• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

topiği görünce pek bi sevindim 347. dönem yareniyim nişanlım asteğmen. 351. dönem asteğmenler bizim biletimiz olacak inşallah, gelinde gidelim :1:

hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah:72:

Benim nişanlım avukat stajı bitti ama ruhsat almadı daha açana 1 sene yapar mı bu onun elinde olan bişey mi arkadaslar

sınaava gırecek canım,ondan sonra bellı olucak,şanss yanı bu bırazda ıhtıyaca baglı alıyolar..bıranonce gıdıp gelsn derım ben..bı gun daha fazla yanında olması tabıkı daha guzel ama hep engel olacak askerlık..bızımkıler gıdelı 1.5 ay oldu gecıyo yanı bı sekılde :1:

Nasıl sevindim bu topigi gördügümde anlatamam 349.dönemiz biz sanki geliyor gibi oldu bizim askerlerimiz :72: sizin için üzüntümüz aynı tabiki canım hayırlı olsun topik inşallah biz sağsalim kavuşucaz sizler göndericeksiniz sizler kavuşunca diğerleri bu bir döngü hayırlısıyla herkes atlatıcak hepimiz yardımcınızız yardımcı oluruz birşey sormak isterseniz buralardayız bizim topigimize buyrun bugünleride askerlerinizle geçirin bol bol insan bugünleri çok arıyor çok özlüyor birzamanlar bizlere söylüyorlardı insan yaşayınca anlıyormuş :17:

ennnaaaaaaaam 351. yarenler! bende nasıl sevindim anlatamam, nehirime çok katılıyorum, bu zamanların değeri bilinesi, ben de ço karıyorum ama herşeyden önce askerlik derdimiz ortadan kalkacak ona çok seviniyorum :( bende yazın sizin gibi ay gitti gidecek ne yapsak ne etsek diyordum ama şimdi şafak sayıyorum. sadece şunu söyliyim zaman çok ama çok çabuk geçiyor sivildeyken... burada anladım ki sevdiceğinizle geçiridğiniz her bir dakika altın değerinde :(

oo merhaba kızlar :1: ben de geçen gün bi 351 gördüm ama serap mı gördüm diyordum :1: meğer açılmış konu. hayırlı olsun. iyi yapmışsınız şimdiden tanırsınız birbirinizi, gerçi genelde erkekler askere gittikten sonra topic kalabalıklaşıyor. onlar gidince kızlar hoop buraya geliyor. biz 349. dönem yarenleri olarak birbirimize çok destek oluyoruz, bugün hasreti paylaşıyoruz, ama inşallah onlar gelince de mutluluğu paylaşıcaz. siz de çok güzel dostluklar kurarsınız inşallah. arkadaşlarımın da dediği gibi, gidecekleri yerler 10 nisanda belli olduğunda sizle bildiklerimizi paylaşmaya hazırız :) ama şimdiden bunları düşünüp canınızı sıkmayın, onlara destek olacağınızı hissettirin, askerlik zor bir dönem. gitmeden de oradayken de erkeklerin psikolojisi değişkenleşiyor. normaldir. neyse, biz buralardayız, siz de zamanla toplanırsınız :34: hepsi hayırlıca gitsin gelsin inşallah :72:

Eneee burada 349larin sohbet alani olmus :-P bende arkadaslarima katiliyorum kiymetini bilin her saniyenin. Hasretin ne demek oldugunu ozlemden yorgun dusmenin ne demek oldugunu ve sabretmeyi ogreneceginiz bi donem olacak. Hepimizin hakkinda hayirlisi topic hayirli olsunnn :-D

biz dört gözle 349ları bekledik onlar da sizi bekliyodu eminim baya bi erken geldiniz. umarım tüm askerler sağ salim gider gelirler, biz kavuştuk darısı asker yolu bekleyen herkesin başına :72:

hayırlı olsun kızlar topiğniz bu zamanların kıymetini bilin yanındayken zaman çok çabuk geçiyor ama gidince ilk önce bayagı bi boşluğa düşüyorsunuz.her ne kadar o boşluk sizi yese bitirsede sonra bi bakmışınız safak saymaya başlıyorsunuz.yani zor olsa da alışıyorsunuz.hem askerlik gerçekten büyük bi dert kızlar yapıp gelsinler biran önce.inşallah hepiniz sevdiceklerinizle bunuda aradan çıkarıp ömür boyu mutlu olursunuz....:16::16:

hayırlı uğurlu olsun kızlarr benden de tavsiyee zamanınızı çook iyi geçirin sakın haa kavga filan etmeyin sonradan içinizden büyürr..ALALHımm yardımcımız olsunn hepimizin...

Back