- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Sağlıkla büyütün.Bende 35 inde tekrar anne oldum.. kollarima aldigimda hepsini unutuyorum.. karnimdayken farketmiyodum ama yuzunu gorunce sesini duyunca bambaska oldu dunyam.. ve 5 yasindaki oglum tam bi abi oldu hic kiyamiyor ..
Hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)Sağlıkla büyütün.
İnşallah bizim kızda tam bir abla olur.
Amin çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla büyütün.Hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)
33- 34 yaşlarımda gebe olup doğum yaptım büyük kızım 9,5 yaşındaydı doğduğunda
yaş farkı olunca bazı şeyler çok daha kolay :)
Sağlıkla büyütün.
İnşallah bizim kızda tam bir abla olur.
TeşekkürlerTebrik ederim. Tek cocukmus zaten ileride iyi ki olmus dersiniz. Benim hali hazirda 2 cocuk oldu. Sizin gibi bi surpriz olmasin diye baglattirmak sart olacak gliba bu konulari okuya okuya
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallahAaaa ben hayirli olsuna geldim. Hersey gonlune gore olsun canim. Hep birlikte cok mutlu olun.
Teşekkür ederim. Haklısınız. Bende yaptıracağım sanırım testi.hayırlı olsun öncelikle, yaşlarımız aynı, kızlarımızın da yaşları aynı gibi, sonumuz benzemesin, şaka tabi :)
aslında 35 yaş sınır bir yaş, riskin başladığı yaşlardayız, ama sanırım bebek düşünsem, gebelik süresince bütün kontrolleri yaptırır önlemlerimi alırdım.
Sağolasın. Muhakkak izleriz. Aslında çok merhametli bir çocuk kızım. Kendinden küçükleri hep korur kollar. Montessori temelli bir kuruma gitmesinin bu anlamda çok katkısı oldu sanırım. Küçüklere çok iyi davranıyor hatta öğretmeni ve okul pedagoku çok anaç demişti. Çok yardımsever. Ama tabi iş evdeki dengeleri değiştirince üzülür mü bilemedim. İnşallah çok severler birbirlerini. Zaman zaman yanlız büyüyecek diye üzülüyordum aslında. Hayırlısı bakalım.çocuklarda kardeş olgusu en sağlıkla 5 yaşından sonra oluşuyormuş. bence kızın çok sıkıntı çıkarmaz tam tersine şimdi bebeklerle oynama zamanı annelik yapma çabasına girer tabi bu süreçte kardeşine zarar vermediğinden emin olduğunuz sürece rahat bırakmalısınız ilişkilerini o zaman daha güzel alışırlar birbirlerine.
national geographic'in bebeğin anne karnında oluşum ve gelişim sürecini anlatan hiçbir cinsellik unsuru içermeyen çok kaliteli bir belgeseli var. benim bir arkadaşım 2. çocuğa hamile kaldığında oğluyla onu izlemişlerdi o da 6 yaşındaydı akabinde de kardeşi olacağını söylemiş abi kardeşini acaip sahiplenmişti. annesini hamilelik sürecinde el üstünde tutmuştu.
prenatal testi bence de yaptırsan iyi olur. ben bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum zira genelde risk 35 yaş ve üzeri ilk bebekte yüksek oluyor. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tesekkur ederim. Siz de oyle.Teşekkürler
Sağlıkla büyütün sizde yavrularınızı. Düşünmüyorsanız önlem alın. Ben 5.5 senedir rahattım. Bir anda oldu ne olduysa. Sağlıkla doğsun bu kez tedbiri elden bırakmayacağım diyorum artık.
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?