35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

canimmmm oncelikle cok cok gecmis olsun ... seni cok iyi anliyorum benimde ayni sekilde ayni haftalarda gecen sene agustosta oldu ... cok zor gecekten .. o kadar cok isterken kalbi durmus denildiginde kaynar sular dokuluyor insanin basindan .. ama hayirlisi demekten baska caremiz yok .. belki ileride daha buyuk sorunlar cikacakti o zaman daha da kotu olurdu degilmi bizler icin de bebis icinde .. ben oyle diye diye kendimi 2 ayda toparladim ama halen arada bir hesap yapip simdi su kadarlikti , dogacakti demektende kendimi alamiyorum .. Allahim saglikli sihatli cocuklar nasip etsin ..
simdi subat ayindan beri tekrar denemelere basladik ama henuz bir sonuc alamadik .. ilk defa bu ay bende catlatma ignesi kullandim bakalim bekliyorum hayirlisiyla ... Umarim sende en kisa zamanda sagligina kavusur kaldiginiz yerden denemelere devam edersiniz .. Bu arada tedavi gordugunuz herhangi bir durum var mi yoksa sebepsiz infertilite mi sizinkisi ??? sevgilerimle

Çok tesekkur ederim. Toparlaniyorum oğlum a sarilarak acimi hafifletmeye calisiyorum elden busey gelmiyo malesef ben hashimoto tiroidi oldumu ogrendim bu hamileligimde. Hap kullaniyorum. 2. Denememde hamile kalmıştım zor olmamisti yani. Ama sorunluymuski kalbi durmus. Patolojiye gönderdik temiz çıktı. Doktor kendini hazır hissettiginde deneyebilirsin dedi. Kurtajdan sonra adet bitimi gel dedi doktorum.hormonlarima bakacak tiroid icin bide kist varmis oda kurtajla çıktı onada bakacak.sorunlari halledersem belki denerim bidaha. Ama korkuyorum artık bi kayiba daha dayanamam :/

Rabbim sizede saglikla hamilelik nasip etsin inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canimmmm bak ne guzel en azindan bir oglusun var teselli buldugun ... rahatsizliklarinla da ilgili doktorun ne guzel tespitler yapmis bulmus bence denemeye tekrardan deger...hic korkma nasibi varsa 2.bebisinde ne olursa olsun once gobisine sonrada kollarina gelecek buna inan

Sagol canım. .. insallah hayırlısıyla allah hepimizin gonlune gore versin.

selam canım.
bu ay ben de senin gibi bir tedavi gördüm ama sonuç olumsuz malesef.
umarım sen güzel haberler verirsin.:))
ben de 38 içindeyim.bu akşam dr. kontrolüne gidicem.bilmiyorum ne yapacağım.
aklım karışık.acaba tüp bebek önermediler mi size?
ben bugün biraz sorucam bakalım ne diyecek dr. um

çok geçmiş olsun canım.
elden bişey gelmiyor dediğin gibi.
ben de daha küçük haftalı bir kayıp yaşamıştım.onu bile zor atlattım sayılır.
Allah cümlemiz için hayırlısını nasip etsin.

diğer arkadaşlarımız nerelerde?
tedavi uygulayanlar yok mu aramızda.

selamlar tekradan umuts cum.. benimde bu ay olumsuz oldu pazar gunu sabahtan kirmizilar geldiii hayirlisi bakalim nolcak .. dr umla konustum bugun 12 hazirana randevuyu erteledi hemde haziran ayi bos birakalim belki kendiliginden olur dedi .. olmadi sonraki ayda direk asilamaya gecilecek .. tup bebek konusuna gelince ; burada ( brukselde ) 40 yasini doldurmadan tup bebege direk gecmek yok .. ancak eslerden birinde tespit edilmis bir sorun olursa ancak o zaman eger benim gibi sebepsiz infertilite yasiyorsa kisi o zaman tup bebek oncesindeki diger secenekleri degerlendirmeye calisiyorlar .. hayirlisi insallah en kisa zamanda bizim icin de hayat normale donerrr

Bende 38 yasindayim.9 yasinda bir kızım var. 2.bebek için gok kararsizim.hayirlisi olsun

Demek senin de olumsuz sonuclandi
Uzuldim canim.hayirlidi olsun dedigim gibi

Bende 38 yasindayim.9 yasinda bir kızım var. 2.bebek için gok kararsizim.hayirlisi olsun

Selam canim.benim de sekiz yasinda oglum var.durumumuz benzermis seninle.ama sem daha karar asamasomdasom sanir.bem bir senedir ugrasiyorum
.bir kayip yasadim subatta.

Hgniz. Kıziniz isyiyo mu kardeş?

Ben bu ay bir kere denedim.bekliyorum sonucu

Arkadaslar Ben işyerinde stres yasadim.bir hafta erken hasta oldum. Maalesef

Arkadaslar Ben işyerinde stres yasadim.bir hafta erken hasta oldum. Maalesef

Sağlık olsun. Bidahaki ay olur inş.

Hayırlısi olsun..ama daha düşünmüyorum. Bu yasdan sonra ugrasasamam gibi geliyo. Gene vazgeçtim

Hayırlısi olsun..ama daha düşünmüyorum. Bu yasdan sonra ugrasasamam gibi geliyo. Gene vazgeçtim

hayırlısı olsun canım.
sen de benim gibi korkanlardansın galiba.
yaş nedeni ile bana da zor geliyor.
bir de çalışıyorum.nasıl olacak diye çok düşünüyorum.
ama oğluma kardeş olsun da istiyorum.
keşke bu kadar ertelemeseydim diye de çok suçluyorum kendimi.

Ayni duyguları hissediyoruz.ama benim kizim o kadar istekli degil kardeş konusunda. Çalışıyorken cok zor

epeydir bu topiğe uğramamışız hiçbirimiz.
güzel haber verecek yok mu kızlar aramızda.
neler yapıyosunuz-yaptınız.?

Arkadaşlar yumurta dondurma işlemine başlayacağım doktorum çok umutsuz. Omega 3,folik asit ,çinko gibi ilaçlar kullanan arkadaşların yazılarını okudum yumurta kalitesi için doktorları vermiş.
Ben 2 ay sonra işlemleri baslayicagim. Dozajlari ile kullandığınız ilaçları yazarmisiniz.şimdiden baslayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…