• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş ve üstü olup yeni bebek sahibi olan anneler gelin beraber büyütelim:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B.V
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba sandy77 hoşgeldin. Tabi ki katılabilirsin. Demek 6.5 aylık bebegin var maşallah.Allah bağışlasın. Benim de 2 gün önce 3 . ayını dolduran tatlı , tombik bir oğlum var. Ücretsiz izin aldım aslında kamuda çalısıyorum. Oğluma bakıyorum. Çok güzel bir duyguymuş bebeğine bakmak:)) Ek gıdalar zor diye duyuyorum kolay gelsin size sen calısıyorsan bebegine kim bakıyor bakıcımı tuttun canım ?
Bu arada bende avrupa yakasındayım...

günaydın hoşgördük
ismim ebru.çalışıyorum evet bebişime annem ve babam bakıyor.
maşalah o tombik bebeğe,öp annesi benim yerimede.

Cok şanslısın Ebrucum annelerin bebegine bakması iyi olmuş. Ben de oğlumu bugun doktor kontrolune götürdüm. Çok şükür herseyi normalmiş. Kilosu biraz fazla ama bundan sonra hareketlenecegi için daha az artar dedi.Obez degilmişiz yani:))) Çok meraktaydım rahatladım biraz... Ek gıdalar nasıl gidiyor genelde bebekler kusuyor falan dıye duyuyorum seninde o tip problemlerin oluyormu? Neyle basladiniz? Bizim bu ay anne sütüne devam öbür ay baslarmı bilmiyorum? Bekleyip görücez senin ne zaman başlamıştı?

selam canım..nasılsın ?? bebiş nasıl ??
Ata sorma iyice huysuzluğu arttı..
ateşlendi birazda üşüttük galiba..ateş 38.8 e kadar çıktı neyse bugünlerde iyi ateş düştü..
ama huysuzluk devam dişden dolayı..
canım katıya geçmek çok zor değil yavaş yavaş başlıyorsun zaten zamanla artıyor..
ama doktorun demeden katıya başlama..
6 ay anne sütü biliyorsun..

genelde prematüre topiğine takıldığım için burayı unutmuşum canım :))

Selam geçmiş olsun Ataya annesi , ah bu dişler doktor banada son 20 rahat gününüz dedi ondan sonra diş huysuzlukları başlarmış. Ben de öylemi gazımız daha yeni bitmişti dedim :))) Katı gıdaya başlamak işime gelmiyor zaten canım onu her gün hazırla , begenmezse cöpe at yeni bişey hazırla falan :)) Doktor demeden aslaaaa ...
Bizde bir gunle prematüre sınırından dönmüştük ama orda cok zor günler yasayan arkadaslara ayıp olur bunu söylemek sanırım. Gerçi bir arkadas 1800 gr civarı dogmus 8 gün kalmış küvözde biz 3350 dogduk 6 gün yogun bakımda kaldık nasıl şey bende anlamadım. Benimki ciğerindeki suyu atamadı bi türlü canım benim :)))

Ebruuu sen nerdesin ??? Bebeğin nasıl ???

teşekkür ederim canım..gazınızın b,tmesine sevindim :)))
kötü günler geçti canım..
darısı diğer yoğun bakımdaki bebeklerin başına...

günaydın herkese
nınım merhana nasılsın,bebeğine geçmiş olsun.
Esra merhaba nasılsın oğluşun nasıl?
ek gıdaya biz geçtik,hazırlamak yedirmek epey bir iş,birde çok iştahlı değilse sorun oluyor.ama senin bebeğin eminim iştahlı olacaktır :)

Günaydın herkese ,
nınım şu imza ekleme yerini bende bulamadım canım nasıl ekleniyor acaba?
Benim oğlan maşallah iştahlı şimdilik ama ek gıdalarda nasıl olur bilmiyorum. Zamanı gelince görürüz. Bugun abah biraz gazı tuttu ama cabuk atlattık şimdi uyuyor. Ağlamalara dayanamıyorum.Elim ayagıma dolanıyor.Bir de kapıdan cıkacakken aglaması var nıye oyle yapıyolar bilmiyorum.Büyüdükçe azalır inşallah.Sizin bebeklerde de var mı ?

günaydın herkese
nınım merhana nasılsın,bebeğine geçmiş olsun.
Esra merhaba nasılsın oğluşun nasıl?
ek gıdaya biz geçtik,hazırlamak yedirmek epey bir iş,birde çok iştahlı değilse sorun oluyor.ama senin bebeğin eminim iştahlı olacaktır :)

teşekkür ederim canım...iyi olmaya çalışıyoruz..
kuzular iyi olunca bizde oluyoruz :))

ek gıdaya iyi başladık fakat bu aralar dişden dolayı pek yemiyor..
yediği tarhana ve şehriye :((

Günaydın herkese ,
nınım şu imza ekleme yerini bende bulamadım canım nasıl ekleniyor acaba?
Benim oğlan maşallah iştahlı şimdilik ama ek gıdalarda nasıl olur bilmiyorum. Zamanı gelince görürüz. Bugun abah biraz gazı tuttu ama cabuk atlattık şimdi uyuyor. Ağlamalara dayanamıyorum.Elim ayagıma dolanıyor.Bir de kapıdan cıkacakken aglaması var nıye oyle yapıyolar bilmiyorum.Büyüdükçe azalır inşallah.Sizin bebeklerde de var mı ?

canım sandy yazmış zaten...

annesi sen den ayrılmak istemiyor ondan ağlıyor...
ben devamlı yanında olduğum için böyle sorunumuz yok..
ama eminim çalışan anneler yaşıyordur...

günaydın iyi haftalar herkese
nınım sen çalışmıoyrsun galiba,istanbulda ne tarafta oturuyorsun?
malum haftasonu evde olunca uğrayamadım ben.iş yerinde nete takılmak daha kolay,evde bebişle zor oluyor.
bizim gündüz uykularımız epeyce azaldı.akşamda erkenden geliyor uykusu,akşam mamasını çok zorlanarak yediriyorum,uykusu olduğu için yiyemiyor ağlıyor gözünü yüzünü ovuşturuyor,zor iş bebek büyütmek zor...
sizler neelr yapıyorsunuz?niye pek rağbet yok bu sayfaya acaba,çok az yazan var............ :(

canım ben sabiha gökçene yakın oturuyorum..
formüla 1 pistini biliyorsan ona yakınım..
sen nerde oturuyorsun ???
evet çalışmıyorum iş yerimi oğlum doğmadan 1 gün önce devretmiştim..
ben 33 hatalık erken doğum yaptım :)))
önemli olan akşam uyuması şimdiden düzene alışsın..
bende akşam 8 de uyutuyorum...
bizde katıya geçince akşamları kaşık maması yedirmek zulümdü..uykusu geldiği için yemiyordu..
sende biberon maması ver canım..
kaçt uyuyor seninki ??
ben akşam 8 de yatırdığım için daha yeni yani saat 7 de öğlenki çorbasından veriyorum yiyor..
sonra 8 e doğru devam sütünü içiriyorum uyuyor...
katıya başladınmı ???
kaç öğün veriyorsun ??

Back