- Konu Sahibi esraylmz03
- #2.061
Beni dün de aramadı
ama ondan önceki gün 25 dk konuşmuştuk. Aaaaahhh ah..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni buldum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda
Alışmak sevmekten Daha zor geliyor Alışmak bir yara Bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım Boşluğu sarıyor Alıştım birtanem alıştım sana
Alıştım sana birtanem Yokluğuna dayanamam İnan sensiz kaderimle Tekbaşıma savaşamam Ben seninle varolmuşum Benim seninle bir sarhoşum Sen yanımda olmayınca Gayesizim bomboşum
Alışmak sevmekten Daha zor geliyor Alışmak bir yara Bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım Boşluğu sarıyor Alıştım birtanem alıştım sana
Aradı. Şükürler olsun. Silahlı eğitim çok yorucuymus. O yorgunluğun üzerine telefon kuyruklari çok sinirlendiriyormus. Havalar iyice ısınmış. Güneşten yanmislar hep. Korunmak icin kullandiklari şapka da alina oturduğu icin terletip alerji yapıyormus. Ben giderken güneş kremi el kremi filan götüreceğim. Başka bise tavsiye eden var mi?
selam canım 2 tabur 3 bölükte canım benim askerim
ziyarete gidebilecekmisin?
ben de usta birliğine ankaraya gidicem . Tren yok dimi. Nasıl gidiyosun hangi otobüs firması kaç saat sürüyo canım?
buldum nasıl koyulduğunu koydum :) ama sizinkileri hala göremiorumkızlar ben sizin resimlerinizi nie göremiorum
birde nasıl koyuluyor ki resim :)
aa ustabirliği ankara mı? benim askım da ankarada yapacak cankayada
ben istanbuldan gidiyorum sen nereden geleceksin?
istanbuldan kamil koc ile gidiyorum bi rahat diye otobüsleri var tam 5 saat sürüyor ama koltukları gerçekten rahat birde tek oturma imkanın var birde normal otobüsleri var onlarda 5,5 saat sürüyor
tabi benim dediklerim dudullu için Anadolu yakasına iniş saati yani Avrupa yakası için sanırım yarım saat daha koymalısın üstüne
Offf aramadi :'( sesini duymadan duramayacagimi bilir, bir dakika boşluk bulsa bile arardi.Meraktan öleceğim. Nasil sabah ederim bilmiyorum :-(
Tatlım ben de istanbuldan gidicem bakanlıklar bölgesinde yapacak askerlik. Çankaya ona yakın mı hiç bi fikrim yok bilmiyorum ankarayı tam. Tavsiyen için sağol canm aslında 5 veya 5 buçuk saat çok da fark yok iyi kısa sürüyomuş:)
bildiğim kadarıyla bakanlıklar bölgesi de cankaya da baya büük bir birlikmiş şu an çankayayı hiç bilmiorum mamak yolcusuyum ))))))
gideceğin zaman söle aynı otobüste gidelim :) ben dudulludan biniyorum.
tek gece kalmak içinde söyle bişe yapıyorum
dudulludan cuma gecesi 2 de kalkan otobüse bincem oturduğum yerden 12.30 da servis kalkıyor
sabah 7-7.30 gibi ankaradayım sadece ctesi gecesi kalıp pazar dönüyorum akşam
kamil koc un servisleri güvenilir gece de olsa cok bayan var rahatlıkla binilebiliyor.
en fazla 5 buçuk saat sürüo kamil koc un sitesinden bilet alır gibi gidiş dönüş yerini sec saatin yanında i işareti var ona bas yazıo hangi saatlerde nerde olduğunu :)
bildiğin ankaralı oldum he ))))))
Biraz önce aradı canım çok şükürcnmm fırsat bulamamıştr bak eğitimler flnn zorlaştı ya, telde de sıra oluoo biliosunn, sabah arar mutlaka..
mamakta askeri olan kızlar haber var :) sevdiceğim aradı simdi fenerin maçını izliyorlarmış komutan gol olsa bıle ses çıkarmadan izleyin demiş sessiz sakin izliyorlarmış :)
Hehe valla yaa baya öğrrnmişsin gidegele. İnşallah canm ne güzel olur beraber gitsek.kısmet bakalım.. Valla benim şu an hiç bi planım yok, daha öğrenemedi benimki sistemin nasıl olduğunu . Kaçtan kaça kadar görüşebilicez falan onu öğrenip haber verecek gidebileceğim günü. Eğer gitmek ve görüşmek kolaysa, bir ayağımız ankarada olur:) hasret çekmeyiz fazla ne güzel:)) hep yanına gidebilme rahatlığı bile insana huzur verir gitmesek bile.. Gidince nerde kalıyosun canım tanıdık falan mı yoksa otelde mi?