• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

CNm ne güzel bak halletmişsiniz benim kayınpederim sözde bana çok düşkün ama bu konularda hiç ağzını açmıyor görümcem özelde okuyo bilmiyorum bunun için mi kendine güveni mi yok yani hiç bilmiyorum ciddi bi lafa girmekten çok korkuyo çok moralim bozuk bilmiyorum nolacak

cnmmm sizin düğün tarihi fln mı belirlenmedi? belki de nişanlının dönmesini bekliolardır..

şeymacımmmm çözüme ulaşmasına çok sevndmm... Allah sağlık, mutluluk, huzur versin.. maddiyat düzelir, her şey yerine gelir.. iknzde çalışıosunzz işlernzzz var, zamanlaa en güzelini en iisini alırsınzz.. kayınpederin de üzülmüştr, herkes evladına en iisini, en güzelini yapmak ister ama babanın bu olgunluğu, anlayışı sayesinde o da emninm çok rahatlamıştır.. iki tarafın da anlayışı ilee her şey yapılır, bir kaç sene sonra bakmışssn, her şeyy yerine gelmişş, en güzel evi almışlar... sen de rahatla bak çok güzel bir konuşma geçmiş tatlım:16:

Buketimmmm özelden de yazmışsın teşekkür ederimmm:16: Çok rahatladım gerçekten, benim kızdığım sadece açık açık konuşulmaması idi bir de aileler arasında çok çıkan sorunları duyduğumuzdan korkuyor işte insan, hele de yanımızda sevdiceklerimiz yokken.Aynen ben de maddiyata takılmıyorum, gücümüz neye yeterse onu yaparız her baba tabi evladına en iyisini yapmak ister ama k.babam neden bu kadar sıkıntı etmiş kendine anlamadım:44: babamla kardeş gibiler rahat olabilirdi diye düşünüyorum çünkü biz hiç bi zora koşmadık onları.Bende ellerinde oldukça yapacaklarından eminim az bucuk gördüm eli bol insanlar yeter ki ceplerinde olsun:31: Babam cidden olgun, gençlerin halinden anlıyor. K.babam 'tolga da kendine sıkıntı ediyo sorup duruyo düğün hazırlıkları ne alemde ona da kızdım' dedi babam: damadıma kızarsan beni karşında bulursun:1: dedi kendi gençlik yıllarını hatırlasana abi bunların şimdi kanı yukarıya akıyor dedi:9:

CNm ne güzel bak halletmişsiniz benim kayınpederim sözde bana çok düşkün ama bu konularda hiç ağzını açmıyor görümcem özelde okuyo bilmiyorum bunun için mi kendine güveni mi yok yani hiç bilmiyorum ciddi bi lafa girmekten çok korkuyo çok moralim bozuk bilmiyorum nolacak

Tatlım şimdi hiç kendine eziyet etme, ben ettim noldu bak çözüldü, siz nişanlısınız bu düğün er yada geç yapılacak en güzeli açıkça konuşmak bunu da nişanlın gelince yaparsınız, emin ol onlar gelince herşey düzene giricek.:31:

Buketimmmm özelden de yazmışsın teşekkür ederimmm:16: Çok rahatladım gerçekten, benim kızdığım sadece açık açık konuşulmaması idi bir de aileler arasında çok çıkan sorunları duyduğumuzdan korkuyor işte insan, hele de yanımızda sevdiceklerimiz yokken.Aynen ben de maddiyata takılmıyorum, gücümüz neye yeterse onu yaparız her baba tabi evladına en iyisini yapmak ister ama k.babam neden bu kadar sıkıntı etmiş kendine anlamadım:44: babamla kardeş gibiler rahat olabilirdi diye düşünüyorum çünkü biz hiç bi zora koşmadık onları.Bende ellerinde oldukça yapacaklarından eminim az bucuk gördüm eli bol insanlar yeter ki ceplerinde olsun:31: Babam cidden olgun, gençlerin halinden anlıyor. K.babam 'tolga da kendine sıkıntı ediyo sorup duruyo düğün hazırlıkları ne alemde ona da kızdım' dedi babam: damadıma kızarsan beni karşında bulursun:1: dedi kendi gençlik yıllarını hatırlasana abi bunların şimdi kanı yukarıya akıyor dedi:9:

cnmmm bence kayınpederin de herşeyn en iisni, güzelini yapmaya çalıştı amaa baktıı biraz sıkıntıı oluo kendine bunu dert etti.. o da ince düşünmüş, başkası önemsemeyebilirdii, elimdn bu kadar gelio ne yaparsanz yapın da diyebilirdi.. herkes birşeyleri ince düşündüğü içinn birazcıkta... bu durumu gelip söylemeye de çekinmiş olabilirr, dediğim gbii anladığım kadarıyla hassas düşünmüş.. siz de hemen eve bakarsnz sen de bu arada netten araştırısnnn bakarsınn...

cnmmm bence kayınpederin de herşeyn en iisni, güzelini yapmaya çalıştı amaa baktıı biraz sıkıntıı oluo kendine bunu dert etti.. o da ince düşünmüş, başkası önemsemeyebilirdii, elimdn bu kadar gelio ne yaparsanz yapın da diyebilirdi.. herkes birşeyleri ince düşündüğü içinn birazcıkta... bu durumu gelip söylemeye de çekinmiş olabilirr, dediğim gbii anladığım kadarıyla hassas düşünmüş.. siz de hemen eve bakarsnz sen de bu arada netten araştırısnnn bakarsınn...

Aynen canım millet umursamamazlıktan sıkıntı yaşar biz tam tersi.Evet çekinmiş işte akşam babamla gerçekten kardeş abi gibi sohbet ettiler, zaten severler birbirlerini.Sonra rahatladı k.babam da.Bizde tabi.:97: Ama çok mutluyum iki aileninde bu kadar anlayışlı olmasına, muhabbetli olmasına :nazar::nazar: çevrede ne insanlar var:30:

Tatlım şimdi hiç kendine eziyet etme, ben ettim noldu bak çözüldü, siz nişanlısınız bu düğün er yada geç yapılacak en güzeli açıkça konuşmak bunu da nişanlın gelince yaparsınız, emin ol onlar gelince herşey düzene giricek.:31:

Evet CNm inş düzelir açık açık konuşulmayınca hiç bişey olmuyo işte

Aynen canım millet umursamamazlıktan sıkıntı yaşar biz tam tersi.Evet çekinmiş işte akşam babamla gerçekten kardeş abi gibi sohbet ettiler, zaten severler birbirlerini.Sonra rahatladı k.babam da.Bizde tabi.:97: Ama çok mutluyum iki aileninde bu kadar anlayışlı olmasına, muhabbetli olmasına :nazar::nazar: çevrede ne insanlar var:30:

aynenn cnm en çok sorun yaşancak dönemler bunlar aslındaa, inş hepimz sorunsuzzz bir şekilde atlatırız bu günleriii:nazar:

aynenn cnm en çok sorun yaşancak dönemler bunlar aslındaa, inş hepimz sorunsuzzz bir şekilde atlatırız bu günleriii:nazar:
:nazar:Amin tatlım cidden askerlerimiz de olmayınca elimiz kolumuz bağlı gibi oluyo:26:
seymacim cok sevindim senin adina, hersey gönlünce olur insallah:16:
Teşekkür ederimm İlkay:16: İnşallah herkes gönlündekini hayırlısı ile yaşasın
Evet CNm inş düzelir açık açık konuşulmayınca hiç bişey olmuyo işte

Aynen tatlım, o birinden çekiniyo diğeri ondan sonra arada biz kalıyoruz, sizinkiler de nişan durumundan dolayı korkmuş olabilirler ama çözülmüycek şeyler değil.:31:

cnm nişanlının gelmesini beklio olabilirlerr, hep beraber bir arada konuşulsn die, sen ne zmn planlıodun düğünü?

Ben ortada kalırım diye hiç bişey planlamadım CNm nişan zamanıda böyle oldu çünkü korktular çok gözlerinde büyüttüler beni Allah'tan nişanlım tanıyo beni istediğim gibi aldı herseyi

Haklısın CNm ama ne bilim aklıma bu geliyo kayınpederim çok canayakın sevilen bi adam banada çok ii davranıyor kayınvalidemde öle ama icraat yok işte

Tatlım ben şunu gördüm ki ailelerdeki anlayış yani büyüklerin düşünce 'hele bi gelsinler askerden' bizlerde kavuşmak istediğimiz için heyecan yapıp duruyoruz telaşlanıyoruz:ssz:

Canım iyi de okutmak ve evlendirmek ailelerin görevidir.Yani özel okulda okuttuk düğününü kendin mi yap dicekler:44:

cnmm bence de öylee, ben de özel üniv mezunuym, nişanlım da özel üniv mezunu, yüksek lisansları da özel üniv de yaptık, ama düğünü yapıolar, her şeyi yapıolar bzde kendimize düşeni yapıoruz, sonuçta onun yeri ayrı eo eğitim için verilmiş, bu da evlilik için verilck bir para.. onlarr belki de ağırdan alıp herşeyi daha da güzel yapmaya çalışıoladr..

Back
X