35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

Kendimi kısaca anlatiyim arkadaşlar 38 yaşındayım bir oglum var 20 yasında anne oldum yani 18 yasinda oglum ikincisini düşündük ama olmadi gecen sene kendilingen kimyasal gebelik yasadim ardindan aşılamayla hamile kaldim buda hüsranla bitti kalbi durdu 2.5 ayliktı bir ay piskolojim bozuldu yani çok günnler yasâdim her sey nasip kısmet rabbimin elinde tüm isteyenlere nasip etsin su an tedavi görüyorum incirin çok faydasi var arkadaşlar bir de meryem otunu yaptim bu ay adetim cok az oldu birde bu günlerde lekelenmem oldu bu gun tahlil yaptirtim ksn tahlili yarin alcam ilk defa böyle bir degisiklik oldu hersey nasip

38 yasindayim bizde ikinciyi düşünüyorum oldu ama kalbi durdu...bu ay tuaf bir seyler oldu normal afetim 6 gün surerdi 2 gün oldum dun sabahta lekelenmem oldu merak icindeyim

Spkaynar hgniz. Umarım yarin güzel bi sonuc alirsiniz herseyde bi hayir vardir deyip umudu kaybetmemek lazim. Inciri nasil tuketicez ? Biraz bahsederseniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yumurta çatlatmayi kolaylaştırıyor 10 15 inciri 2.5 subardagi temis suya kaynatıyosun 15 dakika adetin baş ladiginda içi yosun 21 gün iciyosun 7 gun ara veriyosun cok deneyenler var yemeklerden yarim saat once zaten bir bardak cikiyo yarisini sabah yarisini aksam iciyosun

merhaba 3 martta normal regl oldum 17 martta hafif bir iki saat süren sızıntı şeklinde çok hafif kanama oldu. ilk defa böyle bir şey oldu. sonra geçti. benim iki adet arası 25 gün şaşırdım hamilelik mi başka bir şey mi anlayamadım

Merhaba kızlar. Dun 4te kadin dogum doktoruna gittim. 15 martta adetim basladi normalden iki gun erkendi.ama cok koyu azar azar gelen kahverengi akinti seklindeydi.bi tuhaflik olduğunu hissettim ama iki hafta once sistit olmustum antibiyotik le epey ilac kullandim.onlara yordum bu akıntıyi.dunde gebelik oncesi muayene olayim diye gittim doktora ee yasta 35 oluncaa. :) alttan muayene etti. Rahim dolu hala dedi şaşırdı. Üstüne gorme olabilir diye kan tahlili istedi.sonucu sabah aldim hamileyim kizlar. Akintim hala var progestanla folicasit verdi. Allahim hepinizede bu mutlulugu yasatsin insallaah. Cok saskinim.bukadar cabuk beklemiyodum hrle bu ay cok hastalik yasamisken...

Gozunuz aydin, Allah kucaginiza almayi da nasip etsin, darisi da tum isteyenlerin basina olsun insallah :)

tahlil sonuclari iyi sukur, ama doktor baska bir uzmana yonlendirdi, bakalim onu bekliyoruz...

cnm gözün aydın ALLAHkucağına sağlıkla almayı nasip etsin darısı başımıza dua et bize:)...

hayırlı olsun canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Çok sagolun kızlar. Darısı başınıza :) rabbim hayirlisiyla en yakin zsmanda sizede tattirsin bu duyguyu. Dualarimdasiniz.

slm kızlar daha önce buraya yazmıştım yasım 36 bır oğlum var 5.5 yasında sperm düşüklüğü nedeniyle zor gebelik elde etmıstık 2 yıldır korunmuyorduk olmuyodu artık ümidi kesmısken suan 6 haftalık hamıleyım darısı ısteyen herkesın basına insallah

Merhabalar, bende 35 yaşındayım.ikinci gebeliği düşünüyorum. Ilk bebeklerim tüp bebekti. Sonradan kendiliğinden hamile kalıp kürtaj oldum. 3 aydır korunmuyoruz, ama henüz birşey yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gozun aydin cnm. Allah tamamina saglukla erdirsin bende 6. Haftanin icindeyim :)

Çok çok sevindim senin adına arkadasım çok güzel bir haber bu Allah hayirlisiyla kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder insallah bu arada eksi ya simalarınızı hatırlatmak istiyorum lütfen bunları yerine getirelim
:13:
Hayirlisiyla bizde "hamileyimmmm " :) diye haykiricaz inşallah kızlar. Ben inaniyorum

İlk hamileyim diyen karnına digerlerinin isimlerini yazsın gelin ayakkabısı misali:13: bunu da ben buldum sonra da patladı gitti olsun

merhaba arkadaşlar benim de bir çocuğum var ikinciyi istiyorum şu anda 39 yaşındayım geçen yıl hamile kaldım herşey çok iyi giderken nisan ayında 10haftalık kalbi durdu alındı genetik inceleme yapıldı trizomi 18 çıktı. çok üzülmüştüm. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikizdi embriyonun bir tanesi önce gitti gelişmedi ikinci embriyo 6 haftalık kalbi durdu alındı ağustosun sonunda kürtaj oldu.tekrar genetik inceleme yaptırdık. herhangi bir şey çıkmadı.benim daha sonraki doktor kontrollerinde yumurtalık vs. her şey normal. herhangi bir şey çıkmadı.
şimdi tekrar denemek istiyorum fakat korku var içimde kısmet diyorum hayırlısı diyorum.

merhaba 3 martta normal regl oldum 17 martta hafif bir iki saat süren sızıntı şeklinde çok hafif kanama oldu. (bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir şey oldu). sonra geçti. benim iki adet arası 25 gün şaşırdım hamilelik mi başka bir şey mi anlayamadım

benim regl günüm geldi bir gün geçti olmadım regl günü test yaptım negatif hala olmadım bu durumda ne olabilir hamile olma ihtimali olabilir mi

yukarda yazdığım düşükle sonuçlanan iki hamilelikte de regl gününden bir gün önce idrar testi pozitifti

Bir hafta daha bekle adet olmazsan tekrar test yaptir .gec döllenmede idrar testi negatif çıkabilir kan testi daha kesin . Hayırlısı olsun şimdiden

Bir hafta daha bekle adet olmazsan tekrar test yaptir .gec döllenmede idrar testi negatif çıkabilir kan testi daha kesin . Hayırlısı olsun şimdiden

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için merak etmek beklemek zor ama beklemekten başka yapacak bir şey yok önceden olumsuzluklar da yaşayınca korku endişe var içimde hayırlı ise olsun diyorum hamile kalmak ayrı hamilelik başladıktan sonra farklı endişeler taşıyor insan
ama her şeye rağmen güzel ve iyi düşünelim

Arkadaşlar merhaba. Benimde 13 ve 9 yaşlarında iki kızım var çok şükür.bizde eşimle 3.yü ister olduk.ben ilk bu ay denedim inşallah Rabbim nasip eder.adetime 1 hafta var ama acayip derecede sancım var. Heyecandan ölücem neredeyse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…