Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ilk defa konu açtım sonradan farkettim düzeltemedim de sözel branş ögretmenlik mezunuyum.Ne mezunusunuz, mesleğiniz ne bilmeden nasıl tavsiye verebiliriz ki?
Telefona iş bulma uygulamaları yükledim, dönüş yok maalesef, belediyelerin iş bulma birimi hakkında bilgim yoktu netten mi başvuru alıyorlar gidip görüşmek mi gerekiyor nasıl acabaBelediyelerin iş bulma/iş arama birimleri var. Oralara kayıt açtırabilirsiniz. Üsim gibi. Bir de telefona iş bulma uygulamaları indirebilirsiniz. (İşin olsun gibi) Kolay gelsin :)
Kariyer gibi sitelere üyeyim, Şirketlerde yaş sınırına bakıyorlar mı yaştan dolayımı dönüş yok diye çok stres oluyorumKariyer nete üye olun.
Çevrenizdeki okullara,bazı fabrikaların idari işlerine vs başvuru yapabilirsiniz.
Yıllar önce çalıştığım şirkette,atanamamış öğretmenler vardı,beyaz yaka olarak çalışan.
Sanmıyorum.Kariyer gibi sitelere üyeyim, Şirketlerde yaş sınırına bakıyorlar mı yaştan dolayımı dönüş yok diye çok stres oluyorum
İnşallah sonucu gönlünüzce olurSanmıyorum.
Ben 39 yaşında yım.
Daha dün iş görüşmem vardı.
Bakalım nasip.
İnşallah sizin de gönlünüzce olur.İnşallah sonucu gönlünüzce olur
İstanbuldayım, sizİnşallah sizin de gönlünüzce olur.
Hangi şehirdesiniz?
Teşekkür ederim, inşallahİnşallah sizin de gönlünüzce olur.
Hangi şehirdesiniz?
Yakınız,Gebze...İstanbuldayım, siz
Konu ile alakasını çözemedimŞişko musunuz
Arkadasim sisko diye işe giremedigini söyledi. Bir yere gircekmiş çok şisman diye istememisler.Konu ile alakasını çözemedim
Ne kadar kırıcı,ne tiynetsiz insanlar.Arkadasim sisko diye işe giremedigini söyledi. Bir yere gircekmiş çok şisman diye istememisler.
Hayır degilim, zaten çogu yere netten başvurdum bunu da bilemezlerŞişko musunuz
Başta ögretmenlik istiyordum ama şimdi netten fabrikalara falan da başvuru yaptım dönüş yokBolumunuzle ilgili iş bulana kadar bölüm dışı işlere baksanız..Işkurun sitesine üyelik yapın..Çok ilan oluyor orada da.Belki kafanıza yatan bir iş bulursunuz.