35 yasından sonra bebek sahıbı olmaya calısanlar

İnşallah Allah gönlünüze göre verir, bebişlerinizi kucağınıza alırsınız kızlar. Bana da kız için dua edin :)

Insallah ekim34 hayirlisi ile almak nasip etsin... Bunun disinda ben daha onceden dikkat etmedigim seylere bu ay dikkat ettim
hep kendimi korudum sicak tuttum.. bu haftada da benim icin ovulasyon haftam ama ben birkac gun oncesinden basladim belli
olmuyor bazen diye .. hayirlisi Allahtan insallah bu ay umitliyim oyle bir his var icimde

hamile kaldığında yine benzer bir sıkıntıya düşecekmisin önemli olan bu.
dr.un ne diyor bu konuda.
eğer sağlık açısından risk yok ise bence de artık karar vermelisin:))

geçmiş olsun canım .ben de yaşadım benzer durumu 8 haflallıkken.
gerçekten hayırlısı diyorum ben de.

bizim yaşta olanlar için aslında 6 ay yeterli bi deneme süresi.bu zamandan sonrasında yardım almak gerekiyor sanırım.yani dr.un dediği bu.
mutlaka bir dr. kontrolündesindedir gerçi ama değil ise tahlillerini yaptırarak başlayabilirsin bence.

hadi hayırlısı bakalım:))

ben cumartesi dr. agittim.
kan tahlilleri yapıldı.kürtaj sonrası ilk adetim ve muayenemdi.
rahim kendini tam toparlayamadığı için bu ay için bir tedavi uygulayalım dedi.cyclo progynova -antibiyotik ve fitil verdi.
yumurtaların çok iyi durumda dedi:))
AMH DA Dahil hormonlara bakılacak.
sonuçlara baktım int. üzerinden az önce.normal aralıklarda gözüküyor.hatta 1 sene önceki tahlillerle yakın.
AMH sonucunu merak ediyorum en çok.
bunun dışında bu ay tedaviler nedeni ile pas geçecekmişiz.
bir sonraki adet dönemi 3. gün çağırdı.
canımı sıkan ise yaşın az değil zaman kaybetmişsiniz demesiydi.
gerçi direk bunu söylemek istediğini anladım ama canım sıkıldı.
bu konuda suçlanmak üzüyor beni...
sanki hayatlarımız dört dörtlük te biz beceriksisiz...

Canımm, hadi hayırlısı olsun inşallah, bu ay gelsin bebiş, en kısa zamanda gelsin

Bu arada size bir haber vericem kizlarrrrr ... Benim bir arkadasim var almanyada 42 yasinda bir oglu var 4-5 yildir
ikinciyi dusunuyordu ama olmuyordu.. dun aksam bana bir tel 7 haftalik hamileyim diye kendisi de sokta nasil oldu diye
cunku yumurtaliklari cok verimli degildi.. Bu arkadasim 2-3 aydir da bel agrisi cekiyordu bir baktilar mi bel fitigi var
buda agrisi var diye gecen ay yaki yapistirmis beline hafifletsin diye .. cumartesi beni aradi .. dedi ki ; belim cok agriyor
pazartesi yani dun icin belimden igne yapicaklar bel fitigina bakalim nasil olucak .. yalniz ben bu arada da hastalanmadim dedi
dedim neeeeee test yaptin mi yok yapmadim dedi.. subat 13 de doktora gittim 2 tane biraz buyumus yumurta gordu
ama cok umitli konusmadi dedi.. Ben de kiz olurmu oyle sey bir test al belki hamissin dedim pek inanmadi bana ama
cocukluk arkadasim kiramadi beni herhalde gitmis nobetci eczaneden testi almis bir baktiki

Hemen pazartesi sabaha jinekologundan randevu aldi oglede n sonraki belinden vurulacak igne iptal edildi tabii .. biraz zor
bir donem gecirecek fitikla beraber ama olsuuunnnnnnn

Kizlar diyecegim arkadasimla konusrken su kaanate vardik ... Beli sicak tutmak isin puf noktasi demekkiiii ... Kizlar bellerinize
yakilarinizi yapistirin ara vermeden o ay olmasa bile bir dahaki aya bence kesinnnnn

Son düzenleme:
üzmeyin kendinizi kimi doktorlar da 35 yaş üstüne standart açıklamalar yapıyor....."yaşınız var" açıklaması ...trans vajinal ultrasoundda antral folikül sayısını(afs) önemsiyor bazı doktorlar diğer tüm hormonlar yanında ...bu sayı iyi ise amh testine bile gerek duymuyorlar zaten ovaryumlarınıza bakılınca çok iyi durumda olduğu söylenmiş tabi haklısınız yine de doktorların yaklaşımı üzebiliyor insanı...özel bir merkez mi bakacak amh testine?fiyatını biliyor musunuz ?paylaşırsanız sevinirim....ben 2 ayrı üniv. hocasına sordum AFS mi iyi buldular ,gerek yok dediler amh testine ancak uygun fiyatlı bir yer bulsam ben de sırf daha rahat olmak için baktırmak isterdim.....

ilgin için teşekkür ederim canım.
dr. um acıbadem hastanesinde.
AMH için ekstra bir fark ödemedim.
Sonucum 1.81 çıkmış.Dr.um gayet normal dedi.
Çok şükür hormonal bir sıkıntım yok aslında.
Dr.um yaşın var derken bundan sonrasında zaman kaybetmeyelim demek istedi aslında ve sonradan da bu şekilde düzelterek açıkladı.
Ama işte hassassım zaten.En ufak bişey bile moralimi bozuyor.
AFS nedir ben de onu bilmiyorum bi araştırayım bakalım.

hanımlar bu kadarcıkmıyız yaaa.
bu topik biraz hareketlense eminim bereketlenecek te.
hem de birbirimizden yeni şeyler öğreneceğiz.
bence sayı olarak fazlayızdır aslında ama tüp bebek topiğindeler mi acabaaaaa???

Benimde yasim 35 bir kizim var ikinciyi dusunuyoruz kzim 12 yasinda 1senedir caliiyoruz yok henuz bisey kismet hayirlisi adetime 10 gun var belim kasiklarim agriyor bu ayda yok oylre hissediyoruum

cnm ben de varım bir oğlum var yaşım 36 benim ve eşimin herşey normal ama tek tüpüm ameliyatla kistten dolayı alındı galiba oyüzden gecikiyor 2. evliliğim olduğu için çok istiyorum 2,5 yılda bir kez düşük yaptım geçen ay şubatta rahim filmi çektirdim şükür açık tüpüm...Rabbim isyeten herkese nasip etsin hayırlı evlatlar....

Merhabalar herkese. Benim bu ayda olmadı ikinci ayim gerçi. Doktora gitmedim ben sizce gitmelimiyim kızlar gebelik oncesi doktora? Suan adet donemindeyim bitince gitmeyi düşünüyorum. Allahim iateyen herkese bebis heyecanini taddirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarin sabah doktora gidiyoruz esimle birlikte, benim ve onun tahlilleri yapildi, sonuclari ogrenicez ... insallah saglik acisindan bir terslik yoktur , sadece henuz vakti gelmediginden olmamistir diye dua ediyorum.
Allah herkese hayirlisiyla tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Benimde yasim 35 bir kizim var ikinciyi dusunuyoruz kzim 12 yasinda 1senedir caliiyoruz yok henuz bisey kismet hayirlisi adetime 10 gun var belim kasiklarim agriyor bu ayda yok oylre hissediyoruum
hormonlarına baktırmışmıydın canım sen.
1 sene az değil aslında.

hoşgeldin canım.
dr. aşılama filan önermedi mi acaba.
yani tek tüp olması nedeni ile bir gecikme olacaktır sanırım.
ama hayırlısı Allah tan .inş tez zamanda kavuşursun bebeğine canım:))

Merhaba araniza yeni katildim
selam canım hoşgeldin.
kendini tanıtırmısın biraz:))

inş. sonuçlarınız iyidir canım.
kaç yaşındaydın.
eşinin de bakılması iyi aslında.
şimdi benim de aklımda bu soru var.
benim sonuçlarım iyi ama ya eşiminki nasıl bilmiyoruz.
dr. da hiç durmadı bu konu üstünde.

Günaydın herkese... sizde hosgeldiniz aramiza.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım.

topiğimiz biraz hareketlenmiş güzel olmuş:))
bizim yaştakilerin zamanı çok kıymetli aslında.
bebek istiyorsak boşa harcamamalıyız.
dr. a gitmekte de gecikmemeliyiz.
bu konuda bilgili bilinçli olmak için paylaşımlarımız çoook önemli bence arkadaşlar:))
belki aramızda aşılama yaptıracaklar olacak belki başka tedaviler uygulanacak.bunlar fikir olur birbirimize değil mi.

günaydınlar cnm aşılama önerdimi diye sormuşsun rahim filminden sonra 5 ay bekle istersen sonra aşılama yaptır dedi. 6 şubatta rahim filmi çektirdim bu ay mart 1 de adet olmam gerekirken 16 sında oldum umutlandım bu geçen sürede ama testlerde negatifti ultrasonlada baktı bu ay bu kadar gecikmesi anormaldi hiç böyle olmamıştı.Durum bu bakalım Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…