- 29 Nisan 2015
- 26.563
- 91.284
- 598
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
işte sıkıntı bu zaten benim neden teknik bir mesleğim yok
teknik devamlılıgı olan bir işim olsun istiyorm
bunun için cabalıyorm
ayrıca 35 yas ve sonrası ve40 yas ölsün mü
benim ilk işim işte bunun üzerineydi magazacılık yaptım bir kurumsal firma elemanıydım max factor güzellk uzamnınlıgı yaptım gceci gündüzcüydm avm de calıstım toplantılar oluyordu istanbulda ve maas cok iyidi annem herzamanki gibi önüme set koydu cıktım beni yıldırdı gececiyken eve 11 gidiyorm vay efendim gec geliyorsnYukselebileceginiz bir ise girebilirsiniz. Ama hic rahat edemezsiniz.
Ben universiteyi bitirdim. O donem turkcem cok iyi degildi dogma buyume fransada yasamis yari rus yari turkum. Kpss de basarili olamadim. Beslenme diyetetik mezunuyum aslinda baya baya hastanede dr benzeri gorevde calisabilirim.
Ozeller asgari oneriyor. Haftasonu dahil calisma var ve buna ekstra mesai degil meslek ogrenmek icin fedakarlik diye bir ad takmislar.
Gittim alelade bir ise girdim zincir magazada. Tum gun ayaktasin. Milletin kaprisini sen cekiyorsun. Ama az bir sabir goster 1 yil gibi. Hemen basliyorsun yukselmeye. Suan magaza muduruyum. Bayram vs gunler calisiliyor bazen gece sayim oluyir bunlar ek mesai olunca 7000e kadar cikiyor aldigim. 5 senedir calisiyorum. Ama suan isim cok rahat. Yasim henuz 26. 30dan once kimseyi bolge muduru yapmiyorlar. Ben onun degerlendirmesini de gectim. Yasimi bekliyorum.
3 4 yil canim ciksin dayanirim diyorsan direkt magazacilik yap. Egitime yasa bakmadan alan firmalar var. Bir yerden sonra sadece yoneticilik yapiyorsun zaten satis falan yapmiyorsun asla. Hem de neeye ilgin varsa.. elektronikten mefrusata yiyecekten giyime kozmetikten takiya her alana ulasabilirsin. Inan biz istekli azimli calisan bulamiyoruz ki yetistirip yukseltelim kendimiz de rahatlayalim. Herkes kredim bitene kadar calisirim kafasinda.
Ama yok dayanamam diyorsan rahat isin varken duzenini bozma. Rahat is bulmak cok zor.
network pazarlama nasıl acaba bişey ilgilenmek isterimSiz zaten bir baltaya sap olmuşsunuz. Aile kurmuşsunuz, iyi kötü işiniz var, arabanızı almışsınız. Daha iyisini tabi ki yapabilirsiniz. Size alternatif bir önerim var. Çocuğunuz büyümüş, kardeş de istiyorsanız yaş ilerlemeden yapın. İş olarak da mevcut işinizin yanında network pazarlama yapabilirsiniz. Güzel kazanabileceginiz firmalar var.
o kelimeleri kullandığımı siz yazınca fark ettimMatematik yok mu bilemem ama Turkce niz kotu uzgunum.
Izdiva degil inziva
Set kondum degil ket vuruldu.
Kpss icin cok calismaniz lazim,90+ alirim diyorsaniz tabii ki calisin ama ygs yds olmaz bu saatten sonra.
Yabanci dil ogrenebilirsiniz,ithalat ihracat kurslarina gidebilirsiniz.
Muhasebe olur .
Yolunuz acik olsun
Öncelikle seni tebrik etmek istiyorum . Liseyi kendi emeklerin le okumuş. AÖF okumuş bitirmişsin. Daha ne olsun diyorum gayet iyide baltaya sap olmuşsundur. iş konusunda evet kpss çalışabiliyorsan çalış kazananmam dileğiyle ....kızlar slm hepinize
benim derdim başlıktanda anlasıldığı gibi ben bir baltaya sap olamadım.
kamu yönetimi mezunu 2014 te kpss denemiş dersaneye gitmiş tarih sorularıyla ters köse olmus bir basarısız denemem var kızımı eve bıraktım dershanede emek verdim olmadı matematik alt yapım yok.4 kardesin sonuncusuyum kendi emeklerimzle lise okuyup alellade mezun olmus.ve üniversite aöfden okuyup tamamlamıs bir bayanım.potansiyelim ortada.şu an çalısıyorm işim cok rahat cok sükür
ama kendimi cok yeetrsiz hissediyorm alıgım maasla hiç bir yeer varmıyorm eşimin maasıda az kıt kanaat geciniyorz böyle nereye kadar diye bezen efkarlanıyorm
bişey yapmak istiyorum hayat sartları bana böyle bir egitim verdi bu kadarım bu noktayım ama bişey yapmak istiyorm bana yol gösterin
1)çalısıp afedersinz it gibi ders calısıp kpss ye mi asılayım
2)işim su an cok rahat ama maas teknik bir meslegm yok daha fazla artmaz az az artar(asgari ücret alıyorm)
3)kendime güvenim asırı derecede var yeni bir bölüm okuyup meslek sahibimi olayım ilmik ilmik basatan hayatamı asılayım.BAŞARILI KADINLARI GÖRDÜKÇE TEBRİK EDİYORUM ONLARI
4)yeni iş arayıslarına girip yükselmeyemi calısayım
bu arada kızım var 7 yasında ve kardes istiyor bende anne olmak tekrar istiyorm
VELHASIL NE YAPACAĞIMI SASIRDIM COK HIRSLIYIM COCUK İŞİNİ BİLE ERTELEMEYİ BASARIM İÇİN VAZGECMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ANNECİ BİR BAYANKEN İÇİME BİR ÇALIŞAN AZİMLİ HISRLI BİR BAYAN KAÇTI
Hepinizin fikirleri benim için çok ama çok önemli hayatıma yön verecegm artık.hersey kapıda beni bekliyor yol almam için
network pazarlama nasıl acaba bişey ilgilenmek isterim
kazanacagım bir sektörmü
butik pastane yada pasta malzemeciliği acsam diyorm bu alana ilğim fazlasıyla var
işte bu konuda mütevazi olmayacagım butik psata tasarım yapabilirim bunu becerdim hayatta
eş dost bayılır pastalarım keklerim harikadır:))
network pazarlama nasıl acaba bişey ilgilenmek isterim
kazanacagım bir sektörmü
Yapma arkadaşım,onlar hep kandırmaca.
Rica ederim,biraz gözün açık olsun.
Çevren varsa,iyi bir muhitte mekan bulabilecekse neden olmasın?
Malum esnaflık çevre işi.
Yeteneğinize güveniyorsanız evde yaparak baslayabilirsinizbutik pastane yada pasta malzemeciliği acsam diyorm bu alana ilğim fazlasıyla var
işte bu konuda mütevazi olmayacagım butik psata tasarım yapabilirim bunu becerdim hayatta
Benim çevremde de bu işlere kim el attıysa bin pişman oldu.Marka vermek yasak mı bilmiyorum, o yüzden yazmayacağım ama bu işte ciddi para kazanan arkadaşlarım var. Sermaye yatırmak veya borçlanma gerekmiyor.
Bilinen birkaç kötü örnek var diye tüm sektörü karalamamak lazım.
Benim var. En kötü ihtimalle boşa çabalama olur. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. İlk kural borçlanma ya da stok yapma gibi şeyLerin olmamasina dikkat etmek.Benim çevremde de bu işlere kim el attıysa bin pişman oldu.
Hiç öyle bahsedildiği gibi son model spor araba alan,yazlıkları olan canlı şahidim yok maalesef.
Ne güzel çok sevindim.Benim var. En kötü ihtimalle boşa çabalama olur. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. İlk kural borçlanma ya da stok yapma gibi şeyLerin olmamasina dikkat etmek.
butik pastane yada pasta malzemeciliği acsam diyorm bu alana ilğim fazlasıyla var
Bir meslek kazanmak için okulunu okumanız şart değil, ilgi duyduğunuz size yakın bir alanda kendinizi eğiterek baslayabilirsinizfikirlerinizi bekliyorum bayanlar
benim düşünemedim göremediğim seyleri belki görürüsünz bana yardımcı olun alacagım kararda lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?