- Konu Sahibi PAPATYAM1974
-
merhaba arkadaşlar benim de bir çocuğum var ikinciyi istiyorum şu anda 39 yaşındayım geçen yıl hamile kaldım herşey çok iyi giderken nisan ayında 10haftalık kalbi durdu alındı genetik inceleme yapıldı trizomi 18 çıktı. çok üzülmüştüm. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikizdi embriyonun bir tanesi önce gitti gelişmedi ikinci embriyo 6 haftalık kalbi durdu alındı ağustosun sonunda kürtaj oldu.tekrar genetik inceleme yaptırdık. herhangi bir şey çıkmadı.benim daha sonraki doktor kontrollerinde yumurtalık vs. her şey normal. herhangi bir şey çıkmadı.
şimdi tekrar denemek istiyorum fakat korku var içimde kısmet diyorum hayırlısı diyorum.
Merhaba kızlar. Dun 4te kadin dogum doktoruna gittim. 15 martta adetim basladi normalden iki gun erkendi.ama cok koyu azar azar gelen kahverengi akinti seklindeydi.bi tuhaflik olduğunu hissettim ama iki hafta once sistit olmustum antibiyotik le epey ilac kullandim.onlara yordum bu akıntıyi.dunde gebelik oncesi muayene olayim diye gittim doktora ee yasta 35 oluncaa. :) alttan muayene etti. Rahim dolu hala dedi şaşırdı. Üstüne gorme olabilir diye kan tahlili istedi.sonucu sabah aldim hamileyim kizlar. Akintim hala var progestanla folicasit verdi. Allahim hepinizede bu mutlulugu yasatsin insallaah. Cok saskinim.bukadar cabuk beklemiyodum hrle bu ay cok hastalik yasamisken...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hormonlarına baktırmışmıydın canım sen.
1 sene az değil aslında.
hoşgeldin canım.
dr. aşılama filan önermedi mi acaba.
yani tek tüp olması nedeni ile bir gecikme olacaktır sanırım.
ama hayırlısı Allah tan .inş tez zamanda kavuşursun bebeğine canım:))
selam canım hoşgeldin.
kendini tanıtırmısın biraz:))
inş. sonuçlarınız iyidir canım.
kaç yaşındaydın.
eşinin de bakılması iyi aslında.
şimdi benim de aklımda bu soru var.
benim sonuçlarım iyi ama ya eşiminki nasıl bilmiyoruz.
dr. da hiç durmadı bu konu üstünde.
günaydın canım.
topiğimiz biraz hareketlenmiş güzel olmuş:))
bizim yaştakilerin zamanı çok kıymetli aslında.
bebek istiyorsak boşa harcamamalıyız.
dr. a gitmekte de gecikmemeliyiz.
bu konuda bilgili bilinçli olmak için paylaşımlarımız çoook önemli bence arkadaşlar:))
belki aramızda aşılama yaptıracaklar olacak belki başka tedaviler uygulanacak.bunlar fikir olur birbirimize değil mi.
Merhaba kızlar. Dun 4te kadin dogum doktoruna gittim. 15 martta adetim basladi normalden iki gun erkendi.ama cok koyu azar azar gelen kahverengi akinti seklindeydi.bi tuhaflik olduğunu hissettim ama iki hafta once sistit olmustum antibiyotik le epey ilac kullandim.onlara yordum bu akıntıyi.dunde gebelik oncesi muayene olayim diye gittim doktora ee yasta 35 oluncaa. :) alttan muayene etti. Rahim dolu hala dedi şaşırdı. Üstüne gorme olabilir diye kan tahlili istedi.sonucu sabah aldim hamileyim kizlar. Akintim hala var progestanla folicasit verdi. Allahim hepinizede bu mutlulugu yasatsin insallaah. Cok saskinim.bukadar cabuk beklemiyodum hrle bu ay cok hastalik yasamisken...
slm kızlar daha önce buraya yazmıştım yasım 36 bır oğlum var 5.5 yasında sperm düşüklüğü nedeniyle zor gebelik elde etmıstık 2 yıldır korunmuyorduk olmuyodu artık ümidi kesmısken suan 6 haftalık hamıleyım darısı ısteyen herkesın basına insallah
Gozun aydin cnm. Allah tamamina saglukla erdirsin bende 6. Haftanin icindeyim :)
Çok çok sevindim senin adına arkadasım çok güzel bir haber bu Allah hayirlisiyla kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder insallah bu arada eksi ya simalarınızı hatırlatmak istiyorum lütfen bunları yerine getirelimMerhaba kızlar. Dun 4te kadin dogum doktoruna gittim. 15 martta adetim basladi normalden iki gun erkendi.ama cok koyu azar azar gelen kahverengi akinti seklindeydi.bi tuhaflik olduğunu hissettim ama iki hafta once sistit olmustum antibiyotik le epey ilac kullandim.onlara yordum bu akıntıyi.dunde gebelik oncesi muayene olayim diye gittim doktora ee yasta 35 oluncaa. :) alttan muayene etti. Rahim dolu hala dedi şaşırdı. Üstüne gorme olabilir diye kan tahlili istedi.sonucu sabah aldim hamileyim kizlar. Akintim hala var progestanla folicasit verdi. Allahim hepinizede bu mutlulugu yasatsin insallaah. Cok saskinim.bukadar cabuk beklemiyodum hrle bu ay cok hastalik yasamisken...
Hayirlisiyla bizde "hamileyimmmm " :) diye haykiricaz inşallah kızlar. Ben inaniyorum
İlk hamileyim diyen karnına digerlerinin isimlerini yazsın gelin ayakkabısı misali:13: bunu da ben buldum sonra da patladı gitti olsun
merhaba arkadaşlar benim de bir çocuğum var ikinciyi istiyorum şu anda 39 yaşındayım geçen yıl hamile kaldım herşey çok iyi giderken nisan ayında 10haftalık kalbi durdu alındı genetik inceleme yapıldı trizomi 18 çıktı. çok üzülmüştüm. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ikizdi embriyonun bir tanesi önce gitti gelişmedi ikinci embriyo 6 haftalık kalbi durdu alındı ağustosun sonunda kürtaj oldu.tekrar genetik inceleme yaptırdık. herhangi bir şey çıkmadı.benim daha sonraki doktor kontrollerinde yumurtalık vs. her şey normal. herhangi bir şey çıkmadı.
şimdi tekrar denemek istiyorum fakat korku var içimde kısmet diyorum hayırlısı diyorum.
merhaba 3 martta normal regl oldum 17 martta hafif bir iki saat süren sızıntı şeklinde çok hafif kanama oldu. (bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir şey oldu). sonra geçti. benim iki adet arası 25 gün şaşırdım hamilelik mi başka bir şey mi anlayamadım
benim regl günüm geldi bir gün geçti olmadım regl günü test yaptım negatif hala olmadım bu durumda ne olabilir hamile olma ihtimali olabilir mi
yukarda yazdığım düşükle sonuçlanan iki hamilelikte de regl gününden bir gün önce idrar testi pozitifti
Bir hafta daha bekle adet olmazsan tekrar test yaptir .gec döllenmede idrar testi negatif çıkabilir kan testi daha kesin . Hayırlısı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?