- 12 Kasım 2009
- 5.758
- 4.810
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
allah daim etsinİçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.
Aramızda 3 yaş var ve ben kendimi genç hissetmiyorum. Yeni baştan bir sınava girmeye,meslek sahibi olmaya hiç hazır değilim.
Hayatımın hiç bir döneminde de hırslı olmadım zaten. Hep birilerine muhtaç olmayayım diye çalıştım,tırmaladım,biriktirdim. Bundan sonra da böyle de devam eder inşallah.
Şükür borcumuz yok,sağlığımız yerinde.
Azıcık aşım,kaygısız başım,çok şükür.
biliyorum zorlaştı ama yapamazmıyım acaba acayip hırs ettim kendimeKpss artık hayal gibi. Hemen hemen tüm alımlar mülakat =torpil. İşiniz rahatmış bence düzeninizi bozmayın
Amacım moral bozmak ya da demoralize etmek değil. Gerçek şu ki kpss de matematik olmadan olmaz. Çalışırsam yaparım temelim var derseniz düşünmeden deneyin derdimbiliyorum zorlaştı ama yapamazmıyım acaba acayip hırs ettim kendime
geçte olsa sabit bir işim olsun istiyorm biraza daha iyi maas istiyorm
matematik alt yapım sıfır diyebilirim ama su var yatkınlıgım varAmacım moral bozmak ya da demoralize etmek değil. Gerçek şu ki kpss de matematik olmadan olmaz. Çalışırsam yaparım temelim var derseniz düşünmeden deneyin derdim
valla duymak isteyim cevap buydu cokkk tşk ederim her kelimesi benii anlatıyorBaşlık yüzünden sandım ki karşımda bekar, işsiz ve de yapayalnız bir kadın var. Oysa siz bunlardan hiçbiri değilsiniz:) Bi baltaya sap olmuşsunuz ama o baltadan randıman alamıyorsunuz. Sizin gibi potansiyelinin altında işlev gören kadınların buhranlarını ilgiyle izliyorum. Daha iyisini yapabileceğinizi bildiğiniz için bulunduğunuz nokta sizi kesmiyor. E madem potansiyel var, kolları sıvayın. Yeni bir meslek olur, yeni bir okul, yeni bir iş kısacası yeni bir hayat.
işte sıkıntı bu zaten benim neden teknik bir mesleğim yokKızmazsanız bence bu kadar hırslı olmak iyi değil. Hani bir eğitiminiz mesleğiniz olur hırs yaparsınız ilerletmek için. 35 yaşında çoluk çocuklu bir kadın için üni okumak çok ütopik bence. Bitince yaş 40 olacak ee sonra ne yapacaksın. Üni bitiren gençler boş gezerken 40 yaşında iş bulabilecekmisin?
Kpss gittikce zorlasıyor mülakat var çoğu kurumda yaş sınırı var zaten. Yinede çalışın deneyin şansınızı tabi ki.
Sizin hırsınız daha çok kardeşlerinize ve ailenize bişeyler ispat etmek ve daha çok maddiyatla alakalı bence.
inanın kazandıgım maasımın tammaını aileme harcamak isterim o kadar baglıyım aileme bir okadr kırgın hersey gecti gittiKızmazsanız bence bu kadar hırslı olmak iyi değil. Hani bir eğitiminiz mesleğiniz olur hırs yaparsınız ilerletmek için. 35 yaşında çoluk çocuklu bir kadın için üni okumak çok ütopik bence. Bitince yaş 40 olacak ee sonra ne yapacaksın. Üni bitiren gençler boş gezerken 40 yaşında iş bulabilecekmisin?
Kpss gittikce zorlasıyor mülakat var çoğu kurumda yaş sınırı var zaten. Yinede çalışın deneyin şansınızı tabi ki.
Sizin hırsınız daha çok kardeşlerinize ve ailenize bişeyler ispat etmek ve daha çok maddiyatla alakalı bence.
Çalışmayı itlikle benzeştirmeden yaparsanız belki de zevk alarak hem çalışır hem para kazanırsınız. Çok itici bir cümle kurmuşsunuz dayanamadım kusura bakmayınkızlar slm hepinize
benim derdim başlıktanda anlasıldığı gibi ben bir baltaya sap olamadım.
kamu yönetimi mezunu 2014 te kpss denemiş dersaneye gitmiş tarih sorularıyla ters köse olmus bir basarısız denemem var kızımı eve bıraktım dershanede emek verdim olmadı matematik alt yapım yok.4 kardesin sonuncusuyum kendi emeklerimzle lise okuyup alellade mezun olmus.ve üniversite aöfden okuyup tamamlamıs bir bayanım.potansiyelim ortada.şu an çalısıyorm işim cok rahat cok sükür
ama kendimi cok yeetrsiz hissediyorm alıgım maasla hiç bir yeer varmıyorm eşimin maasıda az kıt kanaat geciniyorz böyle nereye kadar diye bezen efkarlanıyorm
bişey yapmak istiyorum hayat sartları bana böyle bir egitim verdi bu kadarım bu noktayım ama bişey yapmak istiyorm bana yol gösterin
1)çalısıp afedersinz it gibi ders calısıp kpss ye mi asılayım
2)işim su an cok rahat ama maas teknik bir meslegm yok daha fazla artmaz az az artar(asgari ücret alıyorm)
3)kendime güvenim asırı derecede var yeni bir bölüm okuyup meslek sahibimi olayım ilmik ilmik basatan hayatamı asılayım.BAŞARILI KADINLARI GÖRDÜKÇE TEBRİK EDİYORUM ONLARI
4)yeni iş arayıslarına girip yükselmeyemi calısayım
bu arada kızım var 7 yasında ve kardes istiyor bende anne olmak tekrar istiyorm
VELHASIL NE YAPACAĞIMI SASIRDIM COK HIRSLIYIM COCUK İŞİNİ BİLE ERTELEMEYİ BASARIM İÇİN VAZGECMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.ANNECİ BİR BAYANKEN İÇİME BİR ÇALIŞAN AZİMLİ HISRLI BİR BAYAN KAÇTI
Hepinizin fikirleri benim için çok ama çok önemli hayatıma yön verecegm artık.hersey kapıda beni bekliyor yol almam için
afedersinz onu kötü ve çirkin anlamında yazmadımÇalışmayı itlikle benzeştirmeden yaparsanız belki de zevk alarak hem çalışır hem para kazanırsınız. Çok itici bir cümle kurmuşsunuz dayanamadım kusura bakmayın
valla duymak isteyim cevap buydu cokkk tşk ederim her kelimesi benii anlatıyor
her kelimesi çok tşk ederim tekrar.
yani bende potansiyel yüksek ben bu noktada olmamalıydım
zamanında sosyoloji kazandım erzuru uzak diye yollanmadım üniversite begendiremedim bölüm begendiremedim
bunu okudum oysa gidip okuyabilirdm set kondum
iş iyi bir iş buldum yasıtlarım okurken ben istanbula toplantılara gidiyordm ucakla o iş vardiyeli saatleri olan bir işti
her aksam geldiğimde agzımdan burnumdan getirildi
ondanda cıktım ara verdim evde pinekledim hiç faydalı olamadaım kendime ve etrafıma kendimi işe yaramz hissediyorm
evlendim bayagı bir süre alıskanlık yaptı evde oturdm cocuk büyüttüm simdide kızım okula basladı işe girdim
silkindim kendime geldim artık elim ayagım tutarken bişeler yapmak istiym herekz bu dönem yorulup izdivaya cekiliyor ben se bastan baslamak istiyorm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?