- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.881
aynen cnm böyle olur bak sevdim bu fikri bunun üsütüne yoğunlaşıcam bende böyle hazırlanasınlar bir kaç tane içinden seçme yapayım diyorumkırmızı da çok hoş olucak
sen neler yapıyosun cnmmm
Herkese selam kızlar... ben askerimi bekliyorum Bennurcum c.tesi günü kavuşcaz inşallah

kızlar biz aralıkta nişan, mayıs haziran gibi düğün düşünüyoduk.
erkek tarafı aralıkta düğün yapalım istemiş sanırım. :26: askerimle öyle konuşmuşlar.
ama benimkisi hazır değiliz demiş :44: (maddi anlamda). çünkü askerden gelince herşeye sıfırdan başlayacaktık ve 2-3 ayda pek bişey yapamam diye düşünüyo.. bu demek oluyoki babası maddi anlamda çok yardımcı olamayacak diye düşündüm.

ben istanbuldayım ve askerimin ailesi güneydoğuda. anne babasını nişan ve düğün için ayrı ayrı yormayalım diyo.mesafe uzak yani. nişan düğün araları zaten 3-5 ay. nişana gerek yok aslında diyo..
Nisanın ilk haftası hem istanbulda ve sonra güneydoğuda düğün yapabiliriz diye düşündük ama bakalım bizimkiler ne dicek... illaki nişan diye tutturcaklarmı? haftaya pazar kahvaltıya davet edicem ve babamla konuşcaklar.. bizimkiler 26 yaşına gelmiş kızlarını illa artık evde tutalım derdinde değil ama aralık ayına düğün içinde onay verceklerini sanmıyorum.. dım dızlakta evlenmek istemiyorm. çünkü ev almaya kalksak 2 ayda ne bakıcaz hem.. 8 yıl bekledik 6 aymı bekleyemicez

nisanı beklersek hem güzel güzel kafamıza yatan bir evde bulabiliriz... ..ama dayanamıyoruzda artık