrafınızı gördüm şimdide.Çok tatlısınız ya maşallah size.Bizde evlenelim ya bi an önce artıkk:17::1::24:
Çok güzelsin ayrıca kızzzz:23::1:

teşekkür ederim tatlım, inşallah sizinde düğün fotoğraflarınızı tek tek görürüm burada :16:

tühhh üzüldümmm ama okuyacağım hemen hepsini :9:

sen düğün fotğraflarını mı paylaştın canımm merak ettim ama bakamadım bulamadımm :44:

az önce düğün fotoğraflarımı paylaştım ama dün arkadaşlar benim keçe albümümden görmüşlerdi beni :31: sen bende ekli değilmisin :26:

Back
X