yokmu benimle aynı problemi yaşayan kendime göre hiç ayakkabı bulamıyorum çocuk reyonundan alıyorum ayılı çiçekli ama artık normal ayakkabı giymek istiyorum bu yaz o kadar çok aradımki hepsi 36 nasıl güzel modeller var senağlama yazık insan 35 numara giyenleri düşünür siz bulabiliyormusunuz arkadaşlar varmı 35 giyen sadece benmiyim :1no2:
Bende 40 :çok üzgünüm:
Allah iyiliğini versin hiç gülceem yoktu suratını asmış bi de :roflol:ŞenizBende 40 :çok üzgünüm:
yokmu benimle aynı problemi yaşayan kendime göre hiç ayakkabı bulamıyorum çocuk reyonundan alıyorum ayılı çiçekli ama artık normal ayakkabı giymek istiyorum bu yaz o kadar çok aradımki hepsi 36 nasıl güzel modeller var senağlama yazık insan 35 numara giyenleri düşünür siz bulabiliyormusunuz arkadaşlar varmı 35 giyen sadece benmiyim :1no2:
bizim buralarda imalatcılar war yaşadıgın yerde yok mu diktir ama kısa boylu küçük ayaklı hanımlarda da cok topuklular da kötü duruyo zati
arakadaşım yazlık ayakakbı bile olsa içine kalıp koydurabilirsin ayakkabıcıda ve küçültebilirsin çünkü zor bir durum başka çaren olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?