• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş üstü hamileleri buraya bekliyoruum

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Merhaba.. 35 yaş üstü hamişler yasadıklarımızı ,sıkıntılarımızı kaygılarımız yada mutluluğunuzu herseyı burda paylaşalım bekliyoruumBen kendinden başlıyayım 37 yasında üçüncü çocuğa hamileyim.isteyerek hamile kalmama rağmen kaygılarım çok fazla doğum nasıl olur yetebilicekmiyim sil baştan hersey başlamak bunlarin hepsi kaygı oluşturuyor bende..

Merhabalar, ben de 35 yaşüstü gebelik için bir başlık açacaktım ki, sizin başlığınızı gördüm. Benim henüz çocuğum yok ve 38 yaşındayım. Bu denediğimiz 2. ay. Ben de biraz kaygılıyım açıkçası. Çok fazla yaştan ötürü riskli gebelikle ilgili yazılar okudum ama bir yandan da böyle bloglarda çok fazla sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı olarak doğum yapan kadın da gördüm. O yüzden herşeyin olumlu gideğine dair umudum var..

Merhabalar, ben de 35 yaşüstü gebelik için bir başlık açacaktım ki, sizin başlığınızı gördüm. Benim henüz çocuğum yok ve 38 yaşındayım. Bu denediğimiz 2. ay. Ben de biraz kaygılıyım açıkçası. Çok fazla yaştan ötürü riskli gebelikle ilgili yazılar okudum ama bir yandan da böyle bloglarda çok fazla sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı olarak doğum yapan kadın da gördüm. O yüzden herşeyin olumlu gideğine dair umudum var..
Merhaba çok iyi yapmışsınız.Alkah gönlünüze göre versin .sizin ilk bebekmi olacak.yeni korona atlattım .karantinam yeni bitti çok şükür evde gecırdım.hamile oldupundan ilaç alamadım.11 hadttalık hamileyim fazla yorulunca dışarda yürüyünce dikişlerimde acı oluyo.sezeryanlıyım neden böyle bilmiyorm önceki doğumum 8 sene önce.arasıda var.bu hafta doktora görünücem.yaşımda var acaba ne der riskli bulurmu bılmıyorum.korkum şimdiden dikişlerin acıyı karnım büyüyünce napıcam😓

Back