ayaklarım 35 bazen 35,5 numara. markalarla ilgili gözlemlerimi anlatayım.
hotiç : yaya grubu bazı ayakkabılarda 35 üretiyor fakat platformsuzları aşırı rahatsız. hotiç markalarınınsa bazı 36 numaraları küçük kalıplı olup ayağıma oluyor. ara ara denemek lazım.
charles&keith : 35 numara ayakkabı üretiyor ama inanın 36 dan büyük bile olabilir. dayanamayıp aldım. babetin önüne arkasına bişeler doldurmaktan ayaklarım mahfoldu.
desa: 35 numara ayakkabıları kesinlikle çok büyük kalıplı. 36 dan farksız.
nine west: benim markam. 35 ve 35,5 numara ayakkabı üretiyor. hem tasarımları harika hem de çok rahat. ama çok tuzlu. keşke şehrimde olsa da indirimlerini takip edebilsem
steve madden: gerçekten 35 numara ayakkabı üreten nadir firmalardan. gerçekten çok rahat ayakkabıları var. ve tabiki pahalı.
bayanlar kısacası paramız yoksa giyecek ayakkabı bulamıyoruz. kışın kat kat çorapla çizmeler botlar, yazın önüne pamuk koyarak babet giyebiliyoruz. kalıp koydurunca üst tarafı deliyor parmak çünkü. açık ayakkabı bulmak mı? rüya gibi. hotiçten arada küçük kalıplı bulursak alıp giyiyoruz. düğünde dernektede steve madden ya da nine westten alıyoruz.
bu kadar sayfa yazılmış. ne olur yani bi firma da çıkıp bize göre kalıp çıkarsa?