- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Iyi geceler arkadaslar,
Ben yeni uyeyim, ilk kez yaziyorum burada. Yaklaşık 21 aylık evliyim ve 6 aydır da bebek için çalışıyoruz. İlk yılımızda farklı sağlık sorunlarıyla uğraştığımız için bebeği ertelemek zorunda kalmıştık. Tam bebek için hazır olduk bu kez de o gelmiyor
doktorlar bende bir sorun olmadığını, eşimde de ciddi bir sorun olmadığını ancak sperm hızının arzu edilenden biraz daha az olduğunu soyleyerek, birkaç ay daha deneyip sonuç beklememizi önerdiler. Ancak ben 36, eşim 40 yaşında. Yasimizdan dolayı stres yoğun. Bu 6. ayda belki de psikolojik olarak birçok gebelik belirtisi hissetmeye başladığım anda kırmızılar yine geldi ve gerçekten yıkıldım. Kafam hep bu konuyla meşgul. Ya olmazsa kaygısı çok yoğun. Benimle aynı durumda olup, bu stresi yenip hamile kalanlar nasil basardiniz merak ediyorum. Neye tutunup sabretmeliyiz. Her geçen ay büyüyor gözümde bu durum.. Allah kimseye aratmasın, her isteyenin kucağına bebeğini nasip etsin inşallah.
Ben yeni uyeyim, ilk kez yaziyorum burada. Yaklaşık 21 aylık evliyim ve 6 aydır da bebek için çalışıyoruz. İlk yılımızda farklı sağlık sorunlarıyla uğraştığımız için bebeği ertelemek zorunda kalmıştık. Tam bebek için hazır olduk bu kez de o gelmiyor